Cadouri pentru copii, de sarbatori...Ce cumparam?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

http://www.jateknet.hu/vasalhato-gyongyok-5000-db-neon-16438 doar la ei am gasit si eu, cca 34 de lei vine si m am rugat de cineva sa mearga sa vada, sper sa si gaseasca.

Dar poate ne lumineaza Boticelina cu Ikea , plssss

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mikaela_a spune:

szivarvany multumesc mult.
Am crezut ca este vorba despre altceva, ceva ce se poate lipi prin calcare pe haine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

recomand calduros margelele de la ikea!
www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/50128572/" target="_blank">margele si www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/70128571/" target="_blank">formele

calcatul se face obligatoriu de catre un adult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mikaela_a

szivarvany multumesc mult.
Am crezut ca este vorba despre altceva, ceva ce se poate lipi prin calcare pe haine.

exista prin mercerii. si gen broderie/petec (ursuleti etc) si diverse sclipiciuri si strasuri care se aplica prin calcare cu fierul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Margelele: http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/50128572/

Sabloanele: http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/70128571/

Alte sabloane transparente cu forme diferite pt margelutele astea am mai gasit in Selgros (fluturasi etc.) Hartia de transfer poate fi inlocuita de orice hartie pergament.

Eu nu sunt din Bucuresti deci ajung in Ikea o data pe an (de fiecare data cu o lista consistenta de jucarii si chestii pt arts & crafts) dar cum aud ca merge cineva, cum sar cu vreo listuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Dana Vio, e frumoasa princess puppy si face chestii? Adica merita banutii? AM vazut-o pe net si pare faina,dar in realitate poate fi altfel. Am comandat si eu de pe famouskids lalaloopsy moale cu pisicuta, abia astept sa o vad

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
tutu

Din al meu pdv nu face destule , doar o strangi de labuta si scheauna si latra si se gudura, dar Alex mi-o cere de mult. Nu m-am indurat sa dau atatia bani pe catelusa asta pana acum, dar Craciunul e un motiv bun. Stie si inceputul reclamei, cand o arata pe fetita incepe sa-mi spuna: uita, asta vreau! Lalaloopsy am luat-o ptr ca ii plac mult papusile mari, desi pana acum nu s-a uitat la ele. Plus ca lui Alex ii sunt dragi jucariile ei . Plus ca este si ziua ei.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mikaela_a spune:

Maria alexia multumesc mult.

M-ar fi interesat o trusa gen croitorie/tesut/cusut pentru o fetita mai mare care este preocupata sa-si decoreze hainele in fel si chip. Sa o si "initieze" in domeniul asta.
Pe net am vazut truse pentru copii mai mici, dar la preturi cam mari.
Ati vazut ceva de genul asta?

Mergi la inceput

Pt cei interesati de chestilici pt arts&crafts: http://dacomag.ro/produse/171-Accesorii-hobby-creativ/

Au foarte multe lucruri simpatice si ieftine, eu cumpar de la ei de cel putin 2 ori pe an diverse, de la decupatoare la sarma plusata si pt acasa si pt grupa la gradi.

Bling-bling-uri pt hainute se gasesc prin mercerii. Pe site-ul de mai sus, la accesorii gasesti doar pt materiale netesute (carton, sticla, hartie), dar clemele tip pioneza pot fi folosite pt decorat genti sau tenesi.

Eu anul asta am scapat de jucarii din reclame pt ca se uita doar pe Disney Junior care nu are reclame Asta in schimb nu ma scuteste de jucariile pe care le vede prin magazine...

Mie imi place Lalaloopsy, mi-a placut de cand a aparut, nu i-am luat pana acum pentru ca are capul greu si e cam incomoda la jucat cu ea, dar dupa un an de dorit papusoiul, l-am comandata si eu. Tot Lalaloopsy roz cu pisica.

Si mai am noroc sa nu-mi ceara caini si pisici electronice fiindca avem deja variantele blanoase vii si rabdatoare acasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mikaela_a

Maria alexia multumesc mult.

M-ar fi interesat o trusa gen croitorie/tesut/cusut pentru o fetita mai mare care este preocupata sa-si decoreze hainele in fel si chip. Sa o si "initieze" in domeniul asta.
Pe net am vazut truse pentru copii mai mici, dar la preturi cam mari.
Ati vazut ceva de genul asta?

Tin minte de la subiectul similar de anul trecut de ceva carte de creatoarea de moda/design din care invatau sa creeze modele, sa le asambleze si sa si gandeasca (parca?) tipare.

Eu in locul tau n-as opta pt un set/kit ci pt chestii separate: un gherghef, un razboi de tesut simplu, o masinuta de cusut din aia de la teleshopping de 60 de lei ca sa vada daca-i place (daca da, as lasa-o sa lucreze pe masina mea, de oameni mari - eu asa am invatat croitorie, direct pe masina normala).

SES produce kituri de cusut/tesut si pentru copii mai mari si am mai vazut de la Dtoys dar inca nu le-am incercat ca a mea e mai mica, voi incepe sa le iau de la anul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

E interesant subiectul.Urmaresc linkurile si eu,pentru ca Eva nu stie ce vrea.Imi spune ca daca e cuminite vine mosul cu cadouri si m-a intrebat daca ii aduce mosul ceva.I-am spus sa se gandeasca ce doreste,dar ....azi vrea papusa mare ,bebelus de ala...Maria...sau cum i-o zice,ba vrea un elefant,ba o papusica,carucior de papusa...sclipici de machiat papusile si de aplicat pe planse de desen...adica cum?,..eu ma uit si dupa jocuri educative,vreau niste ponturi cu jocuri de alea de memorie,poate i-or place.

A,si de Cracin neaparat isi doreste televizorul ei...asa ca o sa-i iau un LED cu diagonala de 80...sa fie al ei.Nu as putea sa il dau pe al nostru si sa-l luam la noi in dormitor pe cel nou....vrea telecomanda ei...asa ca televizorul il primeste.
Dar restul...cine stie de carti de joc educative..ca ea le stie doar pe cele clasice...si se joaca cu el,dar as vrea ceva deosebit....

Mergi la inceput