Felicitari Almy! Felicitari Gina2! Haide Andra!#41

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42

Mena[/red], stai asa, be ready, o sa vezi tu cum in curand spui doua vorbe si gafai, vorbitul la telefon o sa fie o mare chestie, o sa te oboseasca de numa!
Numai ca partea buna e ca timpul trece, fuge, nu vezi unde am ajuns? Atatea luni frumoase impreuna si uite cum apar minunile...pai cum sa nu imi vina sa plang?
37 + cu Nicholas

Cred ca noi suntem bocitorile grupului, eu am plans la toate nasterile pana acum si cred ca nu o sa ma opresc prea curand :)))

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Vin si eu cu ceva motate:

hai Camitu/Andradame/Almy!!!!!!!!

[majoreta

ps: Cellena, cum ti-ai dat seama ca ai infectie urinara daca nu te doare? din analize? ce scrie? eu am facut analizele si am uitat s ai le arat azi ginecologului si mi-eo o ciudaaa..si la sumar si la cultura scria asa: bacteriologie: nik inetersant,..insa dincolo scria: negativ peste tot insa la leucocite scria ca-s multe... o fi ca am si eu vreo infectie oare? desi nu am nici un simptom nik..decat pishu din 2 in 2 ore si atat nedureros.

36+ cu bebe Ivan
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Aschiutza si Mamide2, inca nu mi-a dat nimic, am vazut doar pe analize leucocite multe, incadrate la infectie urinara. Maine ma duc sa-mi spuna daca e cazul sa iau ceva sau nu. sper sa nu.Astept si rezultatul la urocultura, pt ca ala nu a venit inca, dar sunt convinsa ca o sa se confirme, la cat de predispusa sunt si ce relatie de lunga durata avem noi (eu si infectiile ).
O sa ma interesez daca e safe ceaiul de macese in sarcina, stiu ca ala e un dezinfectant bun.

Mami_de2, daca urocultura ti-a iesit bine, nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. Cat ti-a iesit la leucocite? 100?

Ema de 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Dragelor, eu am scris mesajul ala acum vreo 3 ore dar a fost o prietena draga pe la noi cu bubulinul ei de 4 luni si m-am pierdut toata in galgaielile lui de ras si in cumintenia lui, sunt innebunita, abia il astept si eu pe strumful nostru!

ALMYYYYYYYYYYY! Aoleu, sa imi stea inima cand mi-ai zis!! MAINE!! cum ma, asa se anunta aici, maine vii si nasti??? Nu pot sa ma gandesc la emotiile tale, ca pe mine m-a luat tremuratul de emotie, instant, cand te-am citit! Maine!! 2 noiembrie 2012, ce data frumoasa, fata mea, sa fie cu noroc, cu sanatate, cu bine si sa fiti amandoua sanatoase tun!! wow, nu-mi vine sa cred, asta da surpriza!

hai hai hai!

37 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna seara fetelor,

Se pare ca laringita mea nu trece asa usor.Sunt mai bine dar inca tusesc si mai sunt un pic ragusita.Dr a zis sa asteptam pana luni cand hotaram pentru marti eventual.

Va pup si ma pun pe citit ca am ramas in urma.
Multumesc pt sustinere si speram ca minunea noastra va sta cumintica in burtica pana d-na dr ne programeaza la cezariana.

CAMITU 38+mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Camitzu, sanatate multe!

Bubu, zii asa, nu e bine? Ca doar punctele pt contractii si pt ovare / uter nu sunt pe talpa - cel putin asa sta in cartea pe care o folosesc. Meh, pacat atunci, ca masajele m-au ajzútat si pe vremuri cind am avut pietre la rinichi si cind am avut probleme de panica sau cu stomacul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

buna seara,
scuze ca am absentat...am intrat si noi in concediu si am dormit ieri cat pentru o saptamana...doamne ce bine a fost...azi am hoinarit prin magazine...abia astept eco de luni...

FELICITARI YNA SI EPOPEASCA!!!!! sa va traiasca bebelusii si sa va bucurati de ei.multa sanatate, refacere rapida si mult laptic.

CAMITZU, ALMY sa decurga totul bine!!!tin pumnii.

salutari la toate fetele.nu am reusit sa intru pe picassa sa vad noile poze. incerc acum sa descarc cartea de care zicea almy...

o seara placuta in continuare.

embarazada de 34+

o fetita...

Mergi la inceput

Aschiuta, ideea e ca stimulezi tot, nu e vorba ca ovarele nu au punctele reflexe pe talpa, insa nu uita ca deja, datorita sarcinii, toate organele lucreaza la sarcina maxima, nu le trebuie stimulare in plus..Nu te juca , please, cu asta..Dupa ce nasti, e altceva.

37 + cu Nicholas

Mergi la inceput

E clar ca ziua asta a fost super extra plina de emotii, am inceput cu Gina2, am aflat de Almy brusc si dintr-o data ca maine isi va tine minunea in brate(!!!), am avut un gand ca au apucat-o pe Doura durerile nasterii si nu stim nimicutza de ea -dar am aflat ca e e ok, iar acum m-am linistit, daca a scris si Bioana ca e bine, dar maine, wow, ce zi e maine! ALMY!!!

In plus, azi am constatat de ce am dormit mai bine azi-noapte, mi-a coborat, efectiv, burta, nu mai ajunge bebe cu piciorusele asa sus ca pana acum,.Asta ce o mai fi insemnand?
abia astept sa merg si eu maine la doctorul "e normal" sa vad ce imi mai zice.Si sa intreb -acum e cazul sa discutam de sarcina, ca am intrat in 38, sau si acum e prea devreme???

Camitu, multa sanatate!

37 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubulina42
In plus, azi am constatat de ce am dormit mai bine azi-noapte, mi-a coborat, efectiv, burta, nu mai ajunge bebe cu piciorusele asa sus ca pana acum,.Asta ce o mai fi insemnand?
abia astept sa merg si eu maine la doctorul "e normal" sa vad ce imi mai zice.Si sa intreb -acum e cazul sa discutam de sarcina, ca am intrat in 38, sau si acum e prea devreme???

Camitu, multa sanatate!

37 + cu Nicholas

Pai ce sa-ti spuna? ca "e normal"! Si de data asta din fericire chiar e normal ca deja sa coboare burta, bravo!!! Gata, mai ai putin!

Fetelor, mi-am regasit calmul, sunt din nou EU, nu mai am nimic. A fost socul de moment, dar un soc bun. Dar ce emotii ma apucaseraaaa

Multumesc de sustinere, Doamne Ajuta!!!

Ii dau sms lui BUBU, ea va fi omul meu de contact

Alma saptamana 40!!! cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput