Strugurasi de sept-oct 2011**Primul capitol!**
Raspunsuri - Pagina 16
oanaiasi spune:
Helou,
mama, ingerash, da ce mai injectezi copilu. eu nici batuta nu i as face atatea...
azi a inceput si eca sa pape mai bine. avem doua masele care stau sa iasa si ne au cam dat mancarea peste cap. suge, in schimb, in prostie...ca incepuse sa faca din nou kk de copil alaptat exclusiv.
maine vreau sa ii fac o placintica cu branza si marar ca tare ii mai place si niste sushi (cu pestele fiert of cors)
sei, bravo pt comenzi!!! Daca mai faci si bani din ele esti ultra meseriasa!
azi am mai facut si eu o caciulita din lana cu acryl. mov. tare faina a iesit.:)
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
mikka11 spune:
Buna seara, fete dragi!
Am intrat p fuga sa urez si eu La multi ani!!!! tuturor strugurasilor, mamicilor si taticilor de strugurasi cu numele Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela!
L-am sarbatorit si noi pe finutul mic astazi, acum am venit de la party, Mariuca a fost in elementul ei, a topait non-stop si acum a picat lata
eu va citesc mereu cu pitica in brate insa nu reusesc sa scriu deloc, seara pic rupta de oboseala. azi de exemplu dimi la 7 trezirea, am facut rapid mancare pt copila, lectiile, m+am jucat putin cu ea, apoi am fugit la scoala pana la 2, am venit, am luat-o si am plecat in parc pana la 4, apoi am avut o meditatie, am fugit de acolo am luat copil s sot si am mers la fini de unde am venit acum o ora si m-am chinuit sa adorm pitica. Maine o iau de la capat si am si vreo 10 randuri de teste de corectat plus ca saptamana viitoare incep tezele, apoi olimpiada, am doua randuri de clase care dau bacul si tot asa. Toate treburile legate de scoala le fac noaptea, ziua va imaginati ca ar zbura lucrarile mele in cele patru zari. Azi am mancat prima data la 8 seara.
Va pup pe toate cu drag, chiar daca nu scriu va citesc mereu si va iubesc
Felicitari Anca pentru bebe2, am spus la toata lumea din jurul meu vestea
Multumesc Sei pt urari, esti o draguta ca de obicei!
LenaC spune:
Seara buna
la multi ani la toti sarbatoritii de ieri (sigur trece de 12 pana postez :D)
Zubi, pentru tine?
pff, tu crezi ca eu mananc foarte sanatos? :D
eu o mai dau in laturi,
seara poti manca o salata din toate legumele care le gasesti, ulei de masline, seminte de dovleac floarea soarelui, susan, in ce mai ai
seara e bine sa papi peste, deci peste la cuptor cu legume, mamaliga
pentru pofta de dulce iti recomand: http://www.cristelageorgescu.ro/calciu-fier-si-proteine-cum-s-ar-zice-cafeline/11/2011/ sunt foarte foarte bune. eu manac de sparg :D si sunt si foarte sanatoase
mikka, ai grija de tine
raluca050 spune:
Neata fetele , e vineri azi si am zi scurta la munca .
Cu ati sarbatorit ieri?
Edi a fost in plimbari toata ziua cu bunicii, era rupt aseara si super delectat cand am ajuns eu de la munca. Ce dor sa-i mai fie de mine cand ii fac toate poftele?. Ma bucur ca au asa grija de el si-l vad multumit si sanatos. Mai nou are o pasiune in a ne pupa pe toti din casa, pe rand. Ma topesc cand vine cu gurita aia mica a lui sa ma pupe
O zi buna mamicilor
seidana spune:
Neatza..
Ingeras .. nu iti trebuie parola sa postezi poze pegrup, intri e contul tau si apoi in grup, ca doar esti membru..
Off cate vaccinuri...
OANA.. fac si bani , doar nu lucrez moca noptile.. dar termn astea 5+2seuri , si gta facpt noi, e prea obosiitor, servici copil, casa, crosetate
Mikka
ANca.. si eu as refera bona, insa nu am incredere,,, din primavara ama nu mai vine, ori oduc pe Elena la ei.. si ac naveta sau merg in vizita.. ori gradi privata (care e cat o bona)
oanaiasi spune:
Am zis ieri ca mai reusesc sa mai intru o data. n am reusit..deci: la multi ani sarbatoritilor de ieri!
Bravo , sei!
am facut si eu o caciu catel. cineva vrea sa o cumpere..nu stiu cat sa cer pe ea.:)
Ma duc sa hranesc marmota. s a trezit..
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Am zis ieri ca mai reusesc sa mai intru o data. n am reusit..deci: la multi ani sarbatoritilor de ieri! Bravo , sei! am facut si eu o caciu catel. cineva vrea sa o cumpere..nu stiu cat sa cer pe ea.:) Ma duc sa hranesc marmota. s a trezit.. Oana, mami de Eca 18.09.2011 Doamne, ai grija de noi! |
Oana .. eu le dadeam cu 25-30.. acuma depinde si ce ata ai bagat, ca nu e tot una sa iei cu 20 lei 50 gr, sau cu 20lei 100 gr.. ideea mea era cata ata , minim dublu manopera
Kora_B spune:
La multi ani cu intarziere sarbatoritelor si sarbatoritilor de ieri!
Si noi ne gandim sa-l dam pe Dimitri la gradi, dar la anul cand face 2 ani. Va merge la aceeasi gradi ca Ianni (una particulara), insa vom pastra si bona, part-time ca si pana acum. Ptr ca ea ma ajuta si cu menajul si la activitatea mea de PFA.
Lena, am mancat Cafeline la o prietena. Delicioase!!
Am si eu o intrebare - fetelor care dati copiilor lapte de soia, de migdale si alte nuci- ce aparat de facut lapte din diverse nuci si cereale imi recomandati? Ma gandesc sa-mi iau unul de Craciun ptr ca din lipsa de timp nu reusesc sa fac in fiecare zi lapte din acesta si chiar mi se pare gustos si sanatos.
Ce va invidiez pe cele care botezati copilasi! Mi-ar place si mie, dar dintre prietenii nostri, noi suntem ultimii care au facut copii, asa ca nu mai avem pe cine sa botezam. Poate peste vreo cativa ani cine stie Dar zau ca mi-ar place!
Apropo de botezat, pot doar eu singura sa botez sau musai si sotul?
Ups! Sunt chemata la apel de sefa revin!
klau_ditza spune:
KORA eu stiu ca se poate boteza si singura
Vreau si eu sa botez. Dar nu am pe cine.... Lumea nu prea se mai ingramadeste la facut copii iar cei ce au in plan au deja nasi.... Da' poate se iveste candva ocazia.
ingeras26a spune:
Oau, la noi e oferta speciala de finuti!
Avem 4 momentan, se mai anunta inca unul la anul si este posibil sa mai cununam si apoi botezam inca niste prieteni.
Noi ne facem abonament la Biserica!
dar de fiecare data ma simt minunat!