Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

matza, esti fenomenala cu bona filipineza
eu ma regasesc in multe dintre postarile voastre... si pentru noi venirea copilului a insemnat un test destul de dificil, si inca nu pot zice ca l-am trecut... ne iubim, o iubim pe moaca, insa oboseala (apropo, vreau si eu o noapte intreaga de somn!)lipsa de comunicare (pe de o parte le invidiez pe cele care s-au intors la munca... vreau sieu sa ies si sa nu mai vorbesc despre diversificare, muci sau alte asemenea) si stresul isi spun cuvantul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

adc, imi pare rau ca v-ati indepartat. si eu am simtit asta la un moment dat, dar am reusit sa redresam relatia.
alina, sanatate!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata! Dau o cafea tarzie :) fara dulce de data asta ca vad ca nu vreti
Cam slabuta activitate in ultima vreme. Noi ne tavalim. Unii in pat, altii pe jos, suntem la program de joaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna dimineata si de la noi ....asa mai pe la pranz.Doar ce am incheiat repriza de joaca si acum somnic asa scurt sa ne refacem fortele.
Multumim de cafea Alice desi mergea si ceva dulce langa....poate se mai anima viata d pe aici....



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Fetelor in sfarsit ni s-a rezolvat si noua problema cu logarea pe forum. V-am citit, insa nu puteam sa ma loghez ca sa si scriu ceva.
Olgutza Sanatate multa bebElinei si sper sa o scoateti cu bine la capat. Si eu trag muuulte cu alergiile de sezon si asta inca din frageda-mi pruncie. M-am testat abia la 14 ani fiindca ai mei credeau ca fac raceli sau urticarie de la mancare "ce nu mi-a picat bine". Ma bucur ca ati descoperit cauza si sper ca efectul incercarilor voastre si a tratamentelor sa se vada curand.

Chestia cu relatia sudata sau nu de aparitia unui copil e relativa, in opinia mea, si depinde fff mult de ambii parteneri. Si al meu se rasfata inainte sa o avem pe Iris, dar s-a acomodat repede si bine si fara gateala/curatenie zi de zi.

Noi suntem la 8 luni si 2 saptamani, iar la bilantul de 8 luni a rezultat un plus de 1,2 kg fata de luna precedenta si asta datorita apetitului excesiv al fiica-mii. Mananca non-stop si asta de la ea citire; eu ofer, ea serveste, dar niciodata nu o oblig. Primele 2 luni de diversificare nu a mancat nimic, insa a testat, acum efectiv cere, pleoscaie din gurita cand ii e foame. Mai bea si laptic, in special, inainte de somnuri. Noaptea inca dormim prost, dar ne-am obisnuit cu totii astfel.

Duminica placuta fetelor

Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
M-am nascut fara sa vreau, am sa mor fara sa stiu, lasati-ma sa traiesc cum imi place...
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna!
La multe lunite sarbatoritilor de zilele astea, Sara, Toma, Adela Alexandra, Cristian si Elisa Maria!
Olgutzza, Doamne prin cate ati mai trecut, tu si bebElina ta! Multa sanatate va doresc!
Bulinutza, nu mai am cuvinte, multa sanatate si voua, sa scapatui odata. Si nu te lasa cuprinsa de depresie, te rog! Va fi bine totul, sunt sigura!
Jo a inceput de cateva zile sa mearga tinuta de manute, e tare haioasa. De vreo saptamana merge si de-a busilea.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Buna dimineata si de la noi asa pe la amiaza, suntem treziti de la 7.30 dar am fost ocupati cu treburile casnice. In week-end daca e taica-sau acasa cam asta facem, tot zic ca imi iau fie o bona fie o tanti la curatenie, dar parca nu sutn convinsa suta la suta si tot aman. Oricum acum adun jucariile si dau cu mopul in secunda urmatoare toate jucariile sunt la loc si plin de scame pe jos, iar Vlad foarte harnic aduna scamele si le mananca.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Lexi, multumim de urari!

Da, si eu tot cu treburile casnice. Am adunat jucarii, am strans si pus la loc haine mari si mici, am hranit copiii - desi cam modest pentru o zi de duminica - si dupa masa mi-am trimis partea masculina a familiei la soacra-mea. Altfel nu as ajunge nici sa pornesc calculatorul

Deci avem 9 lunite, 10.2 kg, 75-76 cm si cred ca se apropie si la noi niste dinti, ca se zvarcoleste la propriu jumamate din timpul alocat somnului de noapte. Repede au trecut lunile astea, insa eu ma sint foarte foarte obosita, de ex acum cat sunt numai cu Andra as putea teoretic sa trag un pui de somn, dar nu reusesc.

Am sa zac ca o broasca testoasa vreo ora si cu asta basta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Seara buna,

Sara, Toma, Patricia Maria, Alexandra, Elisa Maria, Adela Alexandra, Sara, Cristian, Ariana, Sofia Ioana!

Olgutta, Doamne prin cate ati trecut. Sper ca macar de acum inainte sa fie totul in regula sis a treceti sanatoase peste toate problemele. Multa multa sanatate va doresc.

Bulinutza, sper sa se termine si la voi problemele. Insanatosire grabnica va doresc si multa multa putere. Va fi bine!

Alexa, multe felicitari lui piscotel. Incet, incet recupereaza tot si o sa fie bine. Cat mai multe progrese si felicitari si tie mamico!

Mihaela, bine ca s-a rezolvat cu forumul! Chiar vroiam sa intreb ce este cu tine de nu mai scrii. Ma bucur sa aud ca sunteti bine si va doresc nopti linistite cat mai curand!

Lexi, felicitari Ioanei! Imediat pleaca la plimbare!

Letitza, un mare bravo si felicitari. Eu n-am fost nicioadata o fumatoare inraita. Nu depasesc 5-6 tigari pe zi, poate doar in vizite. Nu am avut nici o problema sa nu mai fumez cand am ramas insarcinata si cat am alaptat. Acum am zile cand fumez, zile cand nu, dar…. fumeaza sotul la greu si pt el ma gandeam sa iau acea tigara electronica. El ma si corupe ca sa zic asa cu “hai la un fum sa povestim”! Acum a lasat-o si el mai incet ca eu nu ies pe frigul asta afara sa fumez dar recupereaza la lucru!

Adc, macar tu suspectezi o cauza, eu n-am nici o idee! Am incercat toate ipotezele si tot dau vina pe dinti ca alta explicatie nu gasesc! Nici eu nu reusesc sa dorm ziua, efectiv nu pot, ma pun in pat cand doarme Sven, stau cu ochii inchisi dar nu adorm! Nopti linistite iti doresc!

Anca, merci si la cat mai putine treziri si voua!

Si eu mama denaturata cu bumba si teletubies cand ii fac aerosoli sau fac temele cu Eric. Altfel nici o sansa sa-l fac sa stea 15 minute linistit. Acum parca de cand se deplaseaza e mai bine dar pt aerosoli tot la bumba apelez.

O noapte buna sa aveti!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

Sper caati avut cu totii un weekend frumos, ca de maine numai avem parte de soare gianina, mai aveti zapada? cum a reactionat mogaldeata?
la multi ani adela, toma, cristi, elisa si sara! Nu-mi vine sa crd ca luna asta vomsarbatori primul bulgaras de un an... si ce bulgaras.
noi maine vom sarbatori 9 luni cu o vizita la doctor deoarece dsoara e mucoasa si vreau sa stiu sa gestionez corect episoadele mucoase.
bulinutz . cummai sunteti? stiu ca voi erati pe homeopat?
Olgutz . am uitat sa-ti spun ca-mi place la nebunie numele bebelinei
scuzati scrisul, ca acum invat sa folosesc tel

Mergi la inceput