Durere de burta
Este prima data cand Maria se vaita de durere de burtica,aseara a facut putin moale si ma gandesc ca are o indigestie.Plus ca spune si de o durere in capul pieptului iar in medicul de fam nu am incredere sa o vada.ce sa ii dau ?Unde sa ma duc cu ea?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Raspunsuri
lady22 spune:
buna.eu am fetita inscrisa la pediatru.med de fam nu e asa bun pt copiii mici,parerea mea dute cu ea la un pediatru e cel mai bun nu asculta de nimeni ce sa-i dai doar un doctor iti poate spune ce e mai bun pt ea.javascript:insertsmilie('')
don't worry be happy
szivarvany spune:
Nu ai pediatru la copil ? Sa ti faca un control preliminar, apoi trimitere la analize (copro + sange) si la interne pt ecografie, daca e cazul.
Cand fi`mea a avut aceste simptome, analizele i au iesti ok si a aluat o saptamana Debridat, apoi i-a trecut.
Insa trebuie sa o vada un medic
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
ancadragoman spune:
Nu mai am pediatru ,poate imi pot recomanda fetele din Bucuresti.
poze si filmulete
povestea nasterii
anya spune:
Pana acum un an am avut la Medicover un medic pediatru f bun. Din pacate (pentru noi) a plecat de la ei si si-a facut cabinet. Se numeste Calapod Liliana. Pentru ca avem de la job abonament la Medicover am mers la alti pediatri, dar nu l-am gasit inca pe cel care sa o inlocuiasca. Probabil ca daca am avea vre-o problema majora am merge la dansa. Daca tot nu ai medic, incearca o consultatie la d-na doctor. E un medic care nu se arunca cu antibiotice imediat, nu iti alege cele mai scumpe medicamente de pe piata, stie sa vorbeasca si sa se inteleaga cu copiii, este calma si calda. In plus este si mama.
Pentru o durere de burtica, rezolvare de urgenta ar fi o jumatate de nospa (merge si daca varsa). Daca e ceva ce persista, mergi la medic ca pot fi cauze multe si nu are rost sa ne dam cu parerea pe aici. Poate fi de la o simpla indigestie sau viroza asta de toamna care se lasa cu febra si dureri de burta pana la apendicita.
Sanatate va dorim!
emilia.m spune:
Eu m-a inscris la medic de familie la Medicover si am ales sa fie pediatru gandindu-ma la bebe ce va veni. Numele ei este Apostol. O recomand, e amabila si pare competenta, judecand dupa nr mare de copiii inscrisi la ea.
17+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan
ancadragoman spune:
va multumesc pentru raspunsuri
poze si filmulete
povestea nasterii
anya spune:
Nu e obligatoriu. Si copiii mei sunt inscrisi la dansa ca medic de familie, dar nu o cunoastem. Nu toti pediatrii pot fi medici de familie. Asa ca numarul mare de copii e scriptic si datorat sistemului . Nu zic ca nu o fi un medic ok, dar nu dupa numar trebuie sa te ghidezi.
danaionela spune:
Citat: |
Pentru ca avem de la job abonament la Medicover am mers la alti pediatri, dar nu l-am gasit inca pe cel care sa o inlocuiasca |
Ale mele se plang de durere de burtica cand fac rosu in gat ..., dar cel mai bine este sa te duci sa o vada un doctor..
Daca o doare rau poti sa-i dai DEBRIDAT , dar asta asa numai sa o linisteti..
Laura Ioana spune:
Ancutzule, ce face Maria? Ai aflat cauza durerii de burtica si din capul pieptului? E mai bine?
Multa sanatate si sper sa nu fie nimic serios
anya spune:
Am fost la D-na Baranga o singura data si m-am jurat ca nu mai calc. S-a rastit la copil sa nu mai miste jaluzelele ca ea are vertij. Si nu-ti imagina ca tragea de jaluzele, statea pe scaun si cu degetul se juca cu ele si le misca putin.
Acum am mai fost la D-na Cristina Codleanu si pare ok.