Felicitari Almy! Felicitari Gina2! Haide Andra!#41

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Hello, gagici!
Mi-a dat Bubulici mesaj, dar inca nu stia nimic de Almy.
Mami, copiii vedetelor trebuie sa ia nota 10 si cum cezarienele sunt la moda printre acestea... desi eu nu inteleg cu ce le ajuta daca se scrie in ziare ca xuleasca a nascut un baietel de nota 10 prin cezariana.
Alina, la voi sunt doctorii mai pretentiosi Probabil un trebuie sa iasa din burtica pe picioarele lui ca sa ia 10, si cum pana acum nu a iesit niciunul asa...
Doura, iubita, eu sunt ingrozita de epi (o alint, caci ma inspaimanta ), dar aici nu prea avem de ales... Ar fi fost ideal sa ne ajute cat mai mult moasele sau doctorii din spitale, dar lor le e mult mai usor sa taie si sa coasa...

Onutz 37+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Dragelor, e 19.30 si noi acum am ajuns home de la doctor, dupa ce am ajuns acolo la 13.30..
Nu stiu nimic de Almy, nu inca.Initial m-am impacientat, dupa aceea mi-am amintit de o alta prietena care a nascut in luna mai, a fost programata la ora 12.00 si a intrat la 18.00, din cauza ca erau urgente, asa ca a asteptat.. Probabil asa s-a intamplat si la Almy..Bineinteles ca nu am indraznit sa sun pe nr ei, numarul sotului nu il stiu, dar sunt sigura ca atunci cand au vesti vom primi mesaj imediat, si eu si voi.

Noi am fost la control, in sfarsit s-a speriat dr de picioarele mele, de faptul ca tensiunea era 15 cu 8 si mi-a luat-o de 3 ori, mi-a masurat burta si e mare, corespunzatoare la 39 de saptamani, a zis ca bebe e mare, mi-a facut iar control pe masa si colul e la fel de inchis si bebe inca foarte sus.
Insa cand i-a masurat bataile inimii, desi iar a facut gluma cu "the baby is excited to see me", erau peste 180, asa ca ne-a trimis la monitorizare-si da-i asteptat iar 4 ore:( pana am intrat, ..dar inimioara era asa, in salturi, ba 160 ba 190, ba 180, si cu ocazia asta cred ca a inceput si el sa priceapa ca nu mai e de gluma, asa ca ne-a chemat iarasi duminica la monitorizare, la spital si ne-a dat alta programare pentru joia ce vine, cand vom lua in calcul discutia despre o posibila cezariana in sapt 39.(!! sa cad pe jos cand a zis asta)...

Cam asta a fost ziua ns.Bebe e inca super agitat, probabil si super obosit, enervat de la monitoare, acum parca parca se mai linisteste nitel, dragul de el..Sunt hotarata sa ma cumintesc si sa nu fac mai nimicutza, de acum, ca oricum cam toate sunt gata si eu trag prea tare de mine,insa daca nu pot dormi..picioarele ard si dor, mana e super amortita, 3 degete nu le simt deloc, azi am spart un vas, am vrut sa il pun in frigi si nu am mai simtit nimic in mana si pc, l-am vazut zob jos..hmm..gata, stau cuminte si va fi cum vrea Doamne-Doamne..Bineinteles ca tot nu avea rezultatele de la secretie si sange..Poate fac colectie sau donatii, o fi descoperit cineva ca am grupa zero..
Cam asta.
Va pup si promit sa revin imediat ce stiu ceva de Almy, si-gur tre sa fie bine, insa cred ca saracutza inca isi asteapta randul,si ea si aia mica..
Weekend placut!

37 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Bubu, e rau ca ti-a gasit asa o tensiune, e bine ca te-a luat mai in serios dcotorul si ti-a dat mai multe programari. Iar tu aduna acu puterile si stai linistita, ca si dupa nastere vei avea putin timp de odihna daca te hotaresti pt alaptat. Asa ca picioarele sus pe sofa, filmul favorit si odihna!

Mergi la inceput

Aschiuta, tu cum de nu dormi, trebuie sa faci nani!
As sta eu cu picioarele cocotate, dar nu pot, ca imediat ce le ridic, intra coastele la locurile lor super dureroase si gata cu respiratul si cu linistea..
Cu alaptatul... Doamne, nici nu ma gandesc sa nu, numai sa ma ajute Doamne-Doamne sa am laptic suficient si o sa iau neaparat si Fenugreek fiindca este cu adevarat foarte bun..Nu am eu sanii uriasi, insa productia de laptic nu are nici o legatura cu asta..Fuguta la nani!

tu intrebai daca sunt bune portocalele?poti incerca, da,insa niciodata dupa amiaza, fiindca citricele agita bebele foarte tare, ai sa constati singurica..De altfel, sucul de portocale e una din recomandari atunci cand nu simti miscarile lui bebe..
pup fata
somn usor

37 + cu Nicholas

Mergi la inceput

ALMY, MAMICA DE REBECCA IOANNA!!

Iubiteleeee,gata, am primit mesaj de la Almy,il pun aici, citat:

"Suntem ok amandoua.Eu foarte ametita.Rebecca Ioanna e perfecta.Revin maine, acum sper sa adorm, abia ne-a adus de la reanimare"

aoleu, ce fericita si emotionata sunt, imi curg lacrimile si imi tremura mainile, sunt fericita rau de tot pentru Almy!!

Rebecca Ioanna, ce frumooooos!
Bine-ai venit pe lume, puiule drag!!

eh, asta da veste care sa va astepte cand deschideti calculatorul, nu?

37 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

Felicitari Almy, bine-ai venit Rebecca-Ioana! Recuperare rapida mami si bebe mancacios si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Felicitari Almy,refacere rapida ,sanatate pt amindoua si La multi ani printesei Rebecca sa fie plina de noroc in viata,sa va aduca numai bucuri.

Looana 39Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Bineinteles ca mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul lui BUBU !De emotie ,de bucurie ,de fericire ca s-a mai nascut o minune in odiseea noastra !
FELICITARI,ALMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA FITI SANATOASE,MANCACIOASE,TU SA AI MUUUULT LAPTIC SI VA ASTEPTAM AICI IN FAMILIA NOASTRA SA NE POVESTITI !

Alina 38+ mami de Delia-Amalia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Felicitari Almy,sa ai o fetita exact asa cum ti-o doresti tu

Bubu ma bucur ca te-a tratat altfel medicul tau si ca s-a ingrijorat de starea ta.Stai cat mai linistita si ai sa vezi ca va fi bine

Andie stai si tu cumintica in pat daca te doare burtica,o fi si de la vreme ca si eu am avut contractii azi-noapte,dureri de burtica si mijlocul in pioneze.Asa ca am dormit vreo 4 ore,acum il ajut pe sot sa facem mancare(eu stau mai mult la laptop) si apoi ma bag si eu in pat.

34+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Felicitari Almy!!!!!!!!!

Ema de 33+

Mergi la inceput