Febra la cresa..38,5..

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Oana, nu e cazul sa te panichezi pt febra. O sa faca 3 zile, e clar, si apoi o sa fie ok. Ceaiuri cu lamaie, antitermice, si sanatate multa!

Vicky si Printzesone

Scuze, dar nu am inteles de ce ti-e tie asa clar ca va face febra 3 zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Pentru ca probabil e o viroza. Copilul a vioi, febra a scazut. Daca persista, ok, treci la artileria grea, analize. Deocamdata nu e cazul de panica. Pe mine asa m-a invatat medicul sa procedez, asa fac cu copilul meu

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Pentru ca probabil e o viroza. Copilul a vioi, febra a scazut. Daca persista, ok, treci la artileria grea, analize. Deocamdata nu e cazul de panica. Pe mine asa m-a invatat medicul sa procedez, asa fac cu copilul meu

Vicky si Printzesone

Aha, am inteles acum. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Ceclor ptr raceala? Si te mai miri ca nu-i trece? Chiar nu gasea ceva mai usor sa-i dea? Daca, Doamne fereste, face vreo pneumonie ce-i mai dai?

Ptr febra ii dai antitermice cam 3zile si apoi vezi cum evolueaza, ptr muci ii pui picaturi in nas sau spray cu NAZOMER si il aspiri, iar ptr tuse sunt produse anume. Nu incepi cu antibiotic ,si mai ales, nu cu cel mai tare.

Incearca sa mai intri pe forum, fetele o sa te sfatuiasca bine.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Si mie mi s-a parut ff aiurea ca nu m-au sunat sa imi zica ca are febra si mai ales ca i-au dat si Ibuprofen asa, din proprie initiativa..Adica mie mi-ar fi teama sa administrez ceva unui copil mai ales ca nu stii daca e alergic la vreo substanta din medicamentul resectiv..pur si simplu i-au zis sotului cand s-a dus sa il ia ca a facut febra 38, 5 si ca ar fi bine sa il vada un medic si ca ele i-au dat Ibuprofen..atat au zis..Ce naiba sa mai zic , am mai avut ceva probleme si am comentat si mi-au zis ca daca nu-mi convine atunci sa il tin acasa..dar nu am cu cine sa il las, plus ca el e ff incantat de cresa, i place ff mult acolo..offf..mai inchidem ochi ce sa facem...Oricum asta cu febra am sa le zic ca daca vreodata se mai intampla sa ma sune urgent sau macar sa dea beep si sa nu-i mai dea nimik fara sa ne intrebe pt ca copilul meu mai face uneori alergie..n-am observat sa faca de la antitermice, dar e bine sa ma intrebe si pe mine mai intai..

In plus, grija cu ibuprofenul, scade trombocitele si se poate invineti foarte usor (Doamne fereste de o lovitura grave, cu hemoragii interne).

Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia!

VICTORIA

Iaca asta n-o stiam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

victoria mami are dreptate.
ba mai mult,ataca sis tomacelul destul de rau.

extrem de riscant gestul celor de la cresa.

la noi la cresa m-au sunat.avea 39 de grade si m-au intrebat:ce antitermic putem sa ii dam?

sunt sigure ca puteau interveni in cazul unei alergii?

oana,nu cred ca acel personal de la acea cresa e cea mai buna alegere.odata intrata in sistem,poate poti schimba cresa,daca tot tii mortis sa il duci.
parerea mea o stii.

noi,dupa imunitate varza, venofer pe injectomat, a trebuit sa renuntam.
dar,repet, personalul si dr de la noi au fost la cea mai mare inaltime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Dar sa mergi cu copilasul la spilalul de copii (Budimex/Marie Curie, de exemplu) nu ar fi o idee buna? Acolo poti beneficia de consult ORL, de analize (exudat faringian de exemplu), radiografie pulmonara... si tot ce mai e nevoie.

17+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

crezi ca cei de la cresa ii aspira mucii si ii curata nasul in timpul celor 8-10 ore cat sta acolo ?
Eu zic mai bine sa-l tii acasa...nu reusesti sa-ti iei medical pt copil ? La copiii astia micuti imediat viroza se complica cu o otita, o laringita ....

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Eu sincer nu inteleg parintii care insista sa duca bietii copii la cresa cind sunt atit de raciti incit au febra peste 38. Bietii copii, le e rau, se simt bolnavi, ginditi-va cum ne simtim noi, adulti, la o viroza cu febra. Atunci cind nu te poti ridica din pat si suni ca nu poti veni la kservici. Copilul are dreptul si el sa fie bolnav acasa, la caldura, fara multa agitatie. La noi la cresa si gradinita regula este sa treaca 24 de ore fara febra si abia apoi il poti duce inapoi. In nici-un caz gradinitele sau cresele nu administreaza nici-un fel de medicamente decit cu procura speciala si in nici-un caz nu iti primesc copilul cu febra. Iar daca face febra in timpul zilei te cheamla sa il iei, ii intereseaza prea putin ca tu esti in sedinta, in Mongolia sau in papuci de casa. Mie mi se pare mai ales aiurea sa duci copilul bolnav la cresa ca sa ai timp sa faci diverse prin casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

daca am inteles eu bine copilul e racit de 1 luna si vreo 3 saptamani ,continuu?
sau in aceasta perioada s-a mai refacut si iar a racit?
mie pediatra mi-a zis asa: sa nu il mai dai la gradinita pana nu se reface complet,al meu racise si dupa 2 saptamani m-am gandit sa-l dau desi mai tusea putin ,dar el cum nu era refacut complet si cu sistemul imunitar scazut a luat iar o viroza si a facut o forma de raceala mai puternica ,si febra ,decat cea anterioara ..daca prima data l-am tratat cu siropel,aerosoli acu ,a2-a oara,a trebuit sa-i dau antibiotic ..
deci nu-l da la cresa ca altfel nu se poate vindeca si ai sa o tii asa mult timp,mai ales daca este si sensibil(din cate am inteles)
plus ca racelile astea repetate nu-s bune deloc...

si cred ca daca copilul este alergic la vreun medicament, parintii ar trebui sa atentioneze cadrul didactic inca de la inceput ..nu avea de unde sa stie daca e alergic sau nu la ceva ..da, ar fi trebuit sa te sune sa te intrebe daca are voie inainte de ai da,oricum cred ca a facut bine ca i-a dat ceva ca sa nu creasca febra ..
eu spre ex am completat o fisa in care am specificat ca cel mare e alergic...la cel de-al 2-lea nu mi-a cerut insa daca era alergic cu siguranta le-as fi spus,banuiesc ca pe asta se bazeaza si ele ...ca parintii spun daca copilul are vreo problema
sanatate

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

Mergi la inceput