Cadouri pentru copii, de sarbatori...Ce cumparam?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Casete pentru zdranganele sau cosmeticale ar fi si astea
http://casaretro.com/index.php/cat/c798_Lemn.html/page/4
mi se par faine, le poti decora dupa pofta, pictate sau cu diverse abtibilduri.
Catelul princess il avem si noi de anul trecut, nu face mare lucru, e simpatica fatzuca, are un os si o perie, magneetice, la os rontaie si la perie scheauna :) Noi l-am gasit ieftin la Metro cand au fost reduceri.
Stiu ca e mai greu cu asteptatul si ne e teama ca nu mai gasim jucariile, totusi in preajma sarbatorilor sunt promotii multe si facem economii considerabile. A mea si-a dorit poneiul Toffee anul trecut si era tare scump pe net. In final l-a gasit al meu la Carefour muult mai ieftin, intr-o zi oarecare de cumparaturi, bine ca m-a sunat sa ma intrebe daca sa il ia
Anul asta vad ca nu a venit cu nimic pretentios, isi doreste un porc d-ala in ceasca, mie mi se pare urat dar daca ei iiplace... Mie imiplace motanul asta http://www.crazytoys.ro/jucarii/Animale-interactive-2042/Chatimals-2517/16724/Chatimals-Pisoi-interactiv-Talking-Tom.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Dana,isi dorea de mult sa faca poze si sa le mareasca folosind degetelele cum vede la noi,la vara-mea...la altii....si am zis ca nu e nic rau sa iau unul ieftin,cu o cartela si sa faca ce-si doreste cu el.Am mai vazut pe aici ca nsite fete aveau ipad la copii pentru jocuri si invatat.....nu cred ca e ceva rau...oricum are o grija deosebita de el...

Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

Mna...acum ce sa spun!Bine ca nu-tzi cere ditamai motorul in loc de tricicleta!

E copilul tau...si daca tu consideri ca-i normal..go for it!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mai si fii-miu are tv la el in camera...e tv-ul celor care au stat aici,doar nu era sa-l arunc :)Multa vreme a stat stins,el se uita cu mine la tv-ul din camera mea,astfel incat eu inafara de desene nu stiu ce-i pe lumea asta.Daca mai apuc sa vad seara o stire bine,daca nu..mai aflu de pe net una alta :))Acum ii mai da drumul dimineata cand se trezeste si ma trezesc pe muzica sau pe desene animate,ca-l aud in interfon.Apoi il stingem si cand sunt desenele lui preferate,seara,ne uitam la cel din camera mea..ne bagam sub plapuma amandoi,luam biscuitei si rontaim.
Eu caut carti cu bobita si buburuza,sunt cam 11 sau 12 filmulete pe net,am gasit si 3 carti pe care i le-am luat si citit de njpe mii de ori,dar el vrea una anume si astept sa se traduca si aia din maghiara in romana.El a vazut toate filmuletele alea,insa ii place mai mult sa-i citesc seara la nani,chiar daca stie despre ce e vorba din filmulete.

Mergi la inceput

Sau daca imi puteti recomanda niste carti frumoase pt 4 ani,ca ma tot uit pe net,dar i-am mai luat unele acum cateva luni care s-au dovedit a fi niste tampenii de carti.Nu de alta,dar i-am citit de atatea ori cartile pe care le are ca le stie pe de rost..si el..si eu si taica-su.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Editura mea preferata: http://www.carteacopiilor.ro/catalog.php

Daca-ti place ceva si vrei sa comanzi, cu codul ADM0309 introdus la plasarea comenzii primesti reducere 30%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Bestial tv-ul ala, bestial, io ni l as luaaaa , e bestial

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Mergi la inceput

Cloreta noi il avem pe Oscar, fratele de anul trecut al lui Talking Tom. E super simpatic, mie mi s-a parut foarte scump pt ce face, dar fi-mea a vazut unul la verisoara ei, s-a jucat o dupa-amiaza intreaga cu el, asa ca l-a primit cadou de la frate-meu.

Se joaca cand si cand cu el, mie imi place sa-i cant ca ma imita pitigaiat si mai da si marunt din buzitele lui roz La gradinita a facut senzatie, s-au jucat cu totii in draci cu el, de la educatoare la ingrijitoare, asa ca face des drumul casa-gradinita.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Editura mea preferata: http://www.carteacopiilor.ro/catalog.php

Daca-ti place ceva si vrei sa comanzi, cu codul ADM0309 introdus la plasarea comenzii primesti reducere 30%

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Boti,multumesc..stiu site-ul,ca de acolo i-am cumparat si eu multe carti,dar fara cod,are aproape toate cartile care apar pe pagina aia.Pot sa spun care-s ok si care nu,fiind si scumpe,multe nu fac banii deloc.O adora pe miffy,are si plusul,pe melcusorul winnie,mai are una cu bronto un dinozaur neastamparat(asta a fost buna ca sa-l fac sa nu mai plece aiurea de langa mine),ghici cat de mult te iubesc cu castanuta cel mic si castanuta cel mare, nu ti-e somn ursuletule? cu pui de urs si marele urs.In rest, scoala ursilor, pozna lui Jackie si inca cateva de acolo m-au dezamagit profund.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui szivarvany

Bestial tv-ul ala, bestial, io ni l as luaaaa , e bestial

jtiu Facea parte din planul initial de amenajare a camerei copilului. Am renuntat intre timp la idee din cauza ca ai mei au mai avut un TV cu DVD incorporat si s-a bulit destul de repede dvd-ul, si apoi, fiind un produs Disney, nu citeste decat DVD-uri originale, zona 1 parca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fata mea are de ceva vreme (adica anul asta cumparate, le are de cateva luni) cartile "Iepurasul de catifea", "Ghici cat de mult te iubesc" si "De ce spun copiii NU" ( chiar e f interesata de cartea asta). Mi se par foarte frumoase pentru varsta lor si pe intelesul lor.

Mergi la inceput