Felicitari Almy! Felicitari Gina2! Haide Andra!#41
Raspunsuri - Pagina 19
Mami_de2 spune:
Neata fetelor!!!
asa e Bubule, ce mesaj frumos ne-a intampnat dimineata asta! cel cu Almy! felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rebecca Ioana sa va umple viata de fericire asa cum o fac si ceilalti prichindei si sa fie sanatoasa si frumoasa! :*
ps: ador numele Rebecca, e superb!
Doamne cellena cum ai reusit sa faci si tu maimutica aia asa frumoasa si perfecta??? deci nu as putea cred ca nici intr-o mie de ani!! ce va invidiez.... nu stiu sa decupez asa sostelele:de cusut poate as indupleca-o pe soacramea sa mi le coasa la masina ei de cusut, dar de decupat cine sa mi-o faca ?:)))) ce ciuda mi-e...
36+ cu bebe Ivan 
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G
angelique_19 spune:
Ce mult ma bucur ca incet, incet apar minunile noastre,care mai de care mai frumoase,mai grasute,mai perfecte.Sa o tinem asa pana la capat si sa avem parte numai de bucurii.M-au apucat asa niste emotii parca mai puternice decat pana acum
34+ cu
Stefan Lucian
angiuta spune:
Feliciari Almy si Rebecca!
mami incearca nu e greu deloc sa tai sosetele. Eu am cusut totul la mana pentru ca nu am masina de cusut si te asigur ca nu e greu. La scoala aveam un colog vietnamez care pana atunci nu tinuse un ac in mana si a reusit chiar si el. Nu a iesit perfecta dar el a fot mandru de el, a iesit oricum haioasa.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si
34+ 
mena1906 spune:

[iFelicitari Almy! Sunt fara cuvinte! Sa dea Dzeu ca mica Rebecca sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013
30+ cu
Gabriel
In love with my little kid :X
mena1906 spune:
Bubu, ma bucur ca in sfarsit dr te-a luat in serios!!! Imi pare rau ca ai probleme dar poate, in sfarsit, s-a trezit si el si o sa isi faca treaba cum trebuie. Multumim de vestea minunata pe care ne-ai dat-o.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013
30+ cu
Gabriel
In love with my little kid :X
Cellena spune:
Mamide2, subscriu la ce zice angiuta. Si eu tot de mana am cusut si merge destul de repede. Cat despre taiat formele, chiar nu e greu, dai ales daca folosesti niste sosete cu dungi, care te ajuta mult.
Ema de 33+
aschiutza spune:
Felicitari Alma! Bine ai venit pe lume bebe Rebecca!
Bubu, ce sa fac maica, ziua dorm, noaptea sunt huhurez! Bebelina mea e asa de miscacioasa, mai ales seara, ca nu am nevoie de portocale
. Deja incepe sa imi mute coastele si ligamentele...
onutz83 spune:
E, asa da, asa vreau sa mai incep zile ![]()
Felicitari, Almy!!!!!
Bubu, in sfarsit... dar de picioare si mana n-a zis nimic? 
Onutz
37+ cu
Lucian Gabriel
Vali 
F IMPORTANT - MELANOM
IPopica spune:
Neata, fetele!
Almy, felicitari mamica de 3 ori! Sanatate multa tizei mele, sa fiti fericite, sa va lafaiti in laptic!

(am stat aseara pana la 1 si degeaba, am ratat la milimetru)
Dana, felicitari, s-o stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti acolo! Sa aranjati cat mai repede strictul necesar sa-l intampinati pe bebe in noua casuta.
Iulia, praf este peste tot in Bucuresti, cu sau fara renovare recenta. La noi in maxim 3 zile zici ca nici n-am prelucrat nimic in week-end; uneori imi vine sa chem pompierii sa puna furtunul pe apartament poate poate
Ia mai potoliti-va cu bocitul, fie el si de bucurie, ca va alerg sa va gadil. Ranjete, da? Hohote de ras, chiuituri, de-astea.
Mena, daca plangi cand nasc eu, nu-l mai las pe fi-tu sa-i ridice fusta fie-mii ![]()
Ina, noi romanii suntem fruntasi la note, ce, nu stiai asta?
Nu conteaza ca nu reflecta realitatea, importanta e coronita 
Coca, tinem motatelele pregatite si pentru tine!
Bubule, macar s-au alarmat. Ia stai tu cu cracii in sus (sau la orizontala), citeste despre nou nascuti sau ce-ti vine tie la indemana, viseaza cu ochii deschisi, de-astea. Poate e mai buna ceza in cazul tau, nu te agita pe tema asta. Important e sa iesiti amandoi ok din toata afacerea. Oricum cand ti-o pune in brate maimuta zbarcita nu cred ca o sa mai conteze daca ti l-a adus sau nu barza.
Si apropos de barza, dimineata jumatatoiul a facut ochi inaintea mea, s-a dus la baie si cand s-a intors mi-a zis botos: n-a venit barza inca; am zis ca lesin de ras (camera Marei e intre a noastra si baie, si o tinem cu usa deschisa tot timpul). Zici ca-l asteapta pe mosu'
Ma duc sa termin de calcat ultima transa de hainute. Deja nu mai stiu cum sa le asez in dulap, are mai multe decat mine si ta-su.
Si apoi trag o bucatareala mica, vedem ce dezastre mai provoc 

Sa fiti cuminti!
gogoasa hormonizata
bioana spune:
buna dimineata,
FELICITARI ALMY!!!!!!!BINE AI VENIT REBECCA IOANA!!MULTA SANATATE LA AMANDOUA SI RECUPERARE RAPIDA.ABIA ASTEPT SA AFLU MAI MULTE DETALII....
frumos mod de a incepe ziua...mai ales ca afara ploua cu galeata.![]()
BUBU
.sa dea dumnezeu sa fiti bine amandoi.si sa ne aduci vesti bune de la dr data viitoare.stai cuminte si nu mai fa nimic.
o sambata placuta in continuare.
embarazada de 34+
o fetita...