Cadouri pentru copii, de sarbatori...Ce cumparam?
Raspunsuri - Pagina 17
ana l spune:
Ce sursa de inspiratie sunteti !
NUmai ca unele papusi/ jcarii/ hamsteri imi sunt o necunoscuta totala.
Am si eu borcanu de la ikea luat acum vreo 2 ani. Am facut anul asta o multime de martisoare.Am avut succes cu ele la scoala, gradi si servici. Le-am calcat pe hirtia de copt, cu fierul cu aburi.
In alta ordine de idei, baiatul meu are 9 ani si vrea un smart phone (are vise mari- totusi nu-i de virsta lui; nu pastreaza, pierde, distruge). Eu as vrrea sa-i iau ceva cu sistemul solar (proiector, constelatii- am vazut ceva in carefour la 100 lei dar nu facea mare lucru) , un mulaj corp uman (la fel cel din carefour lasa de dorit), o macheta dar mai complicata- am luat 0 mazda cu 80 lei, dar nivel de dificultate scazut spre usor mediu).Vreo 3 ani a fost setat pe lego. O alternativa a fost si geomag (e magnetic)- si tot aici pe site descoperit la o lista de craciun acum vreo 2 ani.
Fata are 4 ani. Vrea tot ce vede si aude . Mie mi-ar place o casa de papusi sau un market.
ana l spune:
Vreau sa vad si eu ce e setul de croitorie. Un link imi da cineva?
Ledi, sa stii ce fetei mele ii place f mult Scoala ursuletilor si pozna.. si deloc nu e atrasa de Miffi. Desi primele sunt aiurea rau desenate.
Poate recomanda o mamica de baiat ceva carti la moda? (al meu a descoperit jurmalele unui pusti si vrea si marele nate )
_Ralu_ spune:
Am luat si eu ierbarul ala cu presa de la Clementoni...dar eram cu ea, asa ca i l-am dat...mare afacere am facut! Nu mi se pare cine stie ce...deja suruburile alea de plastic s-au albit ca si cand ar urma sa se rupa.
Am vazut o multime de jucarii in Auchan, multe care nu-s din reclame, dar f faine, jocuri de cultura generala, de perspicacitate...cred ca de acolo isi umple Mosul sacul anul asta, ca, slava Domnului, domnisoara nu a mai cerut nimic din reclame (poate si pentru ca are deja f multe din ele)
Am vazut sabloane de margele din alea, vreo 5 sabloane, 5 lei si ceva. Am zis ca iau margelele din Ikea, si iau sabloane de la Auchan.
In fiecare an urmaresc subiectul. F util!
Selene_Bunny spune:
Ralu, iti multumesc pentru linkul la trenuletul cu Mystic Babies, il au in stoc cei de la jucarii.eu, la pretul de 109 lei. Ma asteptau azi la sediu dupa el, dar ei sunt in Bucuresti.
Cred ca optez pentru Fan Courier, am inteles ca 20 de lei e taxa, nu stiu cum sa rezolv altfel.
Mai trebuie porcul Lili de la Noriel, aici nu mai au Lili deloc.
andruta1 spune:
daca pana acum nu stiam ce sa le iau piticilor deloc, acum nu ma pot hotara, datorita voua! :-) stiam ca trebuie sa iau biberone pentru nepotica meam si le voi lua de la Tommee Tippee, pentru ca ne-au placut si noua, insa pentru ai mei si pentru ceilalti nepotei mai mari, inca nu stiu; dar cred ca ma voi axa mai mult pe carticele, am vazut aici si niste site-uri interesante.
danyalo spune:
Al meu copil (3,5 ani)nu stie ce sa-i aduca Mosul...asa ca alegem noi cunscandu-i preocuparile...o sa fie simplu-oscilez intre o trusa cu scule de jucarie( bormasina...etc)am vazut la Cora parca la 40 si ceva si ceva mai sofisticat care are si ceva scule atasate de la quercetti pe la 70 si ceva.I-am mai luat un ypad de jucarie cu niste joculete in engleza si mai vad eu...as vrea niste plastilina dar sa nu mai vad gama Play Dough caci e lipita peste tot prin casa:)
acum am o dilema legatata de finut care la 4,4 ani are o lista luunga eu am cerut sa-mi zica vreo 2-3 dar zau ca nu stiu de unde sa iau asa ceva...la o simpla cautare nema:(
racheta spatiala!!
orice costumatie,masca batic si ce mai trebuie unui pirat...
scut, lance...si ce o mai fi de luptator
Si mai vrea ceva tot in genul dar am uitat acum! Poate or aparea in preajma sarbatorilor?
ana_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui szivarvany Oare cand ma va intreba ce ma bag in afacerea ei cu MC ? Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP. _ Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca |
apropo de acest amanunt.
Stef al meu ne-a spus mai prin vara ca el stie ca l-am mintit atata timp cu Mos Craciun, ca de fapt noi suntem cei care punem cadourile sub brad.
In prima faza, cand a insistat sa-i spunem care-i treaba cu Mos Craciun eu am ezitat ca nu eram pregatita, apoi la luat pe tats'u intr-o zi in drum spre scoala si la intrebat serios "Hai, zi adevarul! nu ma mai mintii!"
Si tats'u ia spus, apoi a incercat diverse chestii pe aceasi tema - Spiritul Craciunului, daruirea, bla, bla... na fost curios decat de faptul ca in toti acesti ani noi l-am pacalit!
Ma pus sa-i promit ca no sa-l mai pacalesc cu chestii "atat de importante"
Anul acesta, vom merge impreuna la raionul de jucarii(ca asa a vrut el) sa alegem cadourile.
Sunt convinsa ca anul viitor isi va dori o surpriza, insa, anul acesta am promis ca facem cum vrea el.
Lista contine: Lego, Lego, Lego, Lego....
(pentru amandoi)
proud
"Distinctia intre trecut, prezent si viitor este numai o iluzie ce persista cu incapatanare" Albert Einstein
Leditia spune:
Selene,saptamana trecuta erau la noriel 2 rafturi cu purcelusa aia.Daca nu o gasesti pe la voi,da-mi de stire si ti-o iau de aici..Sau o poti comanda pe site-ul celor de la noriel.
Eu maine merg la cumparaturi in carrefour si ma voi uita daca mai este.La mine e primul an in care ii iau cadourile asa de devreme,bine al meu a vrut niste chestii pe care abia i le-am gasit..si pe care sper sa le si primesc,ca desi am dat comanda,nu m-a sunat nimeni sa ma intrebe nimic :( Asa ca Daria stai pe aproape,ca poate apelez si eu la soferul tau.
Ana,nu ma mira ca fetei tale i-au placut cartile alea,sunt diferiti..fiecare cu ale lui, ca si noi adultii de altfel.
_Ralu_ spune:
Selene, cu placere. Asta e si oful meu, cu transportul...eu stau in afara Bucuresti-ului, la doar 3-4 km, si intotdeauna m-au taxat ca pt provincie, la magazinele astea on-line. O varianta mai ieftina ar fi Posta, dar depinde daca livreaza ei asa...
Apropos de purcelusa, daca ai cont pe facebook, da like la Noriel, ca mereu au promotii pt fanii FB, poate scoti vreo reducere...
boticelina spune:
Eu vroiam sa va arat un www.elanko.ro/produse-bebe-copii/joaca-si-activitati/big-waterplay-beach-party.html" target="_blank">circuit cu apa la care mi-a ramas gandul si cu care as da pe spate copilul, doar ca mi se pare mai potrivit pt un copil de 2-4 ani. E facut de Big Germania si e compatibil cu orice piesa Lego Duplo. Si e si foarte mare are 1.15 m x 60 cm, pentru cine sta la curte si-l poate tine toata vara afara ca sa nu se faca aparaie in casa, cred ca ar fi delicios.
Pentru micutele croitorese (4-6 ani) ia uitati ce www.okazii.ro/jucarii-altele/masina-de-cusut-lexibook-barbie-a119006217" target="_blank">masina de cusut am gasit... Eu am croitorit ieri cu fi-mea, am facut cearsaf, perne si plapumioara pentru bebelusi, tare s-a mai amuzat umpland pernutele cu vata...