Cadouri pentru copii, de sarbatori...Ce cumparam?

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

ceva jocuri gen trivia sau asa ceva pt 4 ani ce ar fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Azi sper sa pot comanda seturile de creeatie la care m-am gandit: origami, acest set http://www.magazine-online.ro/jjucariafermecata/jocuri-jocuri-creative/set-goblen-4m--5072181, ideal ar fi sa le gasesc in aceslasi magazin virtual, sa nu platesc aiurea transport la ele :(((

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

ceva jocuri gen trivia sau asa ceva pt 4 ani ce ar fi?

Eu ma invart de ceva timp in jurul www.librarie.net/jucarii/68389/Cine-stie-castiga-Junior-Compact-Joc-educativ-ani-" target="_blank">astuia si acum vad ca au si o www.librarie.net/jucarii/22088/Cine-stie-castiga-New-generation" target="_blank">varianta mai noua.

Noi acasa avem unul din jocurile "creionul fermecat", ii place foarte mult fetei, dar are putine planse, deja stie raspunsurile pentru ca e de-ajuns sa il parcurgi de 2-3 ori, si mi-ar fi placut sa pot cumpara (la preturi rezonabile) doar seturi de planse dar vad ca ei doar re-editeaza pe kit-uri, sunt vreo 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Eva si-a pregatit listuta....ne-am plimbat si mi-a aratat ce sa-i aduca Mosul,mi-a zis ca o sa scriem scrisoarea.....si incepe de azi.....I-a placut un set de Beados sau cum se scrie,din alea 900 de margele,doua posetute de decorat cu margele,sunt la o cutie,un set de margele cu tot stilou cu apa,de ala...o papusa zana,o papusa cu sase rochii de schimb...si i-as mai lua si eu cate ceva.Da` stie sigur cu ce se mananca ca mi-a spus de margele care se uda cu apa.

Acu` care ati avut de alea?Cat tin?Macar cateva zile?

Exista i-paduri de jucarie cu functii in limba romana?Am vazut ecva la 150 ron dar numai in engleza..[in romana or fi existand?

Ma gandesc ca ce vrea ea,margele de alea ...nu-s decat de maxim o saptamana ca durata,apoi...vrea altceva....

Mergi la inceput

Beados pt noi a fost o mare dezamagire, setul al` mai mare, nu s-au lipit cum trebuie :((( Nu as mai lua.
Poate sub alta marca as incerca, am vazut ca mai sunt si alte firme sau poate veti avea voi noroc.

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Si eu ce sa fac?Cum sa-i spun ca nu-s bune si va fi dezamagita?>O sa creada ca Mos Craciun o minte.....eram sigura ca-s aiurea dar.....ce sa fac?

Mergi la inceput

Eu zic sa iei un set mai mic

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_iv spune:

Pentru copilasii care doresc trenulete Thomas&Friends, intrati aici: http://www.crazytoys.ro/jucarii/Thomas-Friends-131/.
Au o promotie pana pe 15 nov. Locomotivele simple sunt reduse la 29, 90 lei, iar cele cu vagon atasat costa 44,90 lei. Eu le-am primit in 24 de ore, prin fan courier.

Mergi la inceput

Haideti la partea a doua aici, initiatoarea a fost rapida si a facut subirctul nou de ieri:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175559&nm=Cadouri-pentru-copiide-sarbatoriCe-cumparam2

_

Mergi la inceput