Burtici de mai-iunie 2013 (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

buna fetelor
sa fie un capitol frumos
fetelor eu am o durere de cap groaznica de aseara nu mai rezist si mai imi este si greata offf sper ca o sa imi treaca durerea ca greturile le reglez eu din mancare.
va pupacesc

*****************
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Ankylia incearca un masaj la tample ca s-ar putea sa te simti mai bine!
Pup sa treaca!


Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zadria spune:

ankylia si eu am avut aseara o durere de cap ingrozitoare.mai tot timpul am dureri de cap si cred ca sunt cauzate si de la voma.cateodata simt ca imi vomit si creierul.dar din fericire am descoperit o crema chinezeasca si tin minte ca o folosea mama inca de cand eram mica in loc sa-mi de-a pastile.e mentolata si se aplica pe tample.m-am intins in pat si sotul mi-a masat tamplele usor cam 5 min si m-am relaxat f bine.nu a trecut in totalitate durerea inca imi simteam capul greu si imi era frica sa fac vreo miscare.nu stiu unde ai putea sa gasesti crema dar poti intreba la farmacie,sa stii ca cand nu aveam crema ma dadeam si cu un pic de diclofenac dar mare grija cu ochii.are cam acelasi efect.mai bine asa decat sa iei pastile.face rau la.numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Buna seara fetele,

Ma intorc cu vesti la voi. Din nefericire situatia e tot neclara. Reamintesc ca joi ni s-a spus ca s-a oprit din evolutie, de catre doi dr. Tot joi al doilea dr mi-a dat sa fac beta. Am facut 14219 prima valoare iar la nici 20 de ore aveam 18088. Am sunat-o pe dr si i-am spus a doua valoare si m-a chemat urgent azi la eco. Si a pus dopplerul ( pe care il pusese si joi) si dintr-o data: bum-bum, bum-bum, cel mai frumos sunet pe care l-am auzit in viata mea. Da fetele, bebe e inca in evolutie si de azi are si bataile inimioarei auzibile cu dopplerul, ca sa zic asa.

Dar: dr i se pare ca imaginile nu arata asa cum ar trebui sa arate embrionul. Zice ca e prima data in cariera ei cand vede asa ceva. A mai chemat un coleg. Colegul zice: poate sunt doi, o sa se clarifice imaginea. Dar daca sunt doi de ce nu se aud doua inimioare... si uite asa.

Concluzia este ca nu stim exact ce s-a vazut la eco dar macar avem bataile de inimioara care confirma ca cel putin azi, bebe se afla in evolutie.

Dr ne-a mai spus ca saculetul este prea mare: are 7 mm. In raport cu ce il considera prea mare...nu stiu sa zic. Cu varsta embrionului, cu UM, habar n-am! Daca ar fi doi, atunci n-ar fi de mirare ca are dimensiunea asta dar de ce nu se aude al doilea cord?

Asa ca marti, alta eco: o sa raman in analele sistemului medical privat ca potentiala mamica cu cele mai multe transvaginale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Doaaammmneee, Maria cat pot sa ma bucur. Imi tremura mainile de emotie!
Draga mea, nimic nu mai conteaza....inimioara e acoloooo!!!
Nu stiu de ce e mare saculetul de 7 mm...ca al meu avea 15 mm si diagnosticul a fost, dupa cum stii de 6 saptamani...nu inteleg cum adica 7 e mult. Eu vb de saculet gestational. La mine la 4s avea 5 mm...


Whateveeeer...nu mai conteaza!

In continuare sfatul meu este sa te duci sa vezi alt medic ecografist dintr-o alta clinica, pentru ca intrebarea care ramane este: in puiiiii mei, daca spuneai din prima ca vrei curetaj dupa ce ti-a spus ca e oprita in evolutie????????????!!!!!!!! Cum se cheama asta?????? Crima sau cum????

Eu nu prea insist de felul meu si nici nu dau sfaturi referitoare la medici, dar doctorita ta mi se pare aeriana un pic...si ecografistul la fel (daca e vb. de alta persoana). Du-te draga mea si la alta clinica...du- te la toateeee...si ce daca bati recordul la "sondat"?!

Inca o data...te imbratisez si sa nu mai pleci de aici!


Code snippet: AOL HTML Signature
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lbdf.lilypie.com/2q3zp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Maria, ma bucur mult de tot pentru inimioara. M-am tot gandit la tine azi, si asteptam sa vii cu vesti.
Sa stii ca chestii bizare exista. Am o ff buna prietena, e sora mea de suflet, care acum 7 luni a trecut ca si tine de la agonie la extaz. Era gravi in 5s, si a inceput sa aiba sangerari. Se duce la cel mai bun spital din regiune, si aia se uita cu un ecograf de kk si ii zic ca ei nu vad nimic. Ii fac beta la 48h, ala nu se dubleaza ca lumea, iar nu vad mare lucru. Ei sor'mea e medic, si-a dat seama ca ecograful ala e de kko, si ca nu aveau cum sa vada. Se duce in oras, la alt eco, acolo se vede sacul bine mersi, vezicula vitelina, in sfarsit ce trebuia sa se vada. Merge iar la spital, ca o chemasera aia sa faca iar beta, ca ei suspectau o extrauterina. Beta tot nu creste, dar in sfarsit vad si ei ceva. Ei, si ii zic sa vina peste 2 zile, ca sarcina nu e ok, si sa-i dea pilula avortiva. Pai ea nu s-a mai dus pe acolo veci, si cu tot beta ala de kko, la Craciun o sa aiba o mandrete de fata.


Vicky si Printzesone


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zadria spune:

maria ai sa vezi ca totul va fi bine.eu am avut 2 embrioni si stiam ca sunt insarcinata.eram in romania pe la sf lui septembrie si am fost la medic pentru ca am sangerat.mi-au spus ca am pierdut sarcina si eram distrusa.bineinteles ca nu stiam ca sunt doi.mi-au facut idiotii(ca altfel nu poti sa le spui)analize si mi-au spus ca gata...sunt infertila,nu mai pot sa mai fac copii(si am abia nici 23 de ani)pur si simplu mi-a cazut cerul in cap.mi-au dat nu stiu ce medicamente ca cica sa ma curete dupa avortul spontan.din fericire nu am luat nimic,am venit aici caci se terminase vacanta si doctorul mi-a spus ca bebele meu are 6 saptamani si 4 zile.pur si simplu am lesinat.afost un soc placut pt mine.asa ca nu te speria.daca gandesti negativ atragi negativul asupra ta.gandeste-te mereu ca e bine si nu te mai lua dupa medici fa ce iti spune inima si ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Multumesc pt raspunsuri durerea a mai cedat, sper ca pana maine sa treaca.

Pt durerile de cap incercqti sa beti mai multa apa, eu cand ma deshidratez ma doare capul.

mrenescu, felicitari pt inimioara! Iti tinem pumnii in continuare!

O noapte linistita!


Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 8s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sunt rupta de oboseala. Am dansat cu MAya mai bine de juma de ora. Era in super forma, nu va spun ce figuri facea, se mai tavalea si pe jos, piruete. Ne-am distrat pe cinste. Acum doarme.

Pentru fetele cititoare de lb franceza, aici o discutie despre www.bebe.ch/drupal/node/367567 br / " target="_blank">Prenatest


Vicky si Printzesone


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Zadria, vad ca ai scapat de moderare . No comment despre intamplarea din ro. Bine ca nu ai luat nimic.


Vicky si Printzesone


Mergi la inceput