Felicitari Almy! Felicitari Gina2! Haide Andra!#41
Raspunsuri - Pagina 19
Mami_de2 spune:
Neata fetelor!!!
asa e Bubule, ce mesaj frumos ne-a intampnat dimineata asta! cel cu Almy! felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rebecca Ioana sa va umple viata de fericire asa cum o fac si ceilalti prichindei si sa fie sanatoasa si frumoasa! :*
ps: ador numele Rebecca, e superb!
Doamne cellena cum ai reusit sa faci si tu maimutica aia asa frumoasa si perfecta??? deci nu as putea cred ca nici intr-o mie de ani!! ce va invidiez.... nu stiu sa decupez asa sostelele:de cusut poate as indupleca-o pe soacramea sa mi le coasa la masina ei de cusut, dar de decupat cine sa mi-o faca ?:)))) ce ciuda mi-e...
36+ cu bebe Ivan
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G
angelique_19 spune:
Ce mult ma bucur ca incet, incet apar minunile noastre,care mai de care mai frumoase,mai grasute,mai perfecte.Sa o tinem asa pana la capat si sa avem parte numai de bucurii.M-au apucat asa niste emotii parca mai puternice decat pana acum
34+ cu Stefan Lucian
angiuta spune:
Feliciari Almy si Rebecca!
mami incearca nu e greu deloc sa tai sosetele. Eu am cusut totul la mana pentru ca nu am masina de cusut si te asigur ca nu e greu. La scoala aveam un colog vietnamez care pana atunci nu tinuse un ac in mana si a reusit chiar si el. Nu a iesit perfecta dar el a fot mandru de el, a iesit oricum haioasa.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 34+
mena1906 spune:
[iFelicitari Almy! Sunt fara cuvinte! Sa dea Dzeu ca mica Rebecca sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
mena1906 spune:
Bubu, ma bucur ca in sfarsit dr te-a luat in serios!!! Imi pare rau ca ai probleme dar poate, in sfarsit, s-a trezit si el si o sa isi faca treaba cum trebuie. Multumim de vestea minunata pe care ne-ai dat-o.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
Cellena spune:
Mamide2, subscriu la ce zice angiuta. Si eu tot de mana am cusut si merge destul de repede. Cat despre taiat formele, chiar nu e greu, dai ales daca folosesti niste sosete cu dungi, care te ajuta mult.
Ema de 33+
aschiutza spune:
Felicitari Alma! Bine ai venit pe lume bebe Rebecca!
Bubu, ce sa fac maica, ziua dorm, noaptea sunt huhurez! Bebelina mea e asa de miscacioasa, mai ales seara, ca nu am nevoie de portocale . Deja incepe sa imi mute coastele si ligamentele...
onutz83 spune:
E, asa da, asa vreau sa mai incep zile
Felicitari, Almy!!!!!
Bubu, in sfarsit... dar de picioare si mana n-a zis nimic?
Onutz 37+ cu Lucian Gabriel
Vali
F IMPORTANT - MELANOM
IPopica spune:
Neata, fetele!
Almy, felicitari mamica de 3 ori! Sanatate multa tizei mele, sa fiti fericite, sa va lafaiti in laptic!
(am stat aseara pana la 1 si degeaba, am ratat la milimetru)
Dana, felicitari, s-o stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti acolo! Sa aranjati cat mai repede strictul necesar sa-l intampinati pe bebe in noua casuta.
Iulia, praf este peste tot in Bucuresti, cu sau fara renovare recenta. La noi in maxim 3 zile zici ca nici n-am prelucrat nimic in week-end; uneori imi vine sa chem pompierii sa puna furtunul pe apartament poate poate
Ia mai potoliti-va cu bocitul, fie el si de bucurie, ca va alerg sa va gadil. Ranjete, da? Hohote de ras, chiuituri, de-astea.
Mena, daca plangi cand nasc eu, nu-l mai las pe fi-tu sa-i ridice fusta fie-mii
Ina, noi romanii suntem fruntasi la note, ce, nu stiai asta? Nu conteaza ca nu reflecta realitatea, importanta e coronita
Coca, tinem motatelele pregatite si pentru tine!
Bubule, macar s-au alarmat. Ia stai tu cu cracii in sus (sau la orizontala), citeste despre nou nascuti sau ce-ti vine tie la indemana, viseaza cu ochii deschisi, de-astea. Poate e mai buna ceza in cazul tau, nu te agita pe tema asta. Important e sa iesiti amandoi ok din toata afacerea. Oricum cand ti-o pune in brate maimuta zbarcita nu cred ca o sa mai conteze daca ti l-a adus sau nu barza.
Si apropos de barza, dimineata jumatatoiul a facut ochi inaintea mea, s-a dus la baie si cand s-a intors mi-a zis botos: n-a venit barza inca; am zis ca lesin de ras (camera Marei e intre a noastra si baie, si o tinem cu usa deschisa tot timpul). Zici ca-l asteapta pe mosu'
Ma duc sa termin de calcat ultima transa de hainute. Deja nu mai stiu cum sa le asez in dulap, are mai multe decat mine si ta-su.
Si apoi trag o bucatareala mica, vedem ce dezastre mai provoc
Sa fiti cuminti!
gogoasa hormonizata
bioana spune:
buna dimineata,
FELICITARI ALMY!!!!!!!BINE AI VENIT REBECCA IOANA!!MULTA SANATATE LA AMANDOUA SI RECUPERARE RAPIDA.ABIA ASTEPT SA AFLU MAI MULTE DETALII....
frumos mod de a incepe ziua...mai ales ca afara ploua cu galeata.
BUBU .sa dea dumnezeu sa fiti bine amandoi.si sa ne aduci vesti bune de la dr data viitoare.stai cuminte si nu mai fa nimic.
o sambata placuta in continuare.
embarazada de 34+
o fetita...