Burtici de mai-iunie 2013 (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna dimineata burtici

Eu m-am trezit cu aceeasi durere de cap cred ca pana la urma bag un paracetamol ca nu mai rezist...

Vio Rh-ul negativ al tatului nu pezinta niciun risc asupra sarcinii, alta era situatia daca tu aveai Rh-negativ, dar asa nu exista riscuri. Cat despre anticorpi daca acum au fost dozati prima data nu putem sti daca ei au aparut si la sarcinile anterioare. Cel mai bine vorbesti cu medicul, poate iti va explica de ce a cerut aceasta analiza.

O zi usoara fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Vreau si eu pe listuta daca se poate! Ms frumos
UM 13.09.2012 DPN 18.06.2013

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Saptamana aceasta merg la medic sa-mi vad mogaldeata.abia astept sa-i aud inimioara. Sotul vrea sa-mi ia cadou un aparat pt auzit bataile bebelusului :). dupa vestile lui mrenescu am o stare fff buna.mi-era teama sa nu fie ceva si cu bebe al meu...paranoia :(

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna fetele.

Ce bine am dormiiiiit

Imediat mananc si iesim in oras. Poate-poate gasesc vreun cabinet unde sa pot face eco ca sa mi-e dor de bebitzul meu. Sa stiu ca este bine si cat a mai crescut.

Da, sigur o sa fac si investigatiile. O sa va tin la curent

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

10+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

buna fetelor sa aveti o saptamana frumoasa si fara griji.
Fetelor am intrebat aseara intrun mesaj daca ati avut sangerari dupa contact sexual? nu mi-a raspuns nimeni sunt un pic cam stresata
va pupacesc

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Indicat ar fi sa suni medicul. eu nu am sangerat.dak a fost doar o picatura nu cred k ai motive de ingrijorare. dar nimic nu trebuie ignorat.incercati sa fiti mai gentili atunci cand faceti sex...inca o data- suna medicul si explica-i ce s-a intamplat .

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ankylya nu am patit , nu stiu ce sa zic.
Poate te ajuta fetele.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Buna ziua dragelor!

Mama da ce ne-am mai imnultit!
Felicitari noilor venite, si in special Mariei pentru vestile bune.
Eu am avut o saptamana mai grea, abia -abia am putut sa mai arunc cate un ochi pe la voi. Dar nu am mai putut sa citesc tot. Am vazut ca a fost si agitatie, si emotii, si suparari dar la final toata lumea a rasuflat cat de cat usurata.
fetelor, eu saptamana asta am cam scapat de greturi , doamne-ti multam!
Sambata am fost la eco si dr. a spus ca sunt foarte ok toate masuratorile. Se pare ca a prins si piticania putin elan ( iau de vreo 10 zile Femibion, nu stiu daca e coincidenta sau nu), insa este primul eco in care bebe e mai mare decat varsta calculata dupa UM.
TN (translucenta nucala ) a iesit 1.43, piramida nazala 2.63 si a mai cautat si osul mijlociu de la degetul mic si l- a gasit. Cu masuratorile astea a zis ca riscul de Down si alte minuni este minim. Vio, spune-mi te rog la tine cum au iesit masuratorile astea ca mi-e greu sa caut in urma.
Analizele de sange le-am facut la Reghin (30 km de Tg-Mures), este orasul meu de bastina. Tocmai m-a sunat mama ca sunt gata si analizele de sange si le-a dus la ginecologul din Reghin si a zis ca sunt ok. O sa le vad si eu diseara si le trimit pe email la dr. meu din Mures.
AAAAAAA, era sa uit. Se vede la eco un "ciucurel" de 2 mm, spre disperarea mea. L-am intrebat pe gine daca a vazut vreodata "pasarica" de 2 mm si a zis ca da, si ca la varsta asta din pricina estrogenilor mei si clitorisul poate fi foarte mare si sa semene a putza. Asa ca nu-mi ramane decat sa ma resemnez ca poate si baietel, dar mai am dreptul sa sper si la fetita.
Fetele cu experienta, aveti vreo parere referitoare la "ciucurel"?
Ati mai avut careva situatia asta si sa iasa totusi fetita?

Va pup pe toate!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinacicos spune:

ankylya - nu stiu ce sa spun pentru ca nu mi s-a intamplat niciodata dar daca a fost putin sange banuiesc ca nu e nimic grav. Si ma gandesc ca ar putea fi si din cauza oboselii (spuneai ca ai fost la nunta si ai dansat). Urmareste situatia si daca mai apar sangerari ia legatura cu medicul.

mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinacicos spune:

Cand se poate vreau si eu in listuta:
UM=17.08.2012
DPN=24.05.2013

mami de Dan Catalin (21.11.2010) si 11+

Mergi la inceput