Felicitari Almy! Felicitari Gina2! Haide Andra!#41

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Bubu, abia te-astept cu vesti

Onutz 37+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

multumesc mult, fetelor.da, e asa de bine sa te odihnesti...parca nu ma mai satur...odihna si plimbare,ceva de vis. azi dimineata am fost la ambasada, de martori,la niste prieteni care s-au cununat aici...dupa-masa, program de voie buna.

ALMY,CAMITZU asteptam vestile bune.si nu numai de la voi....si de la celelalte burtici ca se lupta, cu infectii,laringita, insomnii...

embarazada de 34+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Hellooooo!!! Am emotiiiiii!!![b]Haide Almyyy[/b]

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Hai Almy, hai Andrada, sa aveti o nastere usoara si bebelusi sanatosi si norocosi!!!!

Bubule, de groaza ce descrii tu acolo, eu credeam ca am nopti nasoale ca ma trezesc de nu stiu cate ori dar ale tale sunt tare grele. Hai ca muuuult a fost si tare putin mai este si uitam de toate cand ne tinem pruncii la piept.

Felicitari celor cu casuta noua si cu camerele de bebelusi gata, totul e pregatit si acusica vin noii proprietari

Al meu sot nu a plans insa era cu lacrimi in ochi cand si-a vazut feciorul si l-a luat in brate prima data. El era pregatit de taiat cordonul insa nu a mai apucat pt ca avea circulara si l- a taiat doctorul insa i-a lasat si lui un ciot sa il scurteze
Robin a avut apgar 8 la nastere, a avut circulara si putina febra, nu stiu cum in romania am auzit doar de apgar 10.

Va pup si sa ploua cu vesti bune (in acelasi ton cu vremea de afara)

Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 38+ s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Ina in Romania si la cezariene se da 10 apgar desi din ce stiu si eu nici nu exista nota 10 la cezariana, e maxim 9 parca... dar deh..Romania

36+ cu bebe Ivan
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Fetelor, 2 ore si 15 minute pana intra Almy in aventura cea mare!!
Ma rog pentru ea si pentru toate fetele care urmeaza curand curand!
Doamne-ajuta, cum pot-cum va spun!

37 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Fetelor, 2 ore si 15 minute pana intra Almy in aventura cea mare!!
Ma rog pentru ea si pentru toate fetele care urmeaza curand curand!
Doamne-ajuta, cum pot-cum va spun!

37 + cu Nicholas

Waaah, ce emotii am!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna fetele,
Bubu, felicitari pt schimbarea saptamanii...ce putin mai este Imi pare rau ca nu te-ai odihnit aseara, sa stii ca ma ingrijori cu probleme;e tale. Aici in tara nu ai vreun prieten dr...macar la tel sau pe mass sa vorbesti cu el sa vezi ce spune? Tare aiurea sistemul de acolo.Succes la dr azi, poate se trezeste in al 12 ceas
Mamide2, Doamne ajuta sa fie asa cum iti doresti si cum preconizeaza dr Oare de asta am avut si eu durerile de cap...din cauza presiunii atmosferice? Eu zic ca nu ai infectie urinara dupa urocultura. Vezi sa nu ai ceva in secretii si cand ai dat proba de urina sa fi "cazut" pe acolo
Andie felicitari pentru rezultatele bune de la eco
Lucyana, ce putin mai ai si tu...Doamne ajuta sa fie totul bine
Almy...esti in gandurile mele si ma rog sa treaca totul repede si fara prea mari dureri. Copilasii tai cred ca de abia asteapta sa vada cealalta minune . Nastere usoara sa ai si sa te refaci repede. Doamneee cat de calma poti fi, eu eram toata intrata in panica ...cred
Cellena, imi pare tare rau de infectia urinara, in afara sa bei mai multa apa mai iei ceva tratament? Multa sanatate
Camitu, multa sanatate iti doresc
Vreausaninga, bravo pt vestile bune de la dr
AC felicitari ca minunea ta a mai stat 1 sapt...inca putin si gata
Dana, felicitari proprietareaso, sa stapaniti sanatosi casuta si sa fiti cei mai fericiti in ea

Hai Almyyyyy

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

hai AlmyMai e atat de putin si gata ai minunea la pieptul tau

Am fost si eu la dr. pentru culturi de col,am intrebat de greutatea bebelului si mi-a zis ca nu sunt facute eco cu aceleasi aparate si oricum marja de eroare este de +\- 250g.Bebe e in parametri,corespunde saptamanilor de sarcina pe care le am,e mai mic cu 2 zile desi pana acum era mai mare cu 10 zile,7 zile dar eu sunt convinsa ca depinde de ecograf.Mi-a zis ca daca era mai mititel vedea si se alarma.

Bubu te asteptam cu vesti bune de la dr.

Pup toate burticutele,eu fug acum ca mi-e o foame de lup

34+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mami_de2

Ina in Romania si la cezariene se da 10 apgar desi din ce stiu si eu nici nu exista nota 10 la cezariana, e maxim 9 parca... dar deh..Romania

36+ cu bebe Ivan
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Eu la Delia cu cezariana am luat 9.Aici la spital la noi nu dau 10.Nici macar la nastere normala.N-am inteles niciodata de ce.

Alina 38+ mami de Delia-Amalia ( 6 ani)

Mergi la inceput