Cadouri pentru copii, de sarbatori...Ce cumparam?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Si eu care ma intrebam cine cumpara papusile Monster High . Cele Lalaloopsy sunt simpatice, mai ales cele mici.

Pt juniorul meu de 2 ani jumatate va fii probabil un trenulet de lemn sau cuburi sau Lego duplo. O papusa primeste cind nasc, drept bebe personal impreuna cu un patut pt papusa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

eu chiar nu stiu,dar cu siguranta am sa le iau ceva care sa reziste macar o perioada
iar scrisoarea ptr mosul o scriem impreuna asa ca am sa-i spun celui mare sa treaca mai multe variante :))ca am auzit ca anul asta mosului i s-a cam stramtorat sacul

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Fii-miu(aproape 4ani) vrea niste personaje din desene(niste elefantei),masinute(deci nu masinuta!!!)si buburuza care deseneaza singura.(la care vreau sa-l fac sa renunte si sa-si aleaga altceva,ca nu mi se pare cine stie ce,dar nu cred ca scap)
Nici n-am mai indraznit sa-l intreb ce vrea de ziua lui,avand in vedere ca si aia e aproape de Craciun..
Cel mai bine e sa-i intrebi pe ei ce-si doresc.Pana anul asta i-am luat noi de capul nostru ca el nu cerea nimic,cu unele am nimerit-o,cu altele nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

vreau sa mai adaug :daca gasiti jucarioare interesante pe vreun site ceva,mai ieftine decat in magazin,dati de stire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanap85

vreau sa mai adaug :daca gasiti jucarioare interesante pe vreun site ceva,mai ieftine decat in magazin,dati de stire

Eu am comandat cuburi Ecoiffier de la Dinoland cu ceva vreme in urma. Buna alegere, ne jucam impreuna cu ele, inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Sunt cumva cuburi de lemn intr-o galetusa? Daca sunt cuburile pe care le stiu eu, din magazinele Carrefour, acolo parca erau undeva la 50-60 lei o galetusa. Cat te-au costat, luate de pe site?

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Sunt cumva cuburi de lemn intr-o galetusa? Daca sunt cuburile pe care le stiu eu, din magazinele Carrefour, acolo parca erau undeva la 50-60 lei o galetusa. Cat te-au costat, luate de pe site?

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Nu de lemn, de plastic, Moni. Parca 140, dar ce am luat eu includea doua seturi cu multe piese, si mai mici, si mai mari, plus doua placi de baza. Ce am luat eu nu se gaseau nici in Kaufland, nici in Carrefour. Se pot juca linistit doi copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Fi-mea isi doreste un joc de golf si o papusa Lalaloopsy. Sunt super incantata ca am gasit-o pe Jewel Sparkles la un super pret aici, chiar daca e un model mai vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Eu am copii mari acum care scriu singuri scrisori Mosului.

Dar cu cativa ani in urma, am decupat din ofertele magazinelor jucariile, si le-am lipit pe scrisoarea Mosului. Asa nu se mai zapaceste Mosu' !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Si lista fetei e deja desenata si lipita pe usa de la intrare, numai buna sa fie luata de spiridusii mosului

Avem asa:
1. un tren cu sine. (Pe care l-am ochit www.elanko.ro/produse-bebe-copii/joaca-si-activitati/big-hello-kitty-play-set-cuburi-statie-tren.html" target="_blank">aici, si deja avem vila lui Hello Kitty din aceeasi colectie, perfect compatibile cu Lego Duplo)
2. O papusa blonda cu coroana de aur (pe care probabil o sar, ca oricum nu se joaca cu papusi si are deja prea multe)
3. Cuburi de construit (se impleteste cu punctul 1)
4. Animalute Littlest Petshop, care nu-s niciodata destule, probabil voi lua ceva la set.

Cu de la mine putere i-am luat deja www.price.ro/specificatii_hasbro_piggy_pop_369607.htm" target="_blank">acest joc, l-am gasit cu 27 de lei in Auchan, chilipir nene, si as vrea pt Mos Nicolae un www.noriel.ro/jucarii_copii_Puzzle/jucarie_Puzzle_de_podea_Princess" target="_blank">puzzle de podea cu Cenusareasa, care are un circuit cu sina pe care se invarte printesa prin sala de bal si un device muzical care o acompaniaza.

Deci nu e deloc devreme pt cumparaturi de Craciun, cel putin pretul jocurilor este acum foarte bun fata de perioada sarbatorilor. Imi pare rau ca nu am mai luat un joc atunci cand am gasit purcelul, sigur i-ar fi placut si o saptamana mai tarziu cand m-am dus hotarata sa-l iau nu l-am mai gasit...

Mergi la inceput