Felicitari Almy! Felicitari Gina2! Haide Andra!#41

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Bubu,felicitari pt.schimbarea saptamanii !
Cum trece timpul !Off,incep emotiile ...din ce in ce mai mari !

Alina 37+ mami de Delia-Amalia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Buna fetele!

am fost la medic azi la control la gineco: Um am 36 si ceva insa ecografic bebe are 37 de sapt si..si la unele masuratori char spre 38 (femurul corespunde de 38sapt,deci e lung in picioare spre ex cica);

am la fel: colul moale, scurt si ok, usor deschis, dar nu mai insista sa vada cat si cum ca ii e frica..de ce ii e frica? pt ca daca vremea se strica ca azi si mai e si luna plina cu mareea cu tot circuitu: au loc ff multe ruperi de membrane natural, ruperi de apa si spitallele sunt full de nasteri declansate natural, ma ales de prematuri, deci sa fim ff atente mai ales cele cu contractii si ca de asta azi nu mi-a bagat degetele pana la capat :))). dar ca bebe e cu capul inferior insa sus, nu e tocmai bagat intre oase gata de nastere deci trec si de weekendul asta dupa parerea ei!:) Azi noapte cica a stat numai la spital cu ruperi de membrane la 32-33 de sapt/ era chiauna!
asadar aviz gravidelor in luna a 7-8 cu contractii de obicei: stati in casa, luati no spa si fiti linistite, ca nu te pui cu presiunea atmosferica;))

MI-a zis ca Ivan al meu are 3114 grame azi si ca sa vin la control peste o saptamana: vineri sa vedem cum mai stam..ea crede ca duminica as naste si sper sa nasc duminica daca totul e in regula (pe 10.11) si sa fac ce fac ca de luni incolo pana vineri la control: sa imi scurtez colul si mai tare si sa se stearga de tot...prin activitate fizica(gimnastica) mers mult, plimbari, sex (yupiii!!!)etc... ca ea nu vrea sa trecem de 39 de sapt ecografic daca vreau sa nasc natural pt ca bebe va fi prea mare si nu mai pot naste natural si nu vrea sa ma chinuie...acum tot timpul imi masoare capul bebelului sa vada daca se potriveste bazinului meu :))) si e la limita..deci de asta mi-a zis de duminica pe 10.11.
:)))

tare nu?
:))

36+ cu bebe Ivan
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Bubu, felicitari pt schimbarea saptamanii si pentru noaptea de odihna! Ma laudam ca eu dorm, ei bine, ma laudam degeaba, dorm dar devine deja tot mai greu sa respir si ma simt ca o morsa pe uscat. AZI NOAPTE M-AM TREZIT CA "PUFAIAM" . Sunt o gratioasa si o finuta, ce sa mai :)))).

Doura?Bioana???

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Mami, deci de aia sunt eu exasperata de contractii si durere de 3 zile... Am stat in patut mult de tot ca nu am avut caldura si a fost tare frig (14 grade in casa) si ma luau contractiile si cand mergeam la un pipi. Vad ca azi am fost mai ok ca a fost cald in casa. Macar acum am si eu niste explicatii ca am crezut aseara ca nasc, sincer... Deci in pat, gata! Nici nu ma gandesc sa nu apuc 20 decembrie in formula de 2 in 1.

Sa stea Ivan cel viteaz cat si cum trebuie acolo, da? Stai si tu cumintica in pat

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Mami de2, chiar azi am intrebat-o pe moasa despre influenta vremii si ea cica nuuuuu. Da eu simt cind se schimba vremea ca ma simt mai rau.

Mena si eu am contractii daca mi-e frig, asa ca ai grija si fa-ti cald si bine in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipraty spune:

Fetelor, am gasit un rezumat al cartii recomandate de Almy: http://momslittleones.com/shop/download/Lactogenic_Foods_and_Herbs.pdf

Cartea e pe Amazon, disponibila pentru kindle.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Buna tuturor!
Mena, multumesc mult pentru recomandarile de pediatri.
Bubu, . Ce bine e sa dormi, nu-i asa?
Laura, super ca ai gasit ceaiul, o sa caut si eu. Merci de aprecierile pt camera Emei.
Bubu, felicitari pentru schimbarea saptamanii. Nasol insa cu picioarele si mainile tale, chiar imi fac griji pt tine.
Luciana, bravo pentru rezultatele bune de la control. Mai e putin pana luni si iti vei tine si tu fetita in brate.
Aschiuta, bravo si tie pentru rezultatele de la control si multumim pentru sfaturi.
Mami_de2, ce maricel s-a facut si Ivan. Sa dea Domnu sa nasti cand si cum vrei tu. Si la mine e exact la fel cu nasterea naturala, capul Emei e cam marisor (o sa fie o capoasa ca maica-sa ) si cam la limita fata de dimensiunea bazinului meu. De aceea a zis ca mai vede cum arata situatia la controlul de saptamana viitoare.
Mena, e normal sa devina mai greu sa dormi cu trecerea timpului, e nasol cu respiratul intr-adevar. Stai linistita zilele astea, sa nu te afecteze vremea si luna.
O seara buna tuturor!

Andreea 37+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, Maltofer Fol, 1-2 Dopegyt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Andie felicitari pentru rezultatele bune de la eco

Bubu felicitari pentru schimbarea saptamanii,mai ai si tu putinMa bucur ca ai reusit sa te odihnesti te asteptam maine cu vesti de la dr.

Lucyana si tie felicitari pentru vesti si tu mai ai 3 zile si gata iti vezi minunea

Aschiutza ma bucur ca te simti mai bine si fara tratament,tine-o tot asa si ai grija de tine

Mami ai baiat mare nu gluma, ce tare ca ai voie sa faci ce poftestiOricum baiatul sa stea la caldurica pana la data stabilita.
Deci dupa spusele dr. tale ar trebui sa am grija ca tot ma incearca dureri ca la ciclu si dureri de mijloc.Dar oricum nu am fost astazi asa cumintica,am calcat camasile de alaptat si niste scutece de finet si am reusit sa imi termin jumatate de bagaj.

Mena nici eu nu mai pot respira cum trebuie,nu am suficient aer,sotul azi-noaptea radea de mine ca sforai

34+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

In primul rand BRAVO GINA!!!!! Sa va traiasca, sa va aduca numai bucurii!!!!

Am niste emotii de nu ma pot concentra! Tocmai vin de la control unde mi-a spus ca maine la ora 1 (7 seara ora Romaniei) sunt programata! A reusit de m-a scos din calmul meu, am un nod in gat si nu stiu cu ce sa incep, desi totul e pregatit. AMR mai putin de 24 de ore!!!!

IRILAC, am pus titlul pe la pagina 3 parca, stai sa ma linistesc si-l caut!

Ma calmez si revin

Alma saptamana 40!!! cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

OK, unde e DOURA??? N-a mai scris de vreo 2 zile, stim ceva???

Alma saptamana 40!!! cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput