Febra la cresa..38,5..

Febra la cresa..38,5.. | Autor: oana_lex82

Link direct la acest mesaj

Buna seara fetelor..Azi am fost libera si am dus copilul la cresa (ca de obicei) pt ca se simtea bine si pt a mai face si eu ceva treburi casnice pe aici..In seara asta cand la luat tati de la cresa i-a zis ingrijitoarea ca a facut febra 38,5 si ca i-au dat Ibuprofen si ar fi bine sa il ducem la medic sa il vada...El este racit de pe `17 septembrie continuu..adica ii curge nasul si tuseste, acum tuseste ff rar si tusea e expectoranta..in rest nu are alte simptome..Acum vreo 2 saptamani s-a simtit mai rau, adica ii curgea ff tare nasul si am mers la medic care ne-a prescris Ceclor 4 ml la 12h..i-am dat timp de 1 saptamana dar in timpul asta l-am tinut acasa, simptomele s-au mai ameliorat dar nu i-a trecut detot raceala, dupa care am reinceput cresa...Habar nu am ce sa fac..de la ce oare sa faca febra? Acum, de cand a venit nu are febra deloc, a mancat bine si se joaca, e vioi, nu da semne ca i-ar fi rau...Oricum il tin sub observatie si maine mergem la medic..Ar putea fi ceva la plamani??Numai la asta ma gandesac..El pana acum mi-a facut 2 bronsiolite dar niciodata nu a facut febra..pneumonie nu a facut, deci habar nu am ce simptome ar trebui sa aiba..el de transpirat transpira mai mult de felul lui, ca am inteles ca si transpiratia abundenta e un simptom...Ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurenta spune:

Oana ai incercat si aerosol in afara de antibiotec?
Clenil gasesti? e fff bun ,noi l.am incercat si in 6 zile numai avem nici muci nici tuse......
Si n/am stiu........la cresa se administreaza medicamente? N u trebuia sa va sune,pe voi parinti?
Totusi mergi iar cu el la medic,fai niste analize,nu stiu eu i.am facut cele de imunitate nu stiu cum se pactica in ro,dar lu al meu pur si simplu i.a fc la analiza de sange.Asa am descoperit ca avem un pic imunitatea mica,dar se va reglementa,si luam Rubrojunior.
Sanatate dragilor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Multumim mult Laurenta, n-am mai avut timp sa vorbim..munca mea e infernala :(( La aerosol nu sta..ii mai fac noaptea...dar nu se asimileaza cum ar fi daca ar tine masca pe fata...Acum vad ca iarv are febra..Maine nu am cu cine sa il las cat suntem noi la munca..sunt ff suparata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Si mie mi s-a parut ff aiurea ca nu m-au sunat sa imi zica ca are febra si mai ales ca i-au dat si Ibuprofen asa, din proprie initiativa..Adica mie mi-ar fi teama sa administrez ceva unui copil mai ales ca nu stii daca e alergic la vreo substanta din medicamentul resectiv..pur si simplu i-au zis sotului cand s-a dus sa il ia ca a facut febra 38, 5 si ca ar fi bine sa il vada un medic si ca ele i-au dat Ibuprofen..atat au zis..Ce naiba sa mai zic , am mai avut ceva probleme si am comentat si mi-au zis ca daca nu-mi convine atunci sa il tin acasa..dar nu am cu cine sa il las, plus ca el e ff incantat de cresa, i place ff mult acolo..offf..mai inchidem ochi ce sa facem...Oricum asta cu febra am sa le zic ca daca vreodata se mai intampla sa ma sune urgent sau macar sa dea beep si sa nu-i mai dea nimik fara sa ne intrebe pt ca copilul meu mai face uneori alergie..n-am observat sa faca de la antitermice, dar e bine sa ma intrebe si pe mine mai intai..

Mergi la inceput

Oana fa tot posibilul sa faceti aerosol........e muuuuult mai bun !Mai ales ca Iustin a tot luat antibiotic
Nu mai sta soacra ta cu el?
Nu ai o vecina,ceva,amica........?oricum daca nu te poti duce la munca,mergeti la dr,ai copilul bolnav,da un tel la serviciu,mergeti la medic.......
Sau nu te invoiesc de la servici nici pe tine nici pe sot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

poate ii ies dintii, scuze ca nu stiu varsta
daca era o infectie cred ca-ti facea din nou febra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Oana, nu e cazul sa te panichezi pt febra. O sa faca 3 zile, e clar, si apoi o sa fie ok. Ceaiuri cu lamaie, antitermice, si sanatate multa!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Eu sustin tare si mare sa.i fc aerosol.......dimineata si seara. Inainte sa plece la gradi,ii fc unu si seara la culcare altu.Stii ce mi.a zis pediatra mea?
Atunci cand copilul e in colectivitate in anotimpul rece ,va tusi mai mereu si va avea muci,si mereu vor fii cure de tratament,dar la noi e mereu aerosol la putere.
La inceput urla de mama focului ,am sunat dr si mia zis cu cat plange cu cat inhaleaza mai bine......bine asta nu.i o solutie.Am inceput sa.i pun muzica,sa ma joc cu lingura in aerosol,nebunia lui,laptopul in fata cu desene si asa l.am distras......si sta linistit.
Nu te mai panica i.ati o zi de la munca si mergi cu el la medic ,sa.l consulta lla plamani sa,ti iei de o grija,apoi daca la cresa se administreaza medicamente.i le duci acolo.
Dar eu sunt de partea aerosolului.......
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

nu poti suna pediatrul? Daca a facut iar febra e posibil sa nu-i fi trecut complet in urma tratamentului. Pateam des asa cand eram copil, si eu si verisoara mea. Pana ajungeau ai nostrii cu noi iar la medic ne dadeau antitermice sa evite convulsiile febrile.

17+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurenta

Oana ai incercat si aerosol in afara de antibiotec?
Clenil gasesti? e fff bun ,noi l.am incercat si in 6 zile numai avem nici muci nici tuse......
Si n/am stiu........la cresa se administreaza medicamente? N u trebuia sa va sune,pe voi parinti?
Totusi mergi iar cu el la medic,fai niste analize,nu stiu eu i.am facut cele de imunitate nu stiu cum se pactica in ro,dar lu al meu pur si simplu i.a fc la analiza de sange.Asa am descoperit ca avem un pic imunitatea mica,dar se va reglementa,si luam Rubrojunior.
Sanatate dragilor,

De cate ori au refacut analiza de sange ptr. neutrofile inainte de a va da prescriptie ptr. Rubrojunior? Caci dintre toate celulele sanguine, neutrofilele au ciclul de fluctuatie cel mai mic si se re-innoiesc cel mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Si mie mi s-a parut ff aiurea ca nu m-au sunat sa imi zica ca are febra si mai ales ca i-au dat si Ibuprofen asa, din proprie initiativa..Adica mie mi-ar fi teama sa administrez ceva unui copil mai ales ca nu stii daca e alergic la vreo substanta din medicamentul resectiv..pur si simplu i-au zis sotului cand s-a dus sa il ia ca a facut febra 38, 5 si ca ar fi bine sa il vada un medic si ca ele i-au dat Ibuprofen..atat au zis..Ce naiba sa mai zic , am mai avut ceva probleme si am comentat si mi-au zis ca daca nu-mi convine atunci sa il tin acasa..dar nu am cu cine sa il las, plus ca el e ff incantat de cresa, i place ff mult acolo..offf..mai inchidem ochi ce sa facem...Oricum asta cu febra am sa le zic ca daca vreodata se mai intampla sa ma sune urgent sau macar sa dea beep si sa nu-i mai dea nimik fara sa ne intrebe pt ca copilul meu mai face uneori alergie..n-am observat sa faca de la antitermice, dar e bine sa ma intrebe si pe mine mai intai..

In plus, grija cu ibuprofenul, scade trombocitele si se poate invineti foarte usor (Doamne fereste de o lovitura grave, cu hemoragii interne).

Mergi la inceput