Felicitari Almy! Felicitari Gina2! Haide Andra!#41
Raspunsuri - Pagina 14
dana0000 spune:
Neata burtici si mamici! Ca deja avem cateva mamici printre noi si numarul lor cresteeee
Eu va scriu din noua mea casuta,in sfarsit am semnat si suntem proprietariDoar ca am venit in vizita,nu putem sa ne mutam...poate sapt viitoare cand se monteaza mobila si toate cele,plus ca nu au dat drumul la gaze. Incerc sa fiu ZEN,sa nu ma gandesc ca e posibil sa nasc si sa nu am unde sa stau dar deh,in cel mai rau caz stam cu chirie.Bebe are nevoie de mami,de tati,de papica si iubire,nu cred ca in primele zile conteaza altceva mai mult. Pentru mama lui va fi greu sa nu cada in depresie in caz ca...dar repet,sunt ZEN.
Am banuit eu bine ca Almy urmeaza,tin pumnii ca fetita sa fie sanatoasa.Si pt andradame la fel!!!!
Eu sper ca al meu bebe sa stea pana la termenul initial,abia ne punem si noi pe picioare
Va pup ma duc sa mai masor camera lui bebe,sa vad cata mocheta tre sa cumpar (o pun peste parchet,sper sa nu fie vreo problema)
IuliaCospy spune:
Fetelor, eu am o saptaman nebuna la birou si cu greu reusesc sa va citesc. De rspuns nici nu incape vorba.
Am vrut sa trimit un mesaj de sustinere pt Gina, dar mi-a murit laptop-ul inainte sa il trimit si n-a mai fost chip sa o iau de la capat.
Bravo Gina, felicitari si sa-ti traiasca micuta printesa!
Hai Almy! Tinem pumnii stransi sa iti tii si tu cu bine mogaldeata in brate!
Uff! Cateodata am senzatia ca o sa nasc la birou! Mai am 2 saptamani, asa ca Dannah, stai linistita ca nu ramai singurica. Noi doua ne tinem de manuta ca prea seamana familiile si burticile noastre De vreo 2 zile sunt si racita, ca sa fie pachetul complet: ma ustura gatul si nasul, dar in rest stau tare pe pozitii si am noroc ca macar pot respira decent.
De dormit, dorm aproape neintoarsa. Vin rupta de la birou si abia daca mai pot sa misc un pai acasa. Poate ma mai linistesc in we. BB e in coastele mele si cand nu ma doare, simt ca ma sufoc.
Bubu, deci Nicholas a inceput sa coboare, dragul de el. Profita cat poti sa dormi, ca pe urma 3 luni minim o sa fie mai cu economie somnul.
Pup gasca si aveti grija de voi! Va cistesc si scriu cand pot, asa ca va rog sa nu va suparati.
Iulia, mami de Sara Andreea si 33+
IuliaCospy spune:
Dana, raspuns repejor la mesajul tau si fug la treaba.
Stiu cat de dornica de mutat esti. Ai totusi grija ca intr-o casa nou, mai ales daca e si recent renovata se aduna mult praf, asa ca ai grija cu bb.
Referitor la mocheta, tot praful poate fi problema. Noi am avut in casa doar cat a mers Sara pe jos. Apoi am scos-o. Eu sunt alergica la praf si prefer fara. Eventual cauta una cu perii f mici ca sa nu adune crocobauri!
Altfel, sa stapaniti sanatosi apartamentul si sa va bucurati de el si sa fiti fericiti acolo!
Iulia, mami de Sara Andreea si 33+
Mami_de2 spune:
Multumesc Popi pt raspuns:) m-am mai linistit o tzara pana luni eventual cand o sa imi sun si eu dr.
ps: Lucyana si eu am plans de mi-au sarit capacele la Prima Tv cu "Prima zi" Doamne ce emisiune frumoasa!...si vad ca in emisiunea asta mai toti tatii plang cand isi vad odorul prima data.... as da orice sa fiu acolo sa il vad si pe al meu cand o sa i-l arate pe bebe, oare va plange si el? ca nu mi-l imaginez deloc :))))
36+ cu bebe Ivan
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G
dana0000 spune:
Iulia te inteleg perfect cu servicul,eram fix la fel pana acum 2 zile.
Cu privire la praf,e cam aiurea,casa e nou construita si se construieste in jur dar eu sper ca vine iarna si vor face pauza.
Mocheta vreau din aceea cu circuit de masini,vesela si colorata ca o sorcova. Canapeaua e rosie cu labute mari si albe de catel pe ea,deci o sa fie tot o veselie in dormitor la bebe.Daca o sa stea acolo si nu o sa-l mutam la noi,inca nu stim cum va fi.La inceput incercam cu patutul si eu pe canapea.
lucyana1982 spune:
MAMI de 2....cu siguranta or sa planga....poate nu de fata cu noi(dar in particular vor plange, si ei au emotii ca si noi desi nu se pot exteorioriza ca noi).
Sotul meu, la prima nastere nu a plans pe moment(la urmarit soacramea si cica nu a plans atunci imediat)...dar dupa mi-a povestit sotul ca s-a dus intr-un loc unde era singur si abia atunci a bufnit in plans de nu se mai oprea....evident de fericire
Citat: |
citat din mesajul lui Mami_de2 Multumesc Popi pt raspuns:) m-am mai linistit o tzara pana luni eventual cand o sa imi sun si eu dr. ps: Lucyana si eu am plans de mi-au sarit capacele la Prima Tv cu "Prima zi" Doamne ce emisiune frumoasa!...si vad ca in emisiunea asta mai toti tatii plang cand isi vad odorul prima data.... as da orice sa fiu acolo sa il vad si pe al meu cand o sa i-l arate pe bebe, oare va plange si el? ca nu mi-l imaginez deloc :)))) 36+ cu bebe Ivan Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea! Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol, *posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G *Age: http://lbdf.lilypie.com/3DHqp3.png |
onutz83 spune:
'Neata, cucuietele!
Ne-am trezit si noi acum o ora (mai mult eu, ca refuza)
Bubu, ce bine ca a coborat burtica! Se pregateste sa scoata nasucul in lume
Vreausaninga, ce bine ca experienta de la dr a fost placuta!
Mami, eu zic sa o suni pe doctorita pt rezultate; cred ca nu e nimic ingrijorator acolo
Lucyana, si eu am jelit azi la emisiunea aia
Dannnah, o sa zabovim toate pe aici pana cand naste si ultima dintre noi, apoi ne mutam
Dana0000, felicitari pt casuta! Greul a trecut
Onutz 37+ cu Lucian Gabriel
Vali
F IMPORTANT - MELANOM
mena1906 spune:
Dannnah stai linistita ca noi avem de muncit aici, nu vezi cate fete avem de mosit, bebelusi de crescut, nasteri de plans? Eeeee... Eu cel putin ma smiorcai la fiecare cate un pic, cred ca o sa am grija sa nu imi ramana niciuna neplansa :))
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
A.C spune:
dana0000,si eu sunt pe cale sa ma mut in casuta noua.
E un apart cumparat acum 2 ani prin prima casa dar am vrut sa-l facem ca la carte si uite ca a durat.Si dupa ce vine bb 2 ,ne vom muta si noi.Mult nu mai avem.Sapt viitoare montam usile de interior,varuim in 2 camere si punem parchetul in dormitorul nostru.Si apoi sa monteze sotul meu mobila de bucatarie si cea de dormitor si gata !
Eu zic ca maxim 3 sapt mai stam aici in garsoniera !Mi s-a acrit de garsoniera!
Asa ca ma bucur sincer pt.tine pt ca stiu ce inseamna !
Alina 38+ mami de Delia-Amalia ( 6 ani)
Bubulina42 spune:
Neatza si de la noi,dupa o noapte aproape alba;of,burticescu nu ma mai lasa sa stau nicicum,picioarele dor si ard-numai in fund am stat, rezemata de 3 perne si cu colacul ala de perna mare langa mine, insa cred ca bucatelele de somn au aparut asa, fugitiv, cand efectiv nu mai puteam.si eu ma uitam la ceas si vedeam ca au mai trecut 6 minute, 11 minute,9 minute, hmmm..sunt cam rupta de oboseala,abia am asteptat sa se faca lumina sa ma dau jos din pat.
Asta e,trece curand.
Azi chiar am emotii,ca e o zi plina
1.e randul lui Almy a mea sa o aduca pe lume pe puiuta ei
2.azi sper si eu ca dr asta vorbeste cu noi mai mult de 3 minute, ca doar bebe poate sa apara oricand in perioada ce vine'
Am facut de data asta o lista cu ce am de discutat si nu mai accept sa ne usuie din cabinet ca de obicei.Dar am emotii;mari.
Va pup pe toate si revin.E vineri si e ploios aici.Dar:e vineri, vorba lui Bioana!
ALMY
37 + cu Nicholas