Felicitari Almy! Felicitari Gina2! Haide Andra!#41
Raspunsuri - Pagina 16
coca81 spune:
Buna fetele,
Ieri am fost si eu la dr.si totul este bine bebe are 3090 gr.mi-a luat si secretie si mi-a spus ca colul arata f.bine(nu prea stiu ce inseamna asta)eu sunt programata la cezariana pe 19 noiembrie dar mi-a spus ca de acum se poate intampla oricand si sa fiu pregatita.
36+ saptamani
aschiutza spune:
Florian a luat si el 9 ca prima nota .
Bebe s-a hotarit sa se mai intoarca inca o data, iar e cu capul sus, il simt cum sughita pe linga coaste . Ufffff!
Bubu, bafta la doctor, sa te asculte si consulte atent.
Asa tirziu se fac in tara cezariene programate? Si trebuie sa stai nemincata si nebauta pina atunci???? saraca Alma!
Stie careva dintre urmatoarele fructe e careva cu probleme in sarcina (ca numai din astea mai gasesc deocamdata): clementine / portocale , smochine uscate, prune , curmale uscate? Mai mult de o jumatate de mar descojit nu pot sa maninc, imi fac rau si nu stiu ce fructe sa mai pap .
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aschiutza Florian a luat si el 9 ca prima nota . Bebe s-a hotarit sa se mai intoarca inca o data, iar e cu capul sus, il simt cum sughita pe linga coaste . Ufffff! Bubu, bafta la doctor, sa te asculte si consulte atent. Asa tirziu se fac in tara cezariene programate? Si trebuie sa stai nemincata si nebauta pina atunci???? saraca Alma! Stie careva dintre urmatoarele fructe e careva cu probleme in sarcina (ca numai din astea mai gasesc deocamdata): clementine / portocale , smochine uscate, prune , curmale uscate? Mai mult de o jumatate de mar descojit nu pot sa maninc, imi fac rau si nu stiu ce fructe sa mai pap . ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
Nu vad ce rau sa iti faca respectivele fructe. Un pic de arsuri de la portocala poate, dar depinde de sensibilitatea stomacului tau. In rest vitamine. Insanatosire grabnica! Tot colestaza face probleme?
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
mena1906 spune:
Am niste emotii pt Almy de parca as naste eu. I-am transmis si motzatului si imi da la costita, pupa mama pe el de bataus.
A.C spune:
Hai,ALMY!!!!!!!!!!!!!!!!
Sus motatele !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alina 38+ mami de Delia-Amalia ( 6 ani)
aschiutza spune:
Mena, inca e binisor. Am un pic de mincarimi, ceva mai mult noaptea, dar nu e asa de rau ca prima noapte. Dar incerc sa tin in continuare regim, de aia vreau sa inlocuiesc ronataiala de toate zilele cu fructe. Prea multe nu pot sa maninc, stomacul meu e prea acid, dar le mai amestec eu. Am hotarit cu doctorul sa nu iau medicatia decit atunci cind mincarimile devin insuportabile sau imi geseste valori proaste la ficat. In rest iau si niste picaturi homeopatice date de el.
Aveti idee ce pot rontai sa nu imi afecteze ficatul si bila?
mena1906 spune:
Curmale, smochine, banane,struguri; nu prune, portocale, mere ca sunt acide si ti-ar face mai rau. Cartofi fierti, orez fiert ai voie?
angiuta spune:
mena eu la prima sarcina mancam 1 kg de prune pe zi si nu aveam nimic. Ajuta si daca ai probleme cu constipatia. Acum mi-e pofta de clementine, mananc zilnic cam o jumatate de kg si nu am probleme cu arsurile.
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 34+
mena1906 spune:
Angiuta, la mine e groasa treaba ca am gastrita si trebuie sa ma feresc de una alta ca pastilute nu pot lua acum. Asa ca ma feresc de ce stiu ca imi face rau. Mananc prune, clementine dar numai daca am mancat bine in ziua respectiva si nu a trecut mai mult de 3 ore de la ultima masa. Daca au trecut mai putin de 2 ore de exemplu imi blocheaza digestia
A.C spune:
Bubuuuuu ,unde esti ? Asteptam vesti de la Almy !!!!
Mi se inchid ochii de somn dar vreau sa dorm linistita.Si pentru asta trebuie sa intri tu aici la odisee sa ne dai o veste buna.
Alina 38+ mami de Delia-Amalia ( 6 ani)