Felicitari Almy! Felicitari Gina2! Haide Andra!#41
Raspunsuri - Pagina 13
Mami_de2 spune:
Flisa...oare daca nu tratez infectia acum..are vreo ceva? ma gandesc ca dr mi-a zis ca pot naste sapt. viit. deci de ce sa ma mai stresez, atat timp cat eu nu am nici un simptom, nu ma deranjeaza nik,etc.....zic si eu....ca infectia cred ca e recenta..o am de maxim o luna de zile..pt ca la analizele de 7 luni nu imi aparea, erau perfecte..asadar a aparut in intervalul asta de la 8 luni... offff!
36+ cu bebe Ivan
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G
A.C spune:
Uitasem de andie,draga de ea !
Felicitari pt.schimbarea saptamanii !Cum noi o schimbam in aceeasi zi...
Alina 38+ mami de Delia-Amalia ( 6 ani)
lucyana1982 spune:
Buna dimi...fetele.
Bafta fetele azi.....asteptam vesti de la voi
Eu sunt un pic adormita....ma tot trezesc noaptea si nu ma mai ia somnul deloc...am stat azi noapte cu ochi la stelute 2 ore(am stelute lipite pe tavan).....sunt
Abia astept ziua de luni sa fac cunostinta cu printesa mea.....am mobilizat toata familia(i-am stresat...le-am dat sarcini clare)....si acum nu imi ramane decat sa mai am rabdare 2 zile...
Va pup si va urez o zi frumoasa cu vesti bune
A.C spune:
Lucyana,totul va fi bine.Intr-adevar zilele astea pana luni sunt pline de ganduri de tot felul dar eu iti doresc sa treaca f repede week-end-ul si luni sa fii o mamica fericita !
Fruntea sus si zambetul pe buze !
Alina 38+ mami de Delia-Amalia ( 6 ani)
lucyana1982 spune:
Multumesc din suflet A.C....si felicitari pentru sapt 38....sa stii ca si o sapt conteaza(acum doua sapt fetita mea avea 2800g si aseara la control avea 3400g)...a contat statul in burtica, chiar daca imi este mila de ea ca nu se prea poate misca
Saptamana urmatoare ...urmezi, nu?
Citat: |
citat din mesajul lui A.C Lucyana,totul va fi bine.Intr-adevar zilele astea pana luni sunt pline de ganduri de tot felul dar eu iti doresc sa treaca f repede week-end-ul si luni sa fii o mamica fericita ! Fruntea sus si zambetul pe buze ! Alina 38+ mami de Delia-Amalia ( 6 ani) |
IPopica spune:
Neata fetele
Almy
Luciana, daca e cu nasul in sus si colul inchis nici o sansa sa se intample ceva pana luni. A mea e head down de 3 saptamani, si tot de 3 saptamani am si colul moale (dar lung si inchis) si n-am nici macar o contractie. De vreo 2 ori am mai simtit cate o intepatura pe jos dar atat.
Si eu am liste cu ce au de facut: cea de cumparaturi (au ramas cosmeticele demoazelei plus alte cateva chestiute), cum sa faca ordine si curatenie, unde gasesc diverse prin casa, cum sa pregateasca camera copilei (nu le pun de acum ca mi-e ca se pune praful pe ele), si ce mai au de rezolvat tata si jumatatoiul (un cablu care sta aiurea, un racord cam ruginit), pe cine sa anunte, de-astea de femeie nebuna.
Mami, da-i bataie! Dunga dunga cu spor . Plimbareala oricum iti place
Leucocitoza cu neutrofilie si monocitoza am si eu. Ce ai tu e in interval, deci nu se cheama leucocitoza . La mine sunt 13.8 fata de niv maxim de 11. Nu s-a alarmat nimeni cand mi-a vazut analizele, s-ar parea ca e un apanaj al sarcinii. "fara semnificatie clinica" chiar asta inseamna - ca nu inseamna nimic . Cat despre leucocitele din pipilica ... eh, de-astea io n-am. Dar nen'tu goagal zice asa:
"este un semn ca regimul de alimente nu aste corespunzator cautati sa folositi fructe si salate care sunt mai agreabile pt. corp apa multa sa spele factorul cauzator evitati dulciuril grasimile prajelile"
http://www.synevo.ro/urina-biochimie/
Mena, 14 grade?!?!?! Da' unde stai, maica? Pe ghetar?
Onutz, noua la cursul de la medlife ne-a explicat ca fac epiziotomia ca sa evite rupturile necontrolate care provoaca multe mai multe complicatii decat taietura cu stil. Si se face in caz ca e nevoie, nu doar de florile marului ca scrie undeva ca e in standard. Daca naste vreuna o pisica, de nici nu i se intinde bine pielea, nu cred ca face nimeni taietura.
Bubule, ce-ai cu Nicholas de vrei sa se grabeasca? Lasa-l sa stea acolo daca-i e bine. Ca iti garantez eu ca dupa ce iese, nu o sa mai doarma el neintors toata noaptea
Bafta la doctor!
Aseara am intrat si in posesia caruciorului. Este mare, greu si nu intra in categoria chestiilor "dragalase" dar e moca, asa ca ..... sa fie primit.
Zi usoara fetele!
gogoasa hormonizata
lucyana1982 spune:
Buna Ipopica......nici nu ma gandesc sa se intample ceva pana luni dimi....abia ce m-am pregatit spiritual ca luni am cezariana...sa vina mai devremenu este posibil!
Si la prima sarcina , ajunsesem la 39 sapt si 4 zile si nu avea gand sa se miste de la caldurica(asa au vrut ele sa stea la caldurica si cu capusorul in sus) pana le-a scos nenea doctorul de la caldurica.....fortate ce sa facem
Citat: |
citat din mesajul lui IPopica Neata fetele Almy Luciana, daca e cu nasul in sus si colul inchis nici o sansa sa se intample ceva pana luni. A mea e head down de 3 saptamani, si tot de 3 saptamani am si colul moale (dar lung si inchis) si n-am nici macar o contractie. De vreo 2 ori am mai simtit cate o intepatura pe jos dar atat. Si eu am liste cu ce au de facut: cea de cumparaturi (au ramas cosmeticele demoazelei plus alte cateva chestiute), cum sa faca ordine si curatenie, unde gasesc diverse prin casa, cum sa pregateasca camera copilei (nu le pun de acum ca mi-e ca se pune praful pe ele), si ce mai au de rezolvat tata si jumatatoiul (un cablu care sta aiurea, un racord cam ruginit), pe cine sa anunte, de-astea de femeie nebuna. Mami, da-i bataie! Dunga dunga cu spor . Plimbareala oricum iti place Leucocitoza cu neutrofilie si monocitoza am si eu. Ce ai tu e in interval, deci nu se cheama leucocitoza . La mine sunt 13.8 fata de niv maxim de 11. Nu s-a alarmat nimeni cand mi-a vazut analizele, s-ar parea ca e un apanaj al sarcinii. "fara semnificatie clinica" chiar asta inseamna - ca nu inseamna nimic . Cat despre leucocitele din pipilica ... eh, de-astea io n-am. Dar nen'tu goagal zice asa: "este un semn ca regimul de alimente nu aste corespunzator cautati sa folositi fructe si salate care sunt mai agreabile pt. corp apa multa sa spele factorul cauzator evitati dulciuril grasimile prajelile" http://www.synevo.ro/urina-biochimie/ Mena, 14 grade?!?!?! Da' unde stai, maica? Pe ghetar? Onutz, noua la cursul de la medlife ne-a explicat ca fac epiziotomia ca sa evite rupturile necontrolate care provoaca multe mai multe complicatii decat taietura cu stil. Si se face in caz ca e nevoie, nu doar de florile marului ca scrie undeva ca e in standard. Daca naste vreuna o pisica, de nici nu i se intinde bine pielea, nu cred ca face nimeni taietura. Bubule, ce-ai cu Nicholas de vrei sa se grabeasca? Lasa-l sa stea acolo daca-i e bine. Ca iti garantez eu ca dupa ce iese, nu o sa mai doarma el neintors toata noaptea Bafta la doctor! Aseara am intrat si in posesia caruciorului. Este mare, greu si nu intra in categoria chestiilor "dragalase" dar e moca, asa ca ..... sa fie primit. Zi usoara fetele! gogoasa hormonizata |
douradoudou spune:
HAI ALMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu
dannnah spune:
Fetelor, simt asa o agitatie pe aici.....mi se face pielea de gaina! Mai e cineva care nu naste acum???? Poate raman singura pe plantatie Eu si Mena!
Va pup, curaj Almy!
mamica de Mara - 3 ani si jumatate si viitoare mamica de Mark 33+
lucyana1982 spune:
Fetelor...eu plang de mor....ma uit la emisiunea PRIMA zI...de pe prima tv si nu ma pot abtine...am niste emotii...parca traiesc acele momentele....Doamne ajuta sa fie bine la toate fetele.....sa avem parte de
sanatosi...va pup ma duc sa "bocesc"incontinuare