Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *452*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Mamele de fetite (si INA, ca stiu ca ei o sa ii placa), cautati pe FB Unicat pt micile printese. Este o tipa care face tutu-uri, bentite, chestii personalizate si sunt. Imi pare rau ca nu am descoperit mai devreme, de ziua Anei sigur ii face ceva, alea curcubeu sunt dementiale, defapt toate....


Wow! Superbe! Cred ca si de-un body cu papion o sa avem nevoie in curand!

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 24+ cu

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bon soir!

Matzagri, ma sperii. Cu asemanarile. Si eu avusei parte de o perioada de ezoterism turbat. Mi-o trecut.

Am ras si eu in gand ieri de „vaca”. F tare Ana!

Cu politetea: al meu n-a vrut sa salute. Si devenise un pic aiurea, fiindca o facea ostentativ si tocmai fiindca ai mei il tocau la cap sa salute. Am avut o mica rafuiala cu dansul pe tema asta, iar de atunci ii amintesc inainte sa ajungem ca tre sa zica „Buna ziua” si in 90% din cazuri zice. Cu „te rog” si „multumesc”, am zis si io ca Mada, ca-s „mai obligatorii” decat salutul, asa ca, daca la salut nu-i atrag atentia in public (in alea 10% cazuri cand nu zice zic io si pt el si trecem peste), la multumiri ii zic, dar nu asa, aluziv, ci tzaraneste: „spune-i multumesc”. Si zice, nu se ofuscheaza. Dar zice si din proprie initiativa.

Amu stiu ca ideal e sa ne copieze, dar daca nu se prinde exact ce-i de copiat ii mai sugerez si io...

---

Azi m-am distrat la munca muuult, nu m-am mai distrat de mult atata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

salutare!
Dodo, fain costumul de vrajitoare!
Am vazut o multime de poze, treb sa spun insa ca Adela, Ana si Cristi mi se par tare schimbati fata de cum ii tineam eu minte. Dar tot frumosi!

Pe scurt, ca daca dau detalii iar ma apuca plansul, ala micu de la gradi, nu mai da cu picioarele in Keutu, ii da pumni in burta. Si nu vede nimeni!

Azi am fost cu kettcarul afara. Afara plin de frunze uscate, apa si...rahati( avem acelasi traseu cu cei ce duc cainii sp padure si unii se usureaza pe traseu.
Keutu: kaki pe roata.
Eu: nu-i nimic, hai!
Keutu : kaki pe roata.
Eu: nu-i nimic, se sterge in mers, hai!
Si dau sa plec. Nu aud nimic si ma intorc. Keutu stergea meticulos kaki de pe roata... cu pantoful.
Eu: nuuuuu, acum esti plin de kaki pe talpa!
Keutu ma priveste neincrezator, pune rapid o mana pe talpa si una deasupra pantofului si se uita daca zic adevarul sau ba.
Eu fierband, ca nu aveam decat servetele uscate, zic in barbie ca e ok, acum pune kaki si pe volan, pe pedale, ce mai conteaza. Parcurgem cativa metri, se opreste, se urca cu picioarele pe scaun, se fataie putin, se pune cu fundul si pornim spre casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bon dimineu!
Haha, Kea, ce tare, Keutzu e empirist, el stie ca numai simturile pot contribui la cunoastere, tu esti in curentul opus, rationalismul:)))
Tufete, am un copchil asa minunat...ce naiba, de 3 ani jumate ma tot minunez pe tema asta, greu ma adaptez si eu:))) Dar tre sa va spun de serbare...Sophiphica mea e facuta pentru spectacole, clar e de-a lu' tac'su', nu de-a mea, eu eram crispata si stresata si total nenaturala, dar ea... Ce ma distreaza e ca din pozele de pe pagina gradinitei se vede ca aproape intotdeauna Sophia e "pe filmu' ei" pe-acolo, sunt poze in care toti sunt roata cu gura ascata la o asistenta care-i invata despre igiena, ea e de-o parte in picioare, la un raft de carti; in altele toti stau roata pe jos la poveste, ea lungita pe canapea si tot asa:)). De-aia am un feeling ca la o gradinita de stat ar cam fi pusa la punct cu micile ei rebeliuni, aici cred ca-si dau seama ca nu faci nimic cu ea daca-i impui.
Ei bine, nu exagerez, dar la serbari ea e cam singura 100% "din film", si inca anul asta are in grupa si copii de 4-5 ani, dar parca tot ea a fost miezu' din gogoasa:)) Sa va pove. Cand am ajuns in hol, parintilor (costumati) ni s-a zis sa intram tiptil si sa nu spunem nimic, sa ne asezam pe scaunele caci copiii sunt intinsi pe jos pentru primul dans, ca asa incepe. No, intram, eu mai pe la mijloc sa nu-i atrag atentia, ma pun pe un scaunel in margine, discret. Toti copiii lungiti pe jos pe spate...numa a mea in fund :))). Sa va mai zic ca mi s-a umflat inima:"iaca "unicata" mea, se putea sa nu fie ea altfel?":))) Dar se uita asa senina si calma cum s-au asezat parintii, atenta dar relaxata, ca si cum i s-ar fi parut foarte firesc sa intre o ceata de "mascati" si dupa e s-a lamurit, s-a lungit si ea regulamentar si a terminat cu "rebeliunile":)).
Of, are un ritm in ea...amu nu ca e puiul ciorii, da' unii copilasi erau neindemanatici, altii rigizi, asta a mea zici ca e negresa, cu ritmul in sange, niciun efort pe mutra ei, se vedea clar ca-i place.
Dupa aia s-au asezat roata pe scaunele la cantecele in engleza; haha, Phiphi a mea care abia o rupe in romana baga din greu la engleza:)))
No, asta m-a intrigat, ca majoritatea coiilor vorbesc de mult, se exprima deci mai clar, ai zice ca inteleg mai bine si explicatii si instructiuni, dar cam toti au avut "iesiri din peisaj", a mea e hartista rau, n-o deturneaza nimic:))) Fetita din vecini dupa primele 2 minute a strigat "mami!!" si a izbucnit in plans de a trebuit educatoarea sa o ia pe margine sa o consoleze 10 minute, alt baietel tot din vecini, cel mai vorbaret in general, a stat suparat si trist, mut ca un peshte, toata serbarea, mi-era si mila de el, cea mai mare dintre fetite striga din cand in cand:"mami, nu te-ai uitat!":))) La un moment dat mi-am dat seama ca timp de vreo 3 minute Phiphi a fost singura cu ochii la instructoare urmand instructiunile, facand gesturile corespunzatoare, ceilalti uitasera de gesticulatie, doar cantau:))) Cel mai tare mi-a placut ca se vedea pe moaca ei ca face totul din placere, ca participa trup si suflet, fara constrangeri, toata era n zambet...Of, v-am plictisit destul, sunt cioara cea mai umflata in pene!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Am ajuns de la serbarea de Hallowen- a Isabellei aici

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!



Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

wow ce vrajitoare scumpe
super paarty!

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 20
IULIA va invinge CANCERUL !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Ilinco, v-am admirat aseara si eu pozele, costumatia ta de matza m-a dat gata , cat despre Sophihi , e normal sa nu-ti mai incapi in pene de mandrie, asa m-am simtit si eu dupa serbare , la fel Ada care uneori e mai timida , acum nu a avut niciun stres ca a trebuit sa ''performeze'' in fata audientei si a spus cel mai tare si raspicat ce personaj reprezinta


Dodo, am admirat-o si pe Izabela, super tinuta iau unghiile au fost de nota 10 !!




Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Neata!

Kea- naspa cu rahatelul, asa-s baietii treb sa verifice , mai ales ca se atinsese de bolidul lui, nu?

Ilinka- bravo pt Sophia, hartista lu' mama
cam aceeasi reactie am avut-o si eu anul trecut la serbarea de Craciun, a mea avea 2 ani si 10 luni si a spus poezioara si a cantat onorabil, iar cei de 3 si ceva plangeau de mama focului, eram tare mandra.
Cred ca o sa repetam grupa mijlocie,sa prinda clasa 0 la 6 ani, se apre ca nu o sa se renunt al acest proiect, doar la unitatile de invatamant care nu au conditii, si se va face in gradinitte si nu in scoli.

Cu salutul si multumirile, suntem si noi la fel, cand spune cand nu, ei dc primeste ceva dulce sigur baga "multumesc", si te si pupa.



www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009 + 20
IULIA va invinge CANCERUL !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete,
ma bucur ca si voua v-a placut mica mea vrajitoare...al carei costum a fost format din pelerina lui Harry Potter(carei-a i-am dat cravata jos-a lui fa'su),o rochita neagra cu body gri caci alta culoare inchisa n-am in casa) si i-am cumparat setul de vrajitoare care continea: palaria,gherutele,nas,barba ,dinti.Matura era imprumutata din decorul clasei lui Bogdi.
Ieri a fost si la noi primele 2 mini-serbari:una la engleza in care au cantat in grup si s-au prezentat.Aici a fost putin emotionata;si a doua in clasa lor unde au cantat ,recitat ,au avut doua concursuri si 2 scenete.Cele doua concursuri au fost:unul de alergat pe matura si unul al mamicilor cand au "transformat copii " in mumii...am adaugat si poza cu "mumia".
La scenete am avut surpriza ,fff placuta,ca in prima sa fie Isabella care era f mandra si a spus rolul ff frumos.Aaaa,eu habar n-am avut de sceneta caci a invatat din clasa tot.Sa va spun cat de mandra sunt,mai are sens

Las cafa
si va doresc o zi minunata.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!



Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gata,mi-a trecut si durerea de cap asa ca mai beau o cafea cu cine o fi prin zona si are pofta !!

Aseara a fost Olga la noi cu Leon si cu Chiti, David a adormit dupa balaceala de la Auqaland, diseara sper sa fie apt de vizite si el ca Ada ii duce dorul, pe Leon l-a certat ca i-a imprastitat jucariile si acum ea ce se face de zici ca in rest e muzeu acolo
Olga arata tare bine se vad rezultatele mersului la sala iar Chitibus s-a inaltat si parca e tot mai frumusica




Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Mamele de fetite (si INA, ca stiu ca ei o sa ii placa), cautati pe FB Unicat pt micile printese. Este o tipa care face tutu-uri, bentite, chestii personalizate si sunt. Imi pare rau ca nu am descoperit mai devreme, de ziua Anei sigur ii face ceva, alea curcubeu sunt dementiale, defapt toate....


Wow! Superbe! Cred ca si de-un body cu papion o sa avem nevoie in curand!




Hmm... hai ca era sa avem nevoie extemporaneu... Iar am comis-o de dimineata, am fost la spital, nu s-a intamplat nimic ireparabil deocamdata, am o caruta de medicamente si mai ales de injectii... si tre sa stau lipita de pat ca timbrul de scrisoare...

Si casa cade pe mineeee!!!!

Sunt praf cu nervii...

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 24+ cu

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput