Bobocei de sept-oct 2012 (1)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

De mancare, eu stiu ce sa zic? Uite, va zic ce am mancat astazi: un ou cu branza si cascaval cu o cana de lapte de dimineata, la pranz o farfurie cu supa de galuste, pe seara un mar si un pilaf cu pulpita de pui la cuptor. Pe langa ceai de lactatie, cateva fructe de merisor uscate si am gustat dintr-un Kurtoch Colac, (nush cum se scrie) Vi se pare ca am mancat ceva aiurea?! Sincer acum?

Intrebare cum gestionati sanii care curg? Purtati tot timpul sutien cu tampoane de san? Mie imicurg in prostie si nu prea mai stiu cum sa ii tin.



Pinga cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

oaarme!!! De la 17.30 doarme! Am facut un dus, am spalat vasele si am dat apa si pe laptop. E a doua sticla de apa pe care o vars astazi.

I-am pregatit totul pentru baita de seara. Doamne ajuta sa avem o noapte linistita, cum de altfel va urez si voua.

Oli, pe unde mai esti?

Ma gandeam astazi la Adinutza si la Corinuka. Fetelor, un gand bun si o imbratisare mare pentru voi. Stiti ceva de ele? Sper ca sunt bine amandoua!



Pinga cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Kytana,parerea mea e ca ai mancat foarte bine !!!Nimic prost pentru o femeie care alapteaza.
Eu port zi si noapte tamopn cu sutien.E bine si pt sustinerea sanilor sa nu ajungem cu ei la genunchi si nu ud nici tot prin pat.Ca am patit sa fac perna fleasca,
Noi am terminat baita,acum bb e la san pt masa de noapte buna.

ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)

http://lb1f.lilypie.com/arhLp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Kyranutz,poate incepe si pingu sa-si faca un program.Imi aduc aminte ca si eu primele 2 saptamani numai la san il tineam.Eu il tineam de frica sa nu pierd laptele.Si el dormea,mai sugea si tot asa.
Care a fost magia de a reusit si el sa se odihneasca de la 5?Doamne ajuta sa fie asa in continuare !!!

ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)

http://lb1f.lilypie.com/arhLp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Prezenta!

Pana la 2 n-a vrut mandra mea sa doarma decat jumatate de ora. La 2.30 aveam programare la epilat si pensat, ca simteam si eu nevoia sa fac asa ceva pt mine (si pt botezul de sapramana viitoare). Asa ca i-am dat bibe de lp si am pornit cu ea la drum in carut si cu sotul aferent. Am zis ca daca face urat, sa mi-o aduca. Eeee, si iesim noi din bloc, ma asteptam sa inceapa scandalul, ca doar era in carut. A inceput ea sa comenteze cum ne asteptam, dar am lasat-o acolo, si s-a mai chirait de vreo 2 ori si a adormit ca era rupta!!!
Si a dormit fata mea de la 14.30 pana la 16.30. Eu am intrat la salon, tati a plimbat-o in carut pe-afara. Pe drumul spre casa la vreo 5 minute de destinatie s-a trezit.

Am ajuns acasa, i-am dat san, bibe de lp si am plecat la mall. Da, la mall Tati vroia sa mearga la C&A sa schimbe niste pantaloni si am zis ca mergem si noi sa-i iau fetii niste dresuri si o caciulita de iarna. Asa ca am scos fata in lume. Pana am ajuns jos la masina adormise, am pus-o in scaun, in mall am pasat-o de la unul la altul (mai mult tati a tinut-o, ce sa ma plang! Toate gagicile intorceau capul dupa ei!).
Si a dormit fata mea 2 ore jumate. S-a trezit cand am ajuns la masina si a inceput concertul. La fix! Am mufat-o si a supt pana acasa. Acasa a servit si celalalt san si acum sta pe perna si se screme. Profit si eu de ocazie si mananc niste pizza quatro fromaggi, ca n-am mai mancat de 2 luni, din noaptea dinainte s-o nasc, de se mirau la operatie de ce am voma albastra, mai tineti minte?

Dupa, ii facem baita si sa vedem ce noapte om avea!
Oricum, a fost fetita mea super azi! A lasat-o pe mami sa-si faca toate treburile.

Nu i-am luat dres ca erau 40 lei/2perechi si zicea Bob ca la Miniprix sunt 9 lei.
I-am lua o caciulita de iarna, eu un sutien pt botez (am trecut de la B la C) si mi-am luat si un paltonas la 160 lei (erau reduse 20%)

Azi am mancat cereale dimineata, 2 merdenele cand am iesit de la epilat si acum bag pizza. Exact mancare buna pt alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

M-ai facut sa rad Olivia cu "exact mancare buna pentru alaptat".Eu daca va enumar ce mananc zilnic va faceti cruce.Dar am noroc de un bebe fara colici.
Ma bucur ca astazi ai avut o fetita cuminte.Care o fi explicatia?Il vrea pe tati mereu aproape

ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)

http://lb1f.lilypie.com/arhLp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna seara, fetelor. Si noi ne-am plimbat jumatate de zi si a fost f cuminte Ilincuta.
Andreea, si eu am folosit
Polyginax in sarcina.
Cand citesc de voi ca va curg sanii ma conving si mai mult ca eu am mai putin decat normal. La mine cel mult noaptea se poate intampla sa ud bluza, in rest nu patesc sa curga sanii. Si sunt moi mai tot timpul, chiar daca sunt mult mai voluminosi decat inainte de sarcina.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Anaomaria,mersi de raspun!
Daca ai sanii moi nu inseamna ca sunt seci.Mie cel mai tare imi curge cand cu unul alaptez,iar din celalalt curge.Si nu a trecut niciodata prin tampon laptele....Adica a fost suficient.Dar am adormit de cateva ori fara tampon in sutien si nu mi-a fost bine cand m-am trezit uda.Si se stie ca noaptea,sau dupa ce dormi ai mai mult lapte.

ANDREEA,mami fericita de Andrei (22.09.2012)

http://lb1f.lilypie.com/arhLp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Kutanutz, cat a dormit pana la urma pingu? Poate s-a dat si el pe brazda! Doamne ajuta! Sa mearga totul bine maine la botez, sa fie pingu cuminte si dupa balaceala sa doarma vreo 2-3 ore s-o faca pe mami fericita!
Eu mi-am cumparat inainte sa nasc de la DM tampoane de sani. N-am folosit nici unul! As fi vrut eu!

Gata si baita, acum suntem la masa. La noi masa dureaza... Cate 20 min fiecare san, apoi lp... O ora pe putin ne mai intindem. Mi-e drag de ea ca a inceput sa zambeasca! Azi in masina plangea si am inceput sa vb cu ea si imu zambea de imi venea s-o mananc. Dupa aia a inceput iar urlatul, ca totusi, sa nu uit ca era fata nemancata!
Apropo de videoclipul Lulutzei, i-am identificat si eu plansul de foame, colici si somn. Foarte tare!

Aaa, inca o faza tare pe care am observat-i la ea: cand suge si sta pe partea ei stanga, poate sa ragaie in acea pozitie. Se opreste la un moment dat din supt, ragaie si continua. Pe dreapta nu poate.

Maine mergem la Metro sa luam bauturile pt botez. Si trebuie sa vina si nasii sa probam hainutele de botez. Abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Mai fetelor, copchii astai parca au ceas in c_r, cum vine seara cum ii apuca bazdacii , ziua e ca o mielusea, doarme, sta un pic si casca ochii in sezlong o ora, papa si iar somn ... cum vine seara , cum se strica treaba... of,of imi e mila de bietul Stefan ca nu prea mai am timp de el pe seara,nici macar sa-i dau mancare, ma bazez pe aia de la 17:00 iar seara o felie de branza si gata, la somn... sper sa-si schimbe mimoza programul de urlat... Aseara a fost cea mai cuminte fetitza, nu a plans deloc toata ziua, seara la 21:30 era adormita , s-a mai trezit la 2:30 apoi la 5, sa tot boieresti asa. Ne-a lasat pe mine si pe tati sa ne sarutam de ramas-bun .Of, tare-i greu fara el, cred ca innebunesc pana in aprilie. De luni imi vine d.na sa-mi faca mancare de 3 ori pe sapt.altfel ajung ca alea de la Auschwitz , am dat jos mai multe kg. decat am pus, adica 11 puse si 13 date jos. E drept, incap in toate hainele, sper sa nu ajuung la kg.dinaintea casatoriei (acum am 56 iar atunci 44, un scheletron plimbator)

Ma duc la nani ca nu stiu ce ma asteapta desi stiu ca dupa miezul-noptii nu face scandal. Abia am adormito,era treaza de la 18:00, nu putea dormi de oboseala

Noapte buna fara scaldal

Mergi la inceput