Felicitari IPopica,Irina! Haide A.C,Onutz,Ina! #42
Raspunsuri - Pagina 14
aschiutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka buna seara, gravidute! am dat buzna peste voi sa va spun ca irina_es este in spital de azi-dimineata, a plecat la control si au internat-o pentru a-i provoca nasterea, pe motiv de lichid amniotic insuficient, problema cu care s-a confruntat in ultimele luni de sarcina... de dimineata pana acum abia a avut cateva contractii, maine vor incerca iar si, daca nu vrea Cristinuta sa iasa, miercuri o trec pe perfuzii. deci, in cel mult doua zile mai apare o minune in odiseea voastra . o sa va tin la curent HAI IRINA!!! Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001) poze casuta noua |
Oi oi oi!!! Hai Irina!!!
almy spune:
Fetelor, Fenugreek rocks!!!! S-au umplut tzitzi!!!! 3 cani pe zi am baut. De ieri
Alma, mami de Eleni Maria (26.09.2005), Spiros Stefan (14.06.2008) si Rebecca Ioanna (2.11.2012)
andie_n spune:
Buna seara tuturor! Azi dimineata am fost la analize (cred ca ultimile din sarcina), au iesit ok in general (n-am avut decat de-alea uzuale care-s gata in aceeasi zi), fierul si-a revenit de cand am inceput sa iau pastile, nu mai am nici asa anemie, dar in schimb am mai multe leucocite si in sange (ceea ce am mai avut si pana acum, si doctorita a zis ca e normal) si in urina (250), sper ca asta nu inseamna infectie urinara, acum 2 saptamani am facut urocultura si era ok. Mai nasol e ca am si niste proteine in urina (cred ca sunt putine totusi, valoarea e 30, limita ar fi <15 ca sa se considere negativ). Banuiesc ca e prea putin sa se considere pre-eclampsie, o sa vad joi cand ajung la doamna doctor cu rezultatele.
Bubu, , ma odihnesc cat de mult pot ziua (noaptea e mai greu ), sper ca o sa continue sa fie ok tensiunea, desi azi a fost iar cam mare (134/80 dimineata si 148/84 seara). Somn usor iti urez si tie sa reusesti sa gasesti o pozitie de somn si in noaptea asta.
Onutz, nasol ca ai avut o noapte asa grea, sper ca acum sa dormi ca lumea. Felicitari pentru saptamana 39!
angiuta, complicat cu musafirii, mai ales cu copii mici, eu una nu m-as fi simtit deloc in stare sa intretin musafiri.
silvia, ce bine ca ai mai trecut pe aici.
Alina, bafta maine la intalnirea cu doctorul si stabilirea datei.
almy, super ca poti sa alaptezi, sanatate sa treaca ranile cat mai repede si sa vina lapticul. Sa pui poze cu Rebecca!
ary, super ca poti dormi, nasol cu cosmarurile insa. Si mie imi lipseste foarte tare o baie relaxanta.
Mami_de2, si eu am aceeasi dilema cu Clexane-ul, am incercat si eu sa mut ora mai devreme, dar nu reusesc in fiecare seara sa fiu gata sa imi fac injectia asa devreme. Sa speram ca va fi ok totusi pt toate.
Angelique, imi pare rau ca si tu ai avut o noapte proasta, sper ca in noaptea asta sa te lase contractiile si sa te simti bine. In nici un caz n-o sa-mi calc toate hainele care vin in contact cu bb, eu urasc sa calc, le-am calcat pe-ale ei, dar si pe ale mele ar fi prea mult.
Looana, succes sa vina bb cand iti doresti tu.
Iulia, tu cat mai lucrezi? Sper ca in curand sa intri si tu in concediu si sa nu te mai stresezi cu serviciul. Multumim de sfatul in privinta mancatului inainte de cezariana.
Almy, sunt convinsa ca fetita ta mai mare se va obisnui cu surioara ei in curand si va intelege ca o iubiti la fel ca si pana acum.
Lorelay, ce bine ca ai avut un weekend placut si relaxant. Mai nasol cu contractiile, bine ca te-au lasat, sa mai aiba bb rabdare pana e mami gata cu pregatirile.
Geani, succes maine, sa fie totul ok. Pregatim motatele si pt tine:
HAI GEANI!
Bubu, super ca ai reusit sa dormi, chiar daca intr-o pozitie mai dubioasa. Off ce frig e la voi, azi in Bucuresti au fost 20 de grade. Ce nasol ca tot te chinuie arsurile, dar mai e putin si o sa scapi.
Irilac, nasol cu durerile de stomac, sanatate sa te simti mai bine, nu te impacienta cu pregatirile, mai ai timp sa le aranjezi pe toate.
Dannnah, cred ca se potrivesc si biberoanele de la alte firme in sterilizatorul avent, poate nu incap chiar 6, dar mai putine nu vad de ce nu ar incapea. Dar sa stii ca exista biberoane si de sticla de la avent (bine, nu stiu cat costa si daca merita).
mya, super ca ai intrat si tu in concediu. Succes sa nasti asa cum iti doresti tu.
bioana, imi pare rau ca nu s-a intors bb inca, sa speram ca se intoarce de acum incolo. Nici eu nu inteleg care e problema e ca e mai mare, poate doar ca va fi mai greu sa se intoarca. A mea la 35 sapt si 4 zile avea 2677g, BPD 9.15cm, in schimb FL doar 6.81cm (femurul). A mea e mai mica decat media, si asta din cauza ca are oasele scurte (bine si eu si sotul suntem mici de inaltime), dar la greutate e mai mare. Ma rog, s-ar putea sa ajung si eu la cezariana, ca am bazinul ingust, dar mai vedem saptamana asta.
irilac, noi am facut cursul de puericultura de la medlife, a primit sotul o hartie, dar nu mi-e clar daca mai trebuie ceva si de la medicul de familie. Oricum, medicul tau de familie ar tb sa fie obligat sa-ti dea hartia (ma rog, si sa tina cursul, dar nu asta e relevant acum pt tine). Poate daca ii dai un "stimulent"?
Mena, imi pare rau ca si tu te-ai simtit rau, sanatate sa treaca contractiile.
Imi pare rau ca Irinei trebuie sa-i declanseze nasterea, sa speram ca va fi cu succes cat mai curand si isi va tine bb in brate. Niste motate si pentru Irina:
HAI IRINA!
Aschiuta, nasol cu musafirii cu pretentii, stai linistita, o sa treaca si ziua asta si daca ei au chef de comentat vor gasi ce sa comenteze indiferent de eforturile tale, asa ca fa doar minimul necesar. Nici eu nu sunt deloc gospodina, si la mine comenteaza ai mei mai mult decat soacra-mea, dar macar acum ca sunt la sfarsitul sarcinii nu mai au pretentii deloc de la mine, chiar vine bunica pe la mine si mai face curat si mancare, ma simt si prost cateodata din cauza asta.
Asteptam vesti maine de la Luciana si Camitu!
O noapte buna sa aveti toate cu somn usor!
Andreea 38+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, Maltofer Fol, 2 Dopegyt
DenyAnd spune:
Buna dimineata burtici si mamici.
Azi la ora 6 dimineata mi-a scris Luciana.
Las citat aici mesajul:
"Buna dimi. am nascut aseara la 7 si un sfert o fetita de 3100 grame si 50 cm nota 9. fata este bine, la mine au fost ceva probleme dar sunt binisor acum. Luciana"
Acum m-am trezit si eu . La cat ma scapam la wc cu pipilica, nu m-am dus la wc pana nu am deschis telefonul intai sa vad daca am primit mesaj de la Luciana. Bine ca amandoua acum sunt bine. Multumim Doamne!
Felicitari mamica de Luciana !!! Bine ai venit Andreea
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
10+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
A.C spune:
FELICITARI,LUCYANA !!!!!!!!!!!!!
Multumim,Doamne pentru inca o minune sanatoasa in odiseea noastra.
Bubu,eu astept intai un telefon de la o prietena care azi e de tura la spital.Ea ma va anunta daca dr vine sau nu azi la spital.Avand in vedere ca abia pe la 2 noaptea a ajuns acasa...o inteleg daca azi trage chiulul de la servici. Sper totusi sa nu ,la cum o stiu...
Sus motatele si pentru IRINA !!!!!!!!!!!!
Alina 38+ mami de Delia-Amalia ( 6 ani)
laurika1982 spune:
Hai Iparpala!
Hai Camitu!
Hai Geani!
Hai Irina!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 36+ cu
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka buna seara, gravidute! am dat buzna peste voi sa va spun ca irina_es este in spital de azi-dimineata, a plecat la control si au internat-o pentru a-i provoca nasterea, pe motiv de lichid amniotic insuficient, problema cu care s-a confruntat in ultimele luni de sarcina... de dimineata pana acum abia a avut cateva contractii, maine vor incerca iar si, daca nu vrea Cristinuta sa iasa, miercuri o trec pe perfuzii. deci, in cel mult doua zile mai apare o minune in odiseea voastra . o sa va tin la curent HAI IRINA!!! Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001) poze casuta noua |
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 36+ cu
mena1906 spune:
Hai Iparpala!
Hai Camitu!
Hai Geani!
Felicitari Lucy!!! bb papacios si necolicios. Sa iti revii repede.
M-am perpelit ca pe jar toata noaptea si Gabriel m-a simtit si nu prea a dormit nici el... Nu am mai avut multe contractii dar am avut dureri de burtica si de spate. Si intepaturi destul de urate in rinichiul cu tumora... Azi ma duc sa vad daca e bebe bine si poate gasesc sa imi faca cineva vreo eco la rinichi. Imi e sa nu fi crescut nenorocirea aia sau sa se fi intamplat altele pe acolo... Aseara in plinatatea durerilor si contrcatiilor mi-a sarit si motanul pe burta. Am incordat abdomenul cat am putut si m-am ferit cu mana. Nu a apucat sa se lase tot (are 6 kg) dar tot cu frici multe stau. Anyway, azi merg la ecografie . Mai bine mai dese si sa stiu eu ca e totul ok decat sa sa se intample ceva si sa nu am cum sa previn.
Aschiutza, poate mergeti la un suc, o bere, o pizza la un restaurant si nu mai vin la tine. Pe bune, dar numai daca le pui masa si o strangi apoi iti dai seama cate vase sunt de spalat? Deci de stat in picioare. Plus ca spui ca nu sunteti in cea mai buna relatie... Si sa stai sa ii servesti...Pfff, numai de musafiri nu avem noi nevoie acum. si sper sa gasesti solutia cea mai buna!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
A.C spune:
Da,o sa plec si eu la spital ...D-na dr e de la 8 deja acolo.Ce v-am zis? Ei nu-i trebuie mai mult de 2-3 ore de odihna...Deja are o cezariana programata azi.Sa vedem ce ne zice si noua...Emotii?Poate...
Va pup ,fetele si poate intre timp aflam ceva de Camitu ,Geany si Irina.
Alina 38+ mami de Delia-Amalia ( 6 ani)
bioana spune:
buna dimineata,
IRINA doamne ajuta!!sa nu te chinui mult si sa iti ti bebele in brate cat mai repede.RODYKA mersi de mesaj.suntem alaturi de ea.
LUCIANA sincere felicitari!!!ce bine ca sunteti bine amandoua!!
A.C. te cred ca abia astepti sa mergi la dr sa vezi cadn te programeaza.daca nu azi, maine, nu¿
MENA nu te mai stresa ca nu rezolvi nimic.
ANGELIQUE
DOURA¿¿
IRILAC esti mai bine¿
BUBU e buna ideea cu padurea...sunt dr, ar trebui sa gandeasca bine ce zic...sa vedem ce imi zice azi tocologul la consultatie.sper sa fie mai otimist.
ASCHIUTZA ia nu mai baga in seama ce zice x si y ca nu are rost.cine e asa de fel, gaseste intotdeauna ceva de comentat.e mai usor sa dai sfaturi la altii si greu sa le aplici la tine...si la musafiri pune si tu ceva de ronzait si o cafea, un suc....ai mei musafiri au fost simpatici, ca m-au sunat din timp sa-mi zica sa nu pregatesc nimic..au venit cu de toate.
ALMY ce bine ca ai lapte. caut si eu sa vad unde gasesc ceaiul aici. mersi de sfat.
embarazada de 36+
o minune de fetita...