Bobocei de sept-oct 2012 (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna seara, fetelor si bun gasit in casuta noua.
Oli, la multi ani si multa sanatate, sa fiti fericiti cu totii!
Am sunat ieri la dna dr Musat si mi-a zis sa ii dau fetei lp cu seringa, paharul sau lingurita, dar nu cu biberonul. Eu incerc, dar nu prea reusesc, ca se enerveaza Ilinca si face scandal mare. Voi ati incercat? Eu inca mai sper sa ajung la lm exclusiv, chiar daca a trecut deja o luna.
Imi pare tare rau pt bebelusii cu probleme. Pe mine ma streseaza f tare sa o aud plangand pe a mea, asa ca prefer sa stau cu ea in brate. Oricum, timpul trece repede si acusi cresc si nu mai vor nici in brate, nici pupati toata ziua. Ma uit la fata mai mare ca la 3 ani deja nu mai vrea sa o pup sau sa o tin in brate decat cand are ea chef.
Va pup pe toate si va doresc o noapte cu somn.
P.S. Am crampe, nu stiu de la ce, asa ca am pus-o pe Ilinca pe burta mea, sa-mi mai treaca :-D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

http://www.youtube.com/watch?v=aivfKI6Vjdg&list=FLRdAtqp1cPyaKAKnhTJsQ&index=2&feature=plpp_video

e prima oara cand am infasat-o ( ma refer la ieri noapte ) si prima oara cand a dormit fooooarte linistita ... v-as propune sa incercati - nu pierdeti nimic ... eu reusesc sa o infas doar noaptea cand are chef de somn si nu e agitata ... doarme ca un bebelus !!!

http://www.youtube.com/watch?v=nv3-74EFtWQ&list=FLRdAtqp1cPyaKAKnhTJsQ&index=1&feature=plpp_video

pe tipa asta tot ieri am descoperit-o si astazi am tinut cont de cele 5 "cuvinte" ... FUNCTIONEAZA !!! nu -mi venea sa cred cand recunosteam versurile si reuseam sa-i indeplinesc dorintele !!! fiti atente ca e geniala treaba asta !!!

de aceea am intrat ca sa impartasesc cu voi cele descoperite ... sper sa functioneze , asa cum a fost (si este) la mine !!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

apropo de reflexul de care vorbiti . a fost una din primele chestii pe care doctorita pediatra le-a verificat cand a vazut-o prima oara pe fiica-mea ... daca ar fi lipsit reflexul ar fi fost grav , asa ca daca il are e perfect . stiu ca va dispare pe parcurs .
acum incerc sa o infas si sa trag un pui de somn ... sper sa-mi mearga treaba cel putin ca ieri seara !

noapte buna tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Bun gasit in casuta noua, sa fie plina de vesti bune si micutzi sanatosi! Eu sunt tot in urma cu un capitol, am recuperat unul, dar am vazut ca pana am reusit eu sa citesc, voi ati mai terminat unul. Kytana, daca poti, modifica si la mine Apgar 9 si nu a fost naturala, ci cezariana. Merci mult!

Va pup pe toate si revin cand mai pot, as vrea sa recuperez si eu si abia apoi sa va mai povestesc despre noi. In mare, totul e ok, ne obisnuim pe zi ce trece cu viata in trei fete, mai ales ca de maine nu mai am niciun ajutor cu mine, mama a inceput de ieri serviciul, iar sotul incepe de maine. Dar sper sa fie bine! Va pup, ca e tarziu rau si vreau sa ma odihnesc putintel.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

40 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Olivia la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie! Bubitele pot fi si de la laptic, si Calin face pe barbie cand ii siroieste lapticul.

Asa e la primul copil, tot timpul ti-l dedici lui si simti ca nu mai ai timp de nimic, e normal, sunt situatii noi si nu stii cum sa le faci fata, eu am avut noroc de soacra-mea care e o femeie super si facea de toate, eu aveam doar grija de copil. Acum ma descurc f bine cu ambii si cu treburile casei, le tratezi altfel cand ai experienta, plus ca David e mare si conteaza mult fata de un copil pana-n 4-5 ani. Nu vreau sa va descurajez, dar sa stiti ca de acuma de probleme nu scapam, trec colicii, incepe diversificarea, apoi dintisorii, apoi alergatul dupa ei, etc. Este o vorba "cresc copiii, cresc si problemele", asta e, trebuie sa ne linistim si facem fata, n-avem ce face. E important ca avem forumul si ne informam, pe mine m-a ajutat enorm, altfel eram toata ziua pe capul pediatrului.

Mai citesc si trimit ca mi se restarteaza tampenia asta de calculator si pierd mesajul.

*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Kytana al meu adoarme tot timpul cu muzica de la tv si las asa cat doarme ca eu mai fac zgomot prin casa si David la fel si sa nu devina sensibil.

Lory asa am facut si eu, l-am pus des la sanul cu problema sa suga cat mai mult din el, dupa alaptare compresa rece iar inainte - compresa calda sau ma spalam cu apa rece/calda si a trecut. Altceva nu stiu.

Adrianadana si al meu regurciteaza mult dar nu stiu de ce spui tu, mai bine intreaba medicul.

La noi n-a fost cazul dar pt colici cred ca merge sa puneti un saculet cu sare incalzita sau faina de porumb, asa cum punem noi la gat sau pe piept cand suntem raciti, cred ca ar merge. Ideea e sa fie cald la burtik, sarea de ex tine f bine.

De ieri am o durere cumplita de cap, abia am dormit azi noapte, mi-am facut un ceai de tei cu miere, daca nu trece ma bag la un paracetamol, mai stiti ce altceva as putea lua?

*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Neata,

Anaomaria si Mirabela, multumesc de urari
Eu cu seringa i-am dat doar o data, si cu degetul meu mic pe langa ea, dar cum in ea incapeau doar 10-12ml, se enerva pana o umpleam din nou asa ca m-am intors la bibe. Slava Domnului pana acum nu a refuzat sanul (ba chiar a refuzat biberonul ). Sa speram ca nu-l refuza nici pe mai departe.

Pt raceala eu beau ceai cu miere si lamaie si iau oscilo.

Ieri Maya mi-a cantat toata ziua La multi ani. A tot chinuit-o burtica si a avut numai reprize scurte de somn, din care se trezea plangand. Singurul somn mai lung l-a avut de la 6 la 8.30 cand a dormit pe mine.
Bibe de dupa-amiaza si seara iar le-a refuzat si urla. S-a calmat si le-a baut doar cu foehnul pornit.
A adormit de-abia la 1, pe taica'su.

Acum s-a scremut putin si a adormit din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Bine v-am gasit in noua casuta!eu evident ca sunt in urma :D si acum de pe tel scriu.noi suntem bine invatam pe zi ce trece noi lucruri si avem noi intrebari...Alaptam,mai dor sfarcurile,dam cu lapte crema am si ceva canale infundate si aplic teoria invatata..programul lui bb se sch. Zilnic,nam dormit vreo 5nopti,nu voia sa doarma-n cosul lui si manca la10min,adica nonstop,acum am lapte astept sa se rdgleze,inca am sani umflati si durerosi si cred cai era frig...ieri am pus un sac de dormit si a dormit puiul f bine,ce sa zic parinti cu capul bine ca na racit..daia voia mereu in brate poate...o fi fost prea subtire imbracat..Cam atatic ma bag la recuperat din urma! Puup

38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Neata dragelor,

OLIVETTE:aseara in timpul showlui ''de la 8la 12 sa deschidem ochii mari din 15 in 15 min'', zic hai sa vedem care-i treaba cu feonul, ca prea aam auzit des varianta asta sf de linistit copii...spre surpriza mea, a adormit imediat si minunea a tinut cat timp feonul a mers. doar ca dupa vreo juma de ora , saracul obosise si mirosea a incins, asa ca s-atrezit terorista mica.

In rest, trezirea de la 3 si de la 6.30 cand papa ff putin.
cel mai important e ca dra mea s-a dublat , are 4020 g !

Incerc mai tarziu sa intru,sa mai raspund cate ceva,sper sa reusesc.

va pup

Ana & Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Olivia of, de ati scapa odata de colici astia... saracii de voi, cand va aud ca doarme doar pe voi... mititica de ea, o doare tare. Acuma sa nu se invete asa ca nush ce veti face. Eu acum ii mai dau bonisan uneori si vad ca-i merge f bine.

Moro bine ai revenit, adaptare usoara!

Mamiilinca cu feon-ul l-am uscat la funduletz cand avea o iritatie mai urata si am vazut ca se linistea instant de la el, eu ma gandeam ca-i place aerul cald la fundic. Bine ca ati gasit metoda, macar cat de cat. Felicitari pt grasunica, ma tot chinui sa-ti zic, si Calin s-a nascut la 36 sapt fara o zi, practic la o sapt mai mult decat Ana ta, bine ca al meu a avut 3350 dar ca varsta de stat in burtik nu e mare diferenta. Pana acum a evoluat ca un copil normal, de la spital m-a cam bagat in sperieti ca vai, e prematur si o sa aiba probleme din cauza asta. Icterul prelungit a fost una si sper sa nu mai fie altceva, el papa si creste bine.

*****************************************Mirabela, mamik de DAVID STEFAN (21.09.2006)
si CALIN ADRIAN (25.08.2012)

Mergi la inceput