Felicitari Almy! Felicitari Gina2! Haide Andra!#41
Raspunsuri - Pagina 17
andie_n spune:
Buna tuturor! Ce mai faceti? Azi m-am simtit mai nasol, m-a cam durut burtica, a fost foarte activa si Ema asa ca mai mult am stat in pat (de fapt m-am mutat de pe canapea in pat ).
In primul rand, HAI ALMY!
Bubu, , succes azi la doctor, vezi ca se zice ca ananasul e bun sa grabeasca nasterea (glumesc, aparent e un mit, dar cand am citit si mie mi s-a facut pofta de ananas si a doua zi mi-am luat si am mancat).
vreausaninga, super ca ati stabilit cezariana, mai ai mai putin de 2 saptamani.
Alina, felicitari pentru cele 38 de saptamani si tie.
sunshine_rox, bine ai revenit, felicitari pentru rezultatele bune de la control.
flisa, super ca ai stabilit si tu cezariana, mai aveti putin!
Luciana, nasol ca nici tu nu ai putut dormi azi noapte, dar mai ai atat de putin si o sa o tii pe bb in brate!
Popi, eu din ce am inteles de la doctorita se cam face epiziotomie la toata lumea care naste natural la Medlife, dar poate a fost n-am priceput eu ce a vrut sa zica ea sau n-a explicat ea cum trebuie. Felicitari pentru carucior!
Dana, felicitari pentru casuta, sa o stapaniti sanatosi si fericiti.
Iulia, hai ca o sa treaca si astea 2 saptamani si o sa intri si tu in concediu.
Angelique, sper ca acum te-ai linistit cu greutatea lui bb.
O seara buna tuturor, somn usor!
Andreea 38+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, Maltofer Fol, 2 Dopegyt
Looana spune:
Buna seara!
Bubu hai cu vesti bune ,astep vesti bune si de la tine si din partea Almy
Eu am fost azi la control ,Dr spune ca in urmatoarele 2 zile nu vine mai are un pic de coborit pe col inca nu e complect la maxim lasat,dar dupa aceia nu se stie.Oricum am urmatoarea vineri programare pt control daca nu apare intre timp.De nascut atit cit si Dr.din spital care ma vazut luni merg pe nastere normala,nu cazul de cezariana.
Asa ca nu ramane decit sa astept,cert e ca dureri de burta am deja de 2 sapt.am zis ca nici nu voi mai stii sa fac diferenta intre contractile pe bune si cele false de acuma.
Noi am intrat deja in sapt39 parca nu i-mi vine sa cred ca am reusit sa duc sarcina pina acuma.
O seara buna si un somn linistit va urez
Looana 38Sapt.
angiuta spune:
andie dar daca tot nasti la privat nu ai dreptul sa ai dorinte? Mie una nu mi-a fost frica de nastere ci de epiziotomie. La vizita la spital prima intrebare a fost daca se face epiziotomie (stia m ca in Ro e procedura standard) si am rasuflat usurata cand raspunsul a fost nu.
Am avut o ruptura mica care a necesitat 2 copci dar tot ma bucur ca epiziotomia nu e procedura standard aici.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 34+
aschiutza spune:
Mena, nasol cu gastrita . Si eu am probleme cu aciditatea asa ca maninc mai mult clementine decit portocale, iar mere numai putin. In schimb prunele nu mi-au facut rau, or fii aici mai dulci. Orez si cartofi sunt la mine cit cuprinde, da se mai plictiseste omu de ele .
Angiuta, si mie mi-e pofta de clementine . Chair asa de multe nu maninc insa .
douradoudou spune:
fetelorrrr cereti sa nateti fara epiziotomie..e groaznica...nici nu vreau sa-mi amintesc act am suferit din cauza ei...si toate care au nascut cu mi-au spus la fel
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aschiutza Mena, nasol cu gastrita . Si eu am probleme cu aciditatea asa ca maninc mai mult clementine decit portocale, iar mere numai putin. In schimb prunele nu mi-au facut rau, or fii aici mai dulci. Orez si cartofi sunt la mine cit cuprinde, da se mai plictiseste omu de ele . Angiuta, si mie mi-e pofta de clementine . Chair asa de multe nu maninc insa . ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
Supe de legume, cu cat mai multe legume, sucuri de fructe, sucuri de legume, pireuri de fructe si de legume (ca la diversificare, stii tu ) . Daca imi mai vine ceva in minte iti mai scriu. Sa te faci bine repede si sa rezisti fara pastilute. Mai avem un pic.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou fetelorrrr cereti sa nateti fara epiziotomie..e groaznica...nici nu vreau sa-mi amintesc act am suferit din cauza ei...si toate care au nascut cu mi-au spus la fel <hr noshade size="1" /> alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) si 24+ cu |
De epi imi e si mie teama, sincer, dar stiu ca sunt cazuri in care e necesara. In rest nu as accepta-o. Imi e groaza de ea...
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
Cellena spune:
Irilac, azi am fost la dr. si mi-a dat antibiotic. Ce ciuda imi e. In afara sarcinii n-as fi luat antibiotic pt infectie urinara, pt ca ma face bine pe o parte si rau pe alta, dar intleg ca e un risc in plus pentru bebe, asa ca m-am conformat.
Angelique, bine ca te-ai linistit.
Astazi am fost si eu la dr. M-am plans de ultima eco si m-a linistit. M-a facut si "handpuppet" ca sa vada cum e colul si se pare ca e inchis, lung si tare. Domnisoara e cumva mai coborata decat ar trebui si mi-a recomandat sa stau un picut mai linistita (oricum stateam din cauza durerilor de spate). Am vorbit un pic si despre nastere si desi nu-mi recomanda neaparat cezariana la cald, la dilatatie 9-10 (am intrebat-o ce parere are), ar fi bine o nastere cat mai aproape de 40 de saptamani, chiar dupa declansarea travaliului. Chestia asta m-a bucurat, pentru ca n-as vrea s-o grabesc pe demoazela.
Analiza de coagulare trebuie neaparat s-o repet, asa ca maine ma duc iar sa ma suga de sange. Sper sa iasa bine de data asta.
Si pentru ca a trebuit sa stau linistita azi si n-am mai putut sa frec bucataria cu periuta de dinti (cum ziceati si voi), am facut si eu maimutica minune. Am pus poza p picasa.
Astept vesti despre Almy, pana atunci nu ma culc. Tot dau refresh la pagina.
Va puuuup
Ema de 33+