Felicitari Almy! Felicitari Gina2! Haide Andra!#41
Raspunsuri - Pagina 10
almy spune:
Citat: |
IRILAC, am pus titlul pe la pagina 3 parca, stai sa ma linistesc si-l caut! Ma calmez si revin Alma saptamana 40!!! cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008) |
Pardon, IPRATY intreba, v-am zis eu ca nu mai stiu ce-i cu mine de emotii
Alma saptamana 40!!! cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui almy In primul rand BRAVO GINA!!!!! Sa va traiasca, sa va aduca numai bucurii!!!! Am niste emotii de nu ma pot concentra! Tocmai vin de la control unde mi-a spus ca maine la ora 1 (7 seara ora Romaniei) sunt programata! A reusit de m-a scos din calmul meu, am un nod in gat si nu stiu cu ce sa incep, desi totul e pregatit. AMR mai putin de 24 de ore!!!! IRILAC, am pus titlul pe la pagina 3 parca, stai sa ma linistesc si-l caut! Ma calmez si revin Alma saptamana 40!!! cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008) |
Hai Alma!!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 36+ cu
onutz83 spune:
Aoleu, Bubuleeeee...
M-ai bagat in sperieti... Ce ne facem noi cu tine...?
Andie, tu ziceai de epiziotomie de rutina la Medlife? Rusinica, Medlife...
Ipraty, multumim pentru link
Aaaaalmy, asa putin mai ai? Abia asteptam sa ne prezinti bebelina
Doura e bine, inca 2 in 1, o are pe mama ei in vizita
Onutz 37+ cu Lucian Gabriel
Vali
F IMPORTANT - MELANOM
Cellena spune:
Almy, ce emotionant. Ne gandim toate la tine si iti tinem pumnii. Cred ca a abia astepti.
Uff, mie mi-a venit rezultatul la analizele de urina, se pare ca iar m-am pricopsit cu infectie urinara. N-am avut niciun simptom pana acum, dar probabil ca urmeaza, asa ca azi am incercat sa beau si mai multa apa ca de obicei. N-o sa scap niciodata de blestemul asta al infectiilor urinare
Ema de 33+
angelique_19 spune:
Hai Alma
Linisteste-te,era si timpul,printesa ta a stat destul la caldurica,e timpul sa-si cunoasca parintii si fratiorii
Bioana pe unde umbli?Azi e prima zi de stat acasa intra si spune-ne doua vorbe sa stim ca esti tot 2 in 1
Doura m-am gandit la tine azi,ma bucur ca esti bine.
Cellena
Bubu sunt curioasa ce iti mai spune dr. tau maine de picioare si acum mai nou de mana.Ai mare grija de tine
34+ cu Stefan Lucian
aschiutza spune:
Cellena, ufff, nenorocite mai sunt infectiile astea urinare! Si acu nici macar nu poti sa faci niste bai pt ele. Ti-a dat doctorul si altceva sau numai baut lichide multe? Bine macar ca inca nu te deranjeaza, poate cu ceaiuri si alte lichide scapi repede.
Bubulina42 spune:
Mami, ce flacau ai tu acolo in burtica!! Hai ca mai e un pic, asa de putin..!V-am zis eu ca in noiembrie ploua cu bebelini, dar vad ca e bataie pe iesit la lumina la inceput de luna, cred ca gata, s-au saturat de intuneric si de nani, vor si ei sa fie si mai dragaliti si mai giugiuliti:):) Ce frumos!!
Mena, stai asa, be ready, o sa vezi tu cum in curand spui doua vorbe si gafai, vorbitul la telefon o sa fie o mare chestie, o sa te oboseasca de numa!
Numai ca partea buna e ca timpul trece, fuge, nu vezi unde am ajuns? Atatea luni frumoase impreuna si uite cum apar minunile...pai cum sa nu imi vina sa plang?
Alina, multumesc mult!
Aschiuta, eu stiu cat de bun este masajul la picioare cu rola aia, dar mataluzta vrei sa iti declansezi nasterea, sau ce? eu am facut multi ani reflexo si masaj ca si job no 2, asa ca te rog lasa nebuneala si fii cuminte, ca iti stimulezi toti centrii aia din talpa si in loc sa iti faci bine, o sa ai surprize..
Tot asa de rele sunt macarimile alea? bine macar ca analizele sunt bune, maine aflu si eu rezultatul..!
37 + cu Nicholas
mena1906 spune:
Doura a scris pe fb si e ok, e cu mama ei, a zis ca ne da de veste daca intra in travaliu.
Almy, mama, te plang dupa acum sau astept pana maine? Calmeaza-te, linisteste-te ca stii bine ca o sa fie totul ok.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel
In love with my little kid :X