Felicitari Almy! Felicitari Gina2! Haide Andra!#41
Raspunsuri - Pagina 20
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IPopica Neata, fetele! Ia mai potoliti-va cu bocitul, fie el si de bucurie, ca va alerg sa va gadil. Ranjete, da? Hohote de ras, chiuituri, de-astea. Mena, daca plangi cand nasc eu, nu-l mai las pe fi-tu sa-i ridice fusta fie-mii Si apropos de barza, dimineata jumatatoiul a facut ochi inaintea mea, s-a dus la baie si cand s-a intors mi-a zis botos: n-a venit barza inca; am zis ca lesin de ras (camera Marei e intre a noastra si baie, si o tinem cu usa deschisa tot timpul). Zici ca-l asteapta pe mosu' gogoasa hormonizata |
Popi you made my day
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
flisa spune:
Felicitari, Almy!!! Sa ai parte numai de somn linistit, fara colici, si foarte mult laptic pt minunea ta, Rebecca!!!
Bubule, eu la Rares m-am umflat FFA rau iar dr mea m-a internat imediat, plus ca tensiunea o luase razna... am crezut la inceput ca este ea mai precauta, dar de fapt stia ca daca raman acasa Nu am stare sa stau numai in pat, ca tot mai gasesti ceva de facut, de preparat prin casa si atunci m-a anuntat ca Nu pot naste normal, cu toate ca vb cu anestezist Si imi pregatise truss epidurala, deoarece avand tesuturile atat de umflate, in cazul unei epiziotomii, Nu ar fi putut sa ma coasa... Deci poate e mai bine cu cezariana...
Va pup Si ma pregesc de petrecere... Astazi Rares implineste 6 ani!!! Ce baiat mare are mami!!!
Mami de Rares 6 ani si 36+ cu Mihnea
A.C spune:
Flisa,sa-ti traiasca baiatul !LA MULTI,MULTI ANI !!!!!
Alina 38+ mami de Delia-Amalia ( 6 ani)
IPopica spune:
Flisa, La Multi Ani! piticului si petrecere frumoasa cu multe multe cadouri pe placul lui
gogoasa hormonizata
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flisa Va pup Si ma pregesc de petrecere... Astazi Rares implineste 6 ani!!! Ce baiat mare are mami!!! Mami de Rares 6 ani si 36+ cu Mihnea |
La multi ani, Rares!!!!!!!!!!!
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
Geani80 spune:
Buna mamici!
Wow, deja au aparut o gramada de bebei pe aici de cand nu am mai intrat... Felicitari mamicilor, multa sanatate si numai bucurii alaturi de noile minuni din viata lor!
Eu sunt programata maine la cezariana. Am emotii si cred ca de asta am simtit nevoia sa intru aici sa le impartasesc cu voi. La prima nastere nu am apucat sa traiesc asteptarea asta, pt ca fetita a sosit pe nepusa masa si nici nu am avut timp sa ma gandesc. Acum, e altfel. Numai cand ma gandesc ca mai sunt mai putin de 24 de ore si o voi tine in brate pe Sara, am fluturi in stomac :)
Sanatate tuturor, nastere usoara si cu siguranta ca ne vom intalni aici la sfat ;)
29+