Burtici de mai-iunie 2013 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
DenyAnd spune:
Mony, incearca aici http://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html poate te ajuta cumva
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
10+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simcri Buna dimineata burtici Eu m-am trezit cu aceeasi durere de cap cred ca pana la urma bag un paracetamol ca nu mai rezist... Vio Rh-ul negativ al tatului nu pezinta niciun risc asupra sarcinii, alta era situatia daca tu aveai Rh-negativ, dar asa nu exista riscuri. Cat despre anticorpi daca acum au fost dozati prima data nu putem sti daca ei au aparut si la sarcinile anterioare. Cel mai bine vorbesti cu medicul, poate iti va explica de ce a cerut aceasta analiza. O zi usoara fetelor |
Multumesc simcri!
Stiam ca nu e problema cu rh-ul.
Eu spuneam ca la sarcinile trecute am dozat si nu mi-a iesit niciodata anticorpi.Acum s-a intamplat.
Oricum am intrebat si mi-au spus ce mi-ai spus si tu.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum13+
mcoca spune:
Ola fetelor :).
Eu am fost la doc de dimi si sunt in concediu pana joia viitoare. Mi-a dat un mic tratament, Heptamil, pt ridicarea tensiunii, dar deocamdata nu vreau sa-l iau, ca nu sunt convinsa de utilitatea lui.
Moni, ma bucur ca ai venit cu vesti. Despre puta, sper sa-i scada :).
Ankylya, eu cred ca e ok, daca nu a fost decat un strop ... Nu m-am confruntat cu astefel de prob.
Mi-am luat un tensiometru de incheietura. Sunt happy cu el. Mi-a iesit ca la doc tensiunea.
Vicky si Printzesone
Carmen1985 spune:
Am si eu o nedumerire...am fost la dr de fam sa-mi dea setul de analize si era doar asistenta care zice ca trebuie repetat rh ca se poate schimba... eu stiu de la prima sarcina ca e rh pozitiv ... e posibil sa mi se schimbe rh ?
VIOIKA76 spune:
citat din mesajul lui ankylya buna fetelor sa aveti o saptamana frumoasa si fara griji. Fetelor am intrebat aseara intrun mesaj daca ati avut sangerari dupa contact sexual? nu mi-a raspuns nimeni sunt un pic cam stresata va pupacesc ***************** Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 8+ |
Scuze ankylya!
Am vrut sa-ti raspund dar m-am luat cu ale mele si am uitat.
Eu am avut o pata de sange care initial am zis ca e de la sex.Eu nu am sangerat imediat dupa sex,cand m-am dus la baie sa ma spal n-a curs nimic.Deabia dupa vreo 4 ore am simtit ceva umed si cand m-am dus la baie am vazut o pata de sange.Dupa aceea s-a oprit si a mai curs vreo saptamana ceva maro.
La ultimul control efectuat ,gineco mi-a zis ca nu de la sex am sangerat ,ca as avea un chist care s-a format la locul unde s-a lipit placenta de uter si acela a provocat sangerarea.
Cred ca cel mai bine este sa te duci la un control sa stii sigur ca de la sex a fost.
Daca nu a mai curs nimic si nu ai dureri nu te speria ca cel mai probabil nu e nimic grav ,dar nu uita du-te si la un control.
Vezi ce zice si medicul cu privire la sex,noua ni s-a interzis dar am gasit alte modalitati de satisfacere
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum13+
Cosmy spune:
Bine v-am regasit!
Draga Mony_OMV, mie, la primul copil, mi s-a spus ca-i baietel pana la 6 luni(super eco, super medic)...deci i-am spus Vladut pana-a aparut Daria (sotul meu spunea chiar ca v-a trebui sa-i platim copilului psiholog ca sa-si revina din trauma de a-l striga cat a fost in burtica, altfel )
Ma bucur din suflet pt Mrenescu, Doamne-ajuta sa fie totul bine(trebuia sa rasara si soarele, nu?!)!!!!
In alta ordine de idei, vrem si noi in listuta(repet datele: UM 6.08, DPN-conform eco de morfologie: 14.05.2013)
In rest, ce sa spun: vad ca usor, usor cedeaza greturile(in ultimele 10 zile am varsat o singura data), dar pare-se devin dependenta de covrigei, inca nu suport mirosul de cafea, bere sau mancare gatita.A, am uitat sa spun c-am trecut la Femibion 2
Va pup pe toate si va doresc o saptamana usoara, cu vesti bune!
12+ (de maine, 13 sapt Yupiiiii)
mcoca spune:
Cosmi, am notat cu listuta.
Cu vitaminele, eu nu iau nimic. Mai e cineva ca mine?
Vicky si Printzesone
crina27 spune:
Nici eu nu iau vitamine.doar acid folic. mi-a iesit si urocultura....bacteria e-coli.din ce am citit pe net nu ar fi grav.astept sa vad ce zice medicul saptamana asta.
9+
Carmen1985 spune:
Eu am avut problema asta pe la 5 luni ...am fost la control si dr nu a putut sa-mi zica sigur daca de la sex ,dar mi-a recomandat repaos sexual pana nasc.
citat din mesajul lui ankylya buna fetelor sa aveti o saptamana frumoasa si fara griji. Fetelor am intrebat aseara intrun mesaj daca ati avut sangerari dupa contact sexual? nu mi-a raspuns nimeni sunt un pic cam stresata va pupacesc ***************** Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 8+ |