Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
La multe lunite, Patricia Maria, Alexandra, Ariana si Sofia Ioana!
Off, ce povesti cu socrii astia... Ma regasesc un pic in fiecare dintre povesti, dar nu are rost sa ma pornesc si eu. Pot spune doar ca simplul gand ca de Sarbatori voi sta 3 saptamani la ei, imi taie tot cheful, toata dispozitia pe care ti-o dau Sarbatorile de iarna si tot dorul de casa si de cei dragi...

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

hello fetelor..incerc sa va citesc dar nu am reusit sa cuprind totul...trecem printr-o perioada mai stresanta si tensionanta...ne-am gasit un apartament de 2 camere in Bucurestii noi, ne-a placut de la inceput, (dar evident socru si-a batut putin joc de noi) dupa atatea certuri si scandaluri, am reusit in final sa semnam antecontractul, deci zarurile sunt aruncate, tre sa platim pana pe 19 noiembrie...noi suntem f bucurosi, entuziasmati ca vom sta intr-un apartament frumos, mai spatios....( daaar, garsoniera unde stam, vrea el s-o cumpere si ne-a zis de la inceput ca ne da o suma de bani, cred ca mai mare decat pretul pietei, si de aia am pornit la drum, ca sa ne spuna aseara ca va chema un agent sa estimeze costul garsonierei...ce ziceti de asta??acu asteptam sa vb soacra cu el sa-i bage mintile in cap, ca daca nu..ne lasa fara bani)abia astept sa plec de aici, nu va inchipuiti...
- Ilinca mea de 3 zile nu papa.nu vrea si nu vrea...se h=joaca si scuipa tot, eu nu prea mai am rabdare, datorita situatiei..si nu stiu..cu Dumnezeu inainte.
- va pup pe toate, sanatate multa si sper sa vina mai repede vremea cand voi mai linistita si sa mai stau pe forum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mady, felicitari pentru noul apartament, sa fie intr-un ceas bun! Si rabdare... Va rasari soarele si pe strada ta, ia sa vezi!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Olguttza, este foarte adevarat ce spui si imi pare rau ca nu e totusi aici locul pt o asemenea discutie...ideea e ca femeia este extrem de conflictuala, ea nu are prieteni, s-a certat cu toate rudele, etc. Deci problema nu e doar cu noi.. Cat despre faza cu imbatranitul...asa este, a avut o toaleta absolut ridicola la botezul copilului nostru. M-au intrebat trei barbati cine e baba aceea in cautare de... Imaginati-va , la ora 12.30, cu rochie lunga si bustul aproape in totalitate la vedere, spatele gol pana la linia chilotului... Dizgratios pt o femeie de 62 de ani pe care pielea s-a flescait demult...Ma intrebai de ce m-a "rugat" sa mai stau un an. A plecat de la ideea de bona si de la ce suflet am eu sa-mi las copilul cu o straina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Salutari si de la noi si spunem "La multi ani" celor sarbatoriti saptamana aceasta.Sa cresteti mari sanatosi si voiosi!!!
Mihaela-bine ca s-a rezolvat problema si acum poti intra pe forum.Felicitari pt progesele printesei.Eu sunt de aceeasi parere cu tine in ceea ce priveste rel.de cuplu.
Aerlilian-imi pare rau ca a trebuit sa asisti la asemenea iesiri- chiar vroiam sa te intreb zilele trecute de ce saptamanal trebuie sa o suporti pe doamna.Acum cred ca treaba-i rezolvata intr-o oarecare masura.Mai greu e ptr sotul tau -ptr ca sangele apa nu se face- si cu siguranta il doare ... in fine ideea este clara, doamna are pb ( cu siguranta le a avut mai de multisor dar s au acutizat odata cu varsta/pensionarea).si ca ar trebui ajutata .....trebuie sa intervina o a treia persoana , cineva cu autoritate care sa o ajute ...pe voi nu cred ca va baga in seama pe aceasta tema.Chiar cum se impaca Tudor cu bona, ziceai atunci ca e ok , sper sa fie asa pana la capat sa poti pleca linistita la serv.
Hai un sa itu mai treaca de suparare
Suziq- daca gasesti o femeie ok la curatenie sa imi spui si mie ....cu siguranta o sa am nevoie in dec.cand venim acasa...
Mady- felicitari pt noua casuta , sa dea Domnul sa ii bage in cap mintile soacra ta.. hai bafta multa
Anca -nu am inteles eu bine? De ce vrei sa o intarci incepi serv?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Uff, nasol, ce pot sa zic?! cre'ca s-a-mbracat asa sa epateze, sa fie ea in centru' atentiei, sa se dea mai juna decat este, cre'ca avand insa o oareshce doza de luciditate asupra ridicolului situatiei... sugestia mea ramane "mai rarutz".

Mady, si eu cred c-o sa fie bine! cre'ca vrea sa va demonstreze cumva ca sunteti la mana lui si sa se dea cocosh. io m-as face frate cu el ca sa trec puntea

io-s amarata ca laptele fie'mii se gaseste foarte greu (dupa ce ca e si f. scump!), abia am mai prins o cutie la un sensiblu din centru, cica furnizoru' are probleme . apropo, Lexi, ai idee cumva daca se gaseste laptele asta la voi si cat costa? este lapte Alfare, de la Nestle, cutie de 400 gr. aici e 98 lei (~22€, deci). sar'na!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Olguta, stiu ca nu e mai ieftin dar daca ai nevoie gasesti aici:

http://www.aldedra.ro/produse-pentru-bebe-si-copii/nestle/nestle-alfare-pentru-sugari-cu-intolerante-alimentare-400-gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Saru'mana din suflet, Suzy!! nu'sh cum n-am ochit si farmacia asta...daca iau vreo 10 cutii, chiar renteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lali, multumesc de intrebare...Tudor e ok si nu prea s-a mai vazut cu bona pt ca a fost plecata femeia la bai vreo 18 zile. A zis ca ne viziteaza miercuri si te voi tine la curent.
Olguttza, mare dreptate ai, daca ar fi dupa mine as trece direct la "deloc", trecand peste "rarut". Sper sa-mi iasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Of, Ileana, asta e, daca problema cu soacra e patologica nu cred ca ai ce face... uite, ale noastre sunt in toate mintile si tot ne ciondanim.
Cat despre intorsul la serviciu, din cate te cunosc cred ca daca ai fi avut solutii ai fi stat cu puiul tau nu 2 ani ci cat de mult se poate...

Olgutza

Lali, v-ati hotarat cand veniti in Tm?

Mergi la inceput