MONTIGNAC (179)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

mel dar de ce trebuie sa pui indulcitori...la muraturi??..stiu ca mama mea de multi multi ani nu mai pune pic de zahar la muraturi, sau gogosari sau castraveti..sincer iesa ff buni si al naibii de acre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mel, din cate stiu eu, fructoza de origine americana (extrasa din porumb) nu este buna. Xylitolul este ok, dar in caz ca mananci mai mult, se lasa cu drumuri dese la wc. Mai este indulcitorul din stevie, care am inteles ca este bun, dar scumpicel.
Parerea mea e ca efectele negative apar daca abuzezi. Daca te limitezi la cateva lingurite zilnic, nu cred sa fie probleme cu fructoza.
Scuze, nu am mai intrat, caci m-am virozat si am facut o sinuzita de toata frumusetea. Am luat in pripa, cu naturiste si vad ca am doborat-o, dar tot mai sunt putin "faultata".

puisorul, zile de vis iti doresc in Barcelona. Ahhhh, ce oftez de dor de Spania! iubesc tara asta!
cu francezii...la fel, nu ma omor dupa ei, dupa limba lor, in schimb imi place in sudul Frantei, e o zona minunata

si eu evit soya, caci la progesteronul meu redus, numai fitoestrogeni nu-mi trebuie....asa ca ma rezum la faina de naut.

Maine nu stiu daca reusesc sa intru, asa ca dau raportul de acum: 65.3 dimineata...vad ca nu vrea sa scada sub 65, asta e! nu ma grabesc...am tot timpul din lume sa slabesc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Brandu, cred ca niste castraveti fac in saramura, varza rosie + conopida idem. Dar gogosarii chiar nuai in otet simplu ? Pai si cine-i mananca asa acrii ?
Te rog cere retzeta mamei tale

Puisoaro, sa ai distractie maxima la Barcelona si sa ne aduci retzete multe . Te astept cu impresii

Astazi am gatit :
- ciorba de perisoare cu leustean
- varza a la Cluj
- chiftele
- pt copii paste Bolognese

M-am simtit muuuuult mai bine, nu am mai tusit, dar nici nu am iesit deloc din casa
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Neatza,

poftiti de cafeliti

Ieri dimineatza aveam 69 kg

Si eu la ciulama pun faina de naut si nu am simtit diferenta.

In wekend am facut falafel dupa reteta Puisoarei. A iesit demential. Sigur mai fac. Am mai facut file de stiuca dat prin tarate de ovaz condimentate si copt in cuptor.

Eu muraturile le fac doar simplu cu sare, asortate la butoi. Cica otetul nu-i sanatos ca tulbura echilibrul acid/baza al organismului. N-am mai folosit otet de-o gramada de vreme. Ce am de acrit acresc cu zeama de lamaie.

La kaufland este ananas ieftin si bun. Am luat 10 bucati sa ne ajunga, asa ca pentru ziua sotului n-am pregatit decat slata de fructe care a avut succes maxim.

Puisoara draga sa-ti fie de bine calatoria la Barcelona. Luati si creata mica? Ce-mi place de voi ca va calatoriti.

O zi minunata si o saptamana spornica.

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Dragele mele am venit sa va pup Revin maine cu un mesaj mai lung .... azi am niste probleme de rezolvat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Buna dimineata
In weekendul asta am calcat cu stangul la greu, asa ca n-are sens sa mai povestesc ce-am mancat, ca vine brindusik cu biciul in urma mea

Mel_g-suna tare bine ciorba cu perisoare. CUm o faci?
Somleac, felicitari pentru noua greutate, Excelent.
Cge: si mie-mi place lb franceza si Franta, pacat ca-i locuita . Francezii sunt increzuti si dificili, si apoi dupa parerea mea o tara cam prea libertini. Imi povesteau mai multe fete ca e absolut normal ca femeie maritata sa ai un amant (valabil si pentru barbati cu o amanta) si ca societatea accepta fara probleme asta. Asa ca daca la petrecere la firma vii cu amanta/amantul nu zice nimeni nimic. Ma rog, am auzit-o des, nu o singura data, cred c-o fi vreun sambure de adevar pe-acolo...
Brindusik- puiul suna tare, tare bine. Trebuie neaparat sa-l probez. Cum ti-a iesit?
Puisor, ca medic e totusi altfel daca pleci. In Elvetia insa medicii romani au foarte greu: diplomele nu sunt recunoscute si o parte din prietenele mele au lucrat ani multi ca stagiare cu salarii foarte mici, cu toate ca aveau peste 15 ani de profesie in Ro.
Daca insa e diploma recunoscuta, eu as incerca in locul tau. Pana una-alta distractie mare la Barcelona. N-am fost niciodata, abia astept sa ne povestesti :-)
O saptamana minunata si lipsita de greseli va urez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

felicitari fetelor care au slabit...eu is iar pe +..am 71.5 (clar asta e greutatea mea tampon..daca scad la 70.5...o sapt imi trebe si ma duc iara back)..

somleac m-ai intrecut la kg

mel o sa cer mamei reteta cu gogosari

lorelai puiul e in a 2-a marinata la frigi, il fac maine cred ca ieri am avut calamar si pentru azi am facut ficatei de pui


meniul meu azi:
Md: lapte cu fulgi,
G: programarea la dentist
P: orez cu ficatei
G:portocala, ceva alune de padure(daca o sa ma lase dintii)
C: cred ca icre cu paine de tarate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Saptamana asta sunt in concediu

Ariel, multa sanatate !!!

Lorelei , in ciorba de perisoare pun : perisoarele facute doar din carne tocata ( nu o amestec cu nimic si nu se desfac), iar cand sunt aproape fierte adaug 1 morcov mare sau 2 mai mici, 1 jumatate de telina, 1 pastarnac ( pe care-l scot dupa ce a fiert ), 1 ceapa , 1 ardei gras rosu si 3 rosii blenduite ( pe post de suc de rosii ). La final adaug 2 oua batute bine, iar dupa ce o ridic de pe foc mai pun doua legaturi de leustean tocate marunt.

Brandulika, urat la stomtolog .... uffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

mel ce rau ti-o fi in concediu

dupa cum banuiam nu am voie sa mananc vreo ora (sau sa beau) ca mi-o pus o plo,ba provizorie...eu avand o gaura cat china cik...am gasit un dentist roman...care culmea m-o sfatuit daca tot ma duc in tara sa imi fac dintii acolo ca ma ajunge mai ieftin...dar no way cu mine ramane pe cap (imi place ca desi dau 40£ pe o plomba..e atent..adik acu mi-o pus una provizorie sa vada cum se manifesta maseaua dupa ce mi-o scos caria..si dupa mi-o pune pe aia definitiva..+ baga si anestezie mereu..ceea ce e o bila alba )

vai ce as bea o gura de ceai:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Brindu, bine faci ca ti-i faci acolo. Si eu mi-am facut acum cativa ani dintii in Romania si a fost o greseala imensa. Inca n-am terminat sa-mi refac ce-a stricat stomatologul meu in Ro. Printre altele un varf de ac rupt in radacina care s-a infectat si nu povestesc ce-am mai tras. Am pierdut cateva masele, asa ca trebuie sa fac implanturi si la dentist sunt pacient de baza . Noroc macar ca actualul meu barbat e medic stomatolog, insa chiar dac-as plati, tot aici mi-as face dintii. Ce te faci daca se infecteaza o masea sau daca ai o urgenta?

Mergi la inceput