Burtici de mai-iunie 2013 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Zadria, imi pare rau pt ziua asta grea. Singura consolare este : bb creste bine :).

Si eu dupa amiaza nu am fost in mare forma. Abia astept sa merg maine la doc.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zadria spune:

dragele mele?cine imi spune si mie cum se pune semnatura?am bifat acolo la msg cu semnatura dar nu-mi arata nimic:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Zadria, introduci intai in profil, apoi doar bifezi: am vazut la Profil personal, Editeaza profil, cere iar parola, apoi jos ai Optiuni profil apesi pe + si apare semnatura. Am impresia ca trebuie modificata saptamanal, odata cu inaintarea in sarcina. ca de alfel eu nu folosesc semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

buna seara fetelor
maria ce ma bucur felicitari pentru inimioara
mcoca feliciteari pentru intrarea in trimestru 2
zadria pentru semnatura intri la profil personal-editare profil-optiuni profil si acolo iti apare semnatura scri in casuta ce vrei sa iti apara la semnatura dedesupt scrie semnatura automata si selectezi da apoi dai mai jos la trimite detalii si asta este tot
fetelor eu am dormit aproape toata ziua aseara am fost la nunta si bineinteles nu m-am putut abtine de a sta cumintica asa ca am dansat aproape tota noaptea dar la melodiile prea saltarete am sat cumintica.
si am si o intrebare pentru voi ca sunt un pic in panica azi dupa un contact sexual scurt am sangerat nu mult dar doar imedia dupa m-am spalat si dupaia la urmatoarea urina la 30 min sa zic nu mai este nici urma de sange totul curat am citit pe internet ca nu trebuie sa ma panichez ca nu este ceva anormal voi ati pati asa ceva?daca mai apare o pata pe hartia igienica cred ca o tai la urgente
va pupacesc

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Hello burtici.
Intru repede sa va spun ca am ajuns cu bine la destinatie. Sunt fff obosita de la drum. Calatoria a fost fara probleme.
Din fericire amicii nostri unde suntem acum, au net si cu wireless si pot fara probleme sa intru pe net in zilele urmatoare.
Ma bag la somnic ca adorm cu laptopul in brate

Ne mai citim maine

Noapte buna va doresc si somn usor.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

10+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Deny, ma bucur ca ati ajuns cu bine. HAi fuga la nani cu bebitza, ca trebuie sa fiti franti.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Buna seara!

Ce fac burticile? Vad ca mai mult sau mai putin toate burticile au fost mai bolnavioare, si eu m-am trezit azi dimineata cu o durere crunta de cap, de ceafa, de dormit n-am dormit mai deloc, a sunat telefonul intr-o veselie dar am strans eroic din dinti si nu am luat nicio pastiluta. toate burticile sa treaca raul.

Vio Ce grupa de sange ai? Daca este O atunci este normala prezenta anticorpilor anti A si anti B de tip IgM adica anticorpii naturali, daca sunt de tip IgG atunci inseamna fie ca bebe are grupa B3 fie ca este o persistenta a anticorpilor din sarcinile precedente (asta daca au fost prezenti). Daca acesti anticorpi sunt prezenti nu pun in pericol sarcina, nici atunci cand se face amniocenteza, pentru ca antigenele prezente pe hematiile fatului nu sunt atat de puternice incat sa intre in conflict cu anticorpii prezenti pe suprafata hematiilor mamei, abia spre sfarsitul sarcinii aceste componente ale hematiilor fatului devin puternice.
Nu este posibila nicio masura de preventie, de tip vaccin, in anumite circumstante se pot folosi masurile care se folosesc si pentru incompatibilitatea Rh (nu vaccinul) declansarea nasterii premature, transfuzie prin cordonul ombilical...
Efectele incompatibilitatii sunt mai rare in ceea ce priveste grupul O-B decat grupul O-A si apar mai ales la prima sarcina.
Aici nu se fac aceste dozari, pentru ca efectele sunt pur clinice si cum nu exista masuri de preventie nu is gasesc utilitatea, efectele apar dupa nasterea bebelusului si sunt complet curabile, si in general acestea nu afecteaza sarcina.
Nu exista masuri de preventie, dar este bine de verificat titrul anticorpilor, si trebuie sa mentionezi existenta anticorpilor medicului care va face amniocenteza pentru ca acesta sa ia toate masurile pentru a evita micile hemoragii transplacentare fetomaterne (acestea fac ca titrul anticorpilor sa creasca, deci e posibil ca efectele ce apar la nastere sa fie un pic mai evidente, de tipul un icter mai prelungit).

Fug la
Somn usor burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna dimineata!
simcri sarutmana pentru explicatie!
Eu am grupa 0.1 pozitiv si sotul are B3 negativ.
Primii copii au asa :fata B3 pozitiv si baiatul B3 negativ.In timpul celorlalte sarcini nu au aparut anticorpi.Acum e prima data cand dozez in aceasta sarcina si tot acum au aparut.
Explicatia ta m-a linistit ,mutltumesc inca o data!

Am de gand astazi sa sun medicul.

Deny ma bucur ca ati ajuns cu bine in tara!
Acum trebuie sa te apuci serios de investigatii si analize pe care vroiai sa le faci in tara.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Buna dimi fetele.sa aveti o saptamana minunata si ....cat mai putina greata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna dimineata mamici,ce de lume noua avem aici.Daca nu reusesc s amai intru cateva zile,am de citit foarte mult,acum chiar nu cred ca mai pot recupera.Andreea cand ma vede la calc, e terminata,vrea si ea,si-mi bate in laptotp de numa numa,asa ca am inceput sa stau cat mai putin la el.
Suntem bine,maine facem 12 sapt,mai am putin pana la control..abia astept.Pentru ca nu am apucat s amai citesc din urma nu stiu daca a mai aflat careva sexul copiului,ma gandesc ca pote am si eu noroc sa-mi spuna.La 12 sapt avem 3 luni incheiata,nu?
Va pup si va doresc o zi buna.

Mergi la inceput