Piersicute de iulie august (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata

Viairo , ai un baietel tare frumos si noi tot pe LM suntem dar abia avem 7230 gr si sambata facem 4 luni

Fleur , Michell tare frumosi sunt halowinii vostri

Andreeea sa va fie de bine aceste momente importante din viata voastra . Probleme cu constipatia avem si noi si chiar mariii , ieri a iesit dupa o saptamana, cu toate siropurile pe care le-am luat si degeaba , asa ca pediatra ne-a recomandat sa diversificam la 4 luni .

In rest suntem bine , dormim de la 10 seara pana la 1 , papam si somn pana la 4 , iar papam si ne mai trezim la 7 si uite asa o lungim pana la 10 dimineta , nu mai plangem , ne jucam , gangurim , radem ( uneori si cu zgomot) daca te maimutaresti mult in fata lui , prindem gucariile si ne dam in cap cu ele , sugem mainile si degetul cand il prindem...ce buuun este , nu ne rostogolim inca , avem intentie dar nu ne reuseste , stam in fundulet asa la 30 grade daca ar fi dupam el am sta drepti

Aruba sa ne spui cum a fost in oras



Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

va multumesc de pm si incurajari

am deschis subiectul asta incerc sa ne inarmam cu rabdare si sa ne rugam

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175383&nm=Avem-nevoie-de-rugaciunile-voastre-va-rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello fete! intru scurt k sa nu ma dati disparuta sunt plina de spume k azi trebuia sa merg la dr la control si nu am gasit nici un taxi dimineata m-am trezit si cu noaptea in cap degeaba, a venit si buni sa stea cu fata asa k sunt cu capsa pusa azi mi-a casunat si pe sotzulache k a avut un eveniment la cafenea si nu a putut sa ma duca el
pitik e bine, de aseara tot chiuie, rade in hohote de ne-a dat gata
vedeti k scutece libero au la soffiplanet.ro. eu am luat de la ei cand am dat comanda de carusel. mi-am luat si huggies de la BB Tei sa le incerc si pe astea. oricum libero am fol unul si l-am comparat cu babylove si sunt identice...nu vad nici o diferenta: aceeasi lungime, grosime, doar k astea au volanash egal pe ambele parti am luat si servetele huggies sa vad cum sunt.
ne-a venit noul carusel si pitik e fascinata de el e atat de frumy si delicat, imi pare rau k nu l-am luat mai devreme. melodiile sunt superbe, chiar linistitoare, are volumul mai delicat decat ala vechi, canta 30 min non stop, se schimba singure melodiile, are si functie doar cu miscare fara muzik. e f dragutz, o sa pun poze. si unde mai pui k l-am luat si la reducere
dk tot m-am trezit dvrm am dat cu aspiratorul, buni a calcat, acum vreau sa mai bag ceva la spalat si sa spal un pik prin baie.
ma duc sa-i dau sa pape revin mai incolo k azi stam in casa. bate vantul f tare si a inceput si ploaia acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Laura: am fost aseara in oras cu fetele dupa cum ziceam, la un restaurant si a fost biiiine, am vorbit si eu de altceva decat lapte si scutece. Am ras, am barfit, am mancat creveti si tort de ciocolata, ce sa mai, mi-a cam crescut moralul. Plus ca fetele mi-au admirat-o pe Grace in poze si filmulete razand in hohote de le-a topit, ele inca nu au copii dar acum toate vor fetita. Daca ar fi sa mai fac un copil eu tot fetita vreau.

Porumbita: imi pare asa rau ca treceti prin clipe de cosmar, sa dea Dumnezeu ca bunicul sa se faca binept nepotei!

Fleur: ce frumos dovlecel ai tu acolo!

Andreea : bine ai revenit!

Ref economisire pt bebe, eu o sa fac un cont la BCR e un program de economisire - creditare, in care daca virezi anual minim 4000 ron, statul iti da prima de 250 euro/an timp de 5 ani, dar nu ai voie sa scoti banii de acolo in perioada asta. In 5 ani primesti 1250 Euro, nu e mult dar nici de lepadat. Bunicile s-au oferit sa vireze automat o suma din pensie, in fiecare luna sa se adune acolo 200 lei/luna. Tot e ceva, in 5 ani s-o strange ceva

Despre cont in trezorerie am gasit asta:
http://www.pernegravide.ro/cms/index.php/500-euro-pentru-bebelusul-tau.html
si o sa deschid si asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare, swalutare. Am fost la control. Are putin rosu in gat si fornaie. In fine, ne-a dat sa-i facem aerosoli cu ser fiziologic si vit.C , pe gurita.Nu are temperatura si mananca foarte bine. Asa, Andreea, foarte frumoase pozele si baiatul la fel.Roxy, tare harnicuta esti.Sa pui poze cu caruselul.Fleur ce haios e Erik costumat si am vazut-o si pe Clara a Mihaelei la fel, tare frumos costumata.Seamana leit cu Bianca. Balanta, ti-am vazut gemanasi , sunt frumosi foc.
Aruba, sa-ti fie de bine plimbarea. Va las acum, ca am o gramada de treaba aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrrreea spune:

Porumbita, Doamne ajuta sa fie bine socrul tau!
Fleur, Laura, Ada,Michelle multumim de urari si aprecieri!
Balanta, eu cand am intrebt cum e cu luna pe care tyrebuie sa o stea tati acasa, mi s-a spus ca programul nu se aplica inca si ca mai multe vor sti si ele in martie 2013. Am intrebat la primarie, acolo undxe am depus dosarul de indemnizatie. Cu vaccinul mie mi-a zis ca nu crede sa mai vina anul asta, dar sa asteptr totusi pana pe 1. O sa sun sapt viitoare sa vedem ce mai zice, daca nu, il platim si gata, oricum sapt viitoare vom avea 4 luni si 2 sapt, asa ca nu mai asteptam.

Pe mine ma enerveaza ingrozitor vremea asta pt ca David e invatat plimbaret si in casa nu ne prea intelegem daca nu a luat aer deloc. Sa-l scot in balcon n-are efect, asa ca astept sa se opreasca macar putin ploaia sa luam si noi o gura de aer.
O zi frumoasa va doresc!

mami de Andrei-David
cezariana 35 saptamani, 2235 gr, nota 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

Buna, fetelor,
Noi suntem la a doua repriza de somn pe ziua de azi, doarme din ce n ce mai putin ziua, a dev f complicat sa fac orice prin casa, inclusiv sa ma spal sau sa mananc, stau cu el tot timpul. Azi am obs diverse chestii in scaun, mucozitati si altele - scuze de detalii -, la doar doua zile de cand am scos protectis si colieful il dam doar din doua in doua mese. Plus ca mananca mai putin. Voi ati observat reactii din astea cand ati renuntat la un medicament?

Altfel, bb e foarte distractiv, se joaca si radem si gangureste. Alte achizitii sunt ca isi impreuneaza degetelele pe burtica, si le impleteste si le pipaie, a inceput sa pipaie perne, jucarii si probabil simte diferenta de textura, ca e fff atent, loveste in jucariile de la salteaua de activitati, isi tine capul, cauta cu privirea, recunoaste cantece si gangureste si el la anumite pasaje. In schimb, fata de ce spuneti voi, el nu se rasuceste, nu apuca jucariile cu manutele, nu sta pe burtica. Ma consolez ca fiecare se dezvolta in ritml lui. Apropo de asta, multumim mult, Ana, pentru rezumat. Foarte interesant.

Porumbita, multa sanatate socrului si multa putere voua. Oricum, esti de admirat pentru cum te descurci si cu cei doi mitititei si cu atatea probleme.

S noi am deschis un cont de economii in numele copilului, am pus acolo ce economisisem noi in ultima vrme, plus ce a mai primit la botez ( chiar dc am rugat frumos pe toata lumea sa nu ne dea plicuri, tot am mai primit), si vom pune acolo alocatiile lui (cand or veni si alea, ca inca nu am vazu nimic; chiar, voi la cat timp ati prmit?) si ce vom mai putea. As vrea si eu sa deschid si contul pt educatie - Aruba, se deschide la orice banca? L-ai deschis sau nu inca?

Kimmy, bafta cu renovarile. Eu nici nu vreau sa ma gandesc ca la anul ne vom muta si noi

Muraturica, tinem pumnii la botez. Noi avem un interfon de la bertoni, monitorizeaza zgomote - sughit, plans, miscare, gangurit, tuse usoara -, dar nu monitorizeaza respiratie. E ok pt un bb mai mare de o luna.

Andrreea, sa va fie de bine petrecerea si crestinarea intregii familii. Mie imi pare asa rau ca au trecut toate momentele astea - nunta, botezul -, simt ca imbatranesc

Roxy, ce harnica esti; eu nu fac nmic in casa, azi am mancat doar ciocolata si stau langa bb in pat

Fleur, pupam dovlecelul frumos!

Balanta, nici eu nu am nteles cum e cu luna aia. Chiar ma duc maine la munca sa iau actele pt cic si o sa intreb. Euvreau sa stau tot asa ca tine. As spune ca, dupa luna 11, intram pur si simplu in concediu fara plata. Cred ca e mai simplu cumva in cazul nostru dcat in cel al fetelor care stau doi ani cu plata.

Apropo de cic, la cate zile dupa terminarea concediului de maternitate se poate depune dosarul pt cic? Si la cat timp dupa ce ati depus v-a intrat indemnizatia?

Gata, ca am scris o gramada. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Noi ne-am trezit la 6, azi mergem intr-o vizita (eu cu Eric)si ne pornim asa mai de dimineata, adica pe la 10..

Roxy, aoleu, pai daca era o urgenta ce faceai? Cum aia a lui de bucuresti nu are destui taximetristi? Ai facut comanda prin telefon?

Kimmy bine ati revenit acasa. Sa ne pui poze sa vedem si noi ce fain ati renovat. Cu milestonurile Emmei nu te ingrijora, fiecare copil le atinge in ritmul lui.

Ana, chiar citeam ideile din cartea de care spui (n-am citit inca rezumatul), intr-un articol dintr-o revista franceza de psihologie a copiilor. Cica la fiecare progres mental pe care il fac, in exterior regreseaza aparent, pt ca fiecare descoperire ii bulverseaza, le strica echilibrul si au nevoie de timp sa o asimileze. Logic!

Balanta, Eric nu mai vomeaza asa mult dupa ranitidina, dar tot mai vomeaza. Cand face un efort (sa scoata kk, de ex) are reflux, cand e agitat, etc. Am terminat flaconul si nu cred ca ii mai dau, o sa mai intreb dr. la controlul de luna asta.Cat timp ia in continuare in greutate, am decis sa nu ma mai alarmez.

Muraturica, eu nu am monitor pt bebe, dar din ce am auzit Motorola si Summer sunt bune. Poate iti raspund fetele care au. Spor la pregatirile pt botez!

Va pup, ma duc la treburi daca tot m-am trezit cu noaptea in cap.

**************************
Mami de Eric Ioan (21.06.2012)

Cine-ti saruta genele-n somn,
Si cine-i acolo cand ingerii dorm?
Toate zanele bune sa te ocroteasca,
Toate florile campului sa te infloreasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Iuli , in 60 zile poti depune dosarul iar banii am intels ca vin dupa 2 luni

Ada , spor la treaba

Si al meu baiat este invatat pe drumuri si tare nasol cu vremea asta simult timp vom avea parte de ea

Fleur , plimbare placuta

Roxy sa ne pui poza

Aruba ma bucur ca te-ai simtit bine . La cat mai multe iesiri iti doresc

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Hello fetelor!
Fi-miu a inceput de 2zile sa rada in hohote. E asa simpatic. Am pus si poze de la botez pe picasa. Noi maine plecam din Biciresti pana dum fara bebe, il las cu buni+ matusa. Sa speram ca se descurca. Am emotii.

Mergi la inceput