Piersicute de iulie august (8)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrrreea spune:

buna fetelor! Am vazut ca sunteti la ora de melancolie si amintiri...eu de-abia p 29 nov am facut testul :D

Ca tot veni vorba de dermatite si alte bubite, copilul meu se irita rau pe fata. Se freaca foarte rau dupa ce, in prealabil isi inmoaie bine mainile in gura si inclusiv la ochisori are bubite. Dr mi-a recomandat albastru de metil inaiunte de baie pt ca e ok daca il baga in gurita, eu ii mai dau si cu galbenele dar nu vad vreo mare schimbare? Are cineva vreo idee mai buna?

In rest suntem bine, stam in continuare destul de mult afara, in rest cu armata de jucarii din patut...al meu progreseaza mai greu, presupun ca diin cauza ca e prematur. Adic si gonganeala a inceput mai tarziu si rdicatul picioruselor, inca nu se intoarce singur in nici un fel.

Stau pe aproape ca inca recapitulez. Pup, noapte usoara!

mami de Andrei-David
cezariana 35 saptamani, 2235 gr, nota 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Salve gagici,

profit de ora sa urez primul La multi ani tuturor celor numiti Mihaela/ Mihai, Gabriela/Gabriel, mamici, bebelusi &co! Sa fiti sanatosi si fericiti, petrecere frumoasa! LMA Michelle, Gabriela82,chmihaela,Victor Gabriel al Porumbitei, Emma Mihaela a lui Zizou, Gabriel al lui Alilumi, Gabriel al Mititicai!

noi am avut o zi incarcata. consortul a mers cu masinile la garaj, eu am gatit (Ile: nimic original, o oala de sarmale), apoi am mers la vaccinul antigripal si apoi am iesit IN SFARSIT cu bb afara. V-am zis ca aveam o adeavrata fobie a iesitului, ca daca il racesc. la noi e frig tare, dimineata au fost -6, cand am iesit noi era 0. L-am bagat pe bb intr-un sac din ala cu blanita inauntru, pt carut. a adormit imediat.
azi i-a dat ta-su sa pape cereale, ce era la gurita lui cand m-am intors nu va spun, si body-ul manjit tot ca nu gasise babetica. nu-i nimic, trebuie incurajat...
am obs ca suge mai putin dupa cereale, dar recupereaza apoi, in seara asta a supt 1.5h la un san! (cluster feeding)
apoi a adormit pt "noapte" la 6.
serile mele sunt astfel f linistite, dar diminetile incep la 5, nu mai doarme neam...
azi a luat o pauza de la "achizitii" in schimb ne-a gangurit pe toate tonurile continuu.

Porumbita, ma rog in continuare pt. socrul tau.

Ada,caut si eu crema (Eric are cojite pe crestet.F bine ca mergi la consultatii, cu ambele nu e de glumit. Probl cu vederea poate fi insa de la oboseala.
Cu alunitele am si eu o probl, mi-au iesit multe in sarcina si am 2 mai maricele, una pe linia slipului. Am programare la specialist abia in aprilie, asa se asteapta aici, pana atunci le urmaresc.


Ile, fara cuvinte cat esti de harnica.

Carmen, cum faci sucul, cu pulpa sau fara?

Laura, ma bucur ca a dat rezultate fizioterapia, sa treaca raceala repede.
verisoara mea farmacista mi-a recomandat pt bb oscilo preventiv cand e posibil sa ia o raceala.

Andrrea, e acneea bebelusului, de la saliva si lapte, mie pediatra mi-a zis sa nu-l spal cu altceva decat cu apa pe fata. mai are cate 2-3 bubite dar ii dispar (se usuca) f repede.

Fetelor voi veti vaccina bebeii antigripal? aici se face la 6 luni in 2 doze, optional bineinteles.

Pupici si o zi frumoasa de sarbatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Buna fetele.eu Inca nu dormmm.pana acum m am chinuit sa il tund pe Denis.l am tuns in somn cu foarfeca.parca e alt copil.e mult mai serios asa chelut.inainte era mai gingas cu carliontii Lui.imi pare rau ca l am tuns
Si noi avem cruste in cap.la noi nu a avut rezultat bioderma de care zici ada.probabil difera de la bebe la bebe.sau poate si ptr ca am avut parul mare si nu ajungea suficient la radacina.voi mai incerca zilele Astea.
Porumbita ma rog ptr socrul tau sa se faca bine.

CE de Sarbatoriti avem azi.la multi ani tuturor.
Mama ile ce de bunatati ai facut
EU sper sa nu ma ingras ca de cand am venit aici mananc tot ce imi era dor.sper sa imi potolesc poftele cat mai curand.
Imi place aici.e tare frumos.stau chiar in Centru vechi
Si am tot ce vreau langa mine.nici de masina nu am nevoie.
Va pup si de acum voi intra mai des la taclale.
EU nu am inceput Inca diversificarea.dar si EU ma gandeam sa incep cu cereale.sau supa eventual.mie mi se pare prea tare sucul ptr stomacelul lor care e invatat doar cu lapte.mie imi era frica pana acum sa beau si EU suc de fructe sa nu il deranjeze la burtica dapai sa ii dau Lui direct

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor.Va dau si cafea. ILENUTA, vreau si eu reteta de ciocolata de casa. Parca as face si eu. Noi, am mancat piure cu friptura de vita si salata de sfecla cu hrean.
NED, asa se numeste crema. La mine a dat rezultate, dar, poate are dreptate Ali, Nectarel era mai chelios si puteam sa-i dau direct pe piele . Era plin de coji pana pe frunte.O sa incerc sa-mi fac si eu o programare azi la dermato, acolo unde ai spus tu.ALI, ce mananci bun pe acolo.te-ai plimbat prin oras?Ai intalnit vreun roman?
FFLEUR, si noi cu iesitul pe afara, avem mari probleme ca nu stiu cum sa-l mai imbrac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei ce poarta numele Sf· Mihail si Gavril. Petrecere frumoasa!
Noi suntem de o saptamana la munte cu socrii, aici merge netul f greu dar nu ma las si va urmaresc :) Pitikul e acum la plimbarea de dimineata cu soacra mea, e un frig de-ti ingheata nasul dar lui ii place, adoarme instant. E in londou, imbracat cu u
body, costumas de catifea, salopetuta de fas cu gluga si paturica. Doarme aici toata ziua daca stam afara sau mergem cu masina prin imprejurimi, in schimb noaptea dorm cu el si se frichineste non stop, cred ca ma miroase si vrea mereu sa suga. Cu diversificarea eu la fata sm inceput la 5 luni jumate cu suc de portocale, ea era mai grasuta si asa m-a sfatuit dr pediatra atunci. Acum sa vedem ce-mi zice, nu ma grabesc ca nu am de ce, e mult mai comod asa.
Aseara nu stiam de ce plange copilul, am descoperit la primul pliu de la gusita era rosu- oparit, probabil le la balute si lapte scurs. Eu am avut grija sa- l spal cam la toate pliurile, dar pt ca aici il spal doar la chiuveta am ratat cuta aia si il ustura saracul.
In rest eu sunt picata rau cu moralul, am necazuri cu dosarul de cic din cauza unui concediu dat aiurea de dr, invat ptr un examen important din viata mea si imi lipseate tare mult sotul, pentru ca aici e netul slab si nu putem macar sa ne vedem online ca acasa. Este monitor ONU in Haiti, tare departe.
Ali, ma bucur ca te simti bine in noua locatie, si eu abia astept sa am ocazia sa traiesc intr-un loc mai curat, sa am parcuri unde sa pot sta pe iarba, sa nu ma latre cainii la iesirea din bloc.
Va pup pe toate. Scuzati-mi greselile dar scriu de pe tableta si mai pun destele aiurea.
O zi frumoasa si usoara sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

pt copilasi ce iubesc apa va prezint http://colaceibebe.webs.com/

o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Neata buna.

Am absentat cateva zile,am fost prinsa cu tot felul de treburi.
Azi avem un control clinic pt. displazia de sold (cu toate ca am facut eko la 7 saptamani, vreau sa o vada si o doctorita f. buna in domeniu).

In rest suntem bine, crestem frumos si cuminte. La 3 luni si 2 saptamani masuram 65 cm si cantarim 6.700 (la pielea goala).

Urmeaza vaccinul de 4 luniu, sper sa-l trecem cu bine.
Citesc din urma si revin.

Mami de Sara Ioana (21.07.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Neatza all,

La multi ani tuturor Mihaelelor, Mihailor, Gabrielilor si Gabrielelor. Si la multi ani mamicilor si piersicutelor noastre dragi.

Fleur deocamdata ii dau suculet facut cu storcatorul de fructe. O sa bag si pulpa mai sapt viitoare.Cu vaccinul nu stiu, o sa intreb dr dc ea il recomanda.

Ali ai facut rost de net? De ce l-ai tuns pe Denis?

Mygirl pai de ce sa stai departe de el, mergeti si voi in haiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineta ,

La Multi Ani !!! tuturor sarbatoritilo Dau si eu un sunt ft darnica
Anul trecut pe timpul asta primeam cel mai frumos cadou de ziua mea , era pe drum Andrei minunea mea .


Noi suntem tot fornaiti , maine avem programare , cu siguranta se va amana vaccinul





Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Hola! La multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor! Dau si eu 4 felii de tort ca la noi e chef mare, e ziua mea, a sotului, a mamei si a tatalui meu

In afara de asta insa, sunt suparata ca am facut-o lata ieri. Va ziceam ca dermatoloaga i-a prescris lui Grace si lui taica-su o crema pt dermatita seboreica de la sprancene, Vittela Ictamo se numeste. Eh, cand a fost sotul la farma sa o ia, idioata de farmacista i-a dat in loc un cleansing gel, Vittela Ictogel. Iar eu si mai idioata ca nu mi-a sarit in ochi diferenta, am uns fetita si acum e rosie la sprancene, pt ca evident gelul trebuia curatat, nu era facut sa ramana pe piele. Ea ca ea, dar taica-su s-a dat si pe toata fata iar dimineata s-a trezit rosu tot Eu macar fetei i-am dat strat subtire, el s-a dat ca lumea.

Ieri am fugit si noi de acasa la film, insa va zic sincer ca nu a meritat, pt ca am stat stresati de cum se descurca soacra cu fetita, si intuitia nu m-a inselat pt ca a cam plans. Ea o vede pe soacra doar o data pe saptamana, insa pe mama mea in fiecare zi, dar de data asta si mama a fost plecata si am zis sa rupem odata pisica in 2, sa o vedem cum se comporta si cu soacra. Nu mai intelegeti gresit, femeia e super binevoitoare, rabdatoare, nu am ce sa ii reprosez, cu ea nu ma cert niciodata pt ca Slava Domnului cand vine se abtine de la orice fel de sfat sau sugestie, ma lasa sa fac ce vreau eu , cum vreau eu si respecta asta ( spre deosebire de mama care se baga mereu, dar nah, e mama, noi ne certam, noi ne impacam). Eu fara ajutorul lor cedam psihic, nu mi-e rusine sa recunosc. La ce stil de viata activ am avut inainte, cu iesiri, vacante, mondenitati, cluburi si toate cele, acum ca stau doar in casa ma duc cu capul. Ada cred ca ma intelege ca din ce am vazut e cam pe acelasi stil de plimbareata

Carmen: ce bine ca ii merge ok lui Patrick diversificarea, bravo! Asta vine sa confirme ca nu exista reteta magica sau momentul perfect pt inceperea diversificarii, la unii copii le merge ok si mai devreme.
La fel si cazul Freedeliei care a avut experiente de diversificare total diferite la copiii ei, si presupun ca sunt toti bine sanatosi si n-a contat asa de mult ca a fost al 4-5-6 luni. Eu una o sa mai astept cat mai aproape de 6 luni, dar sunt convinsa ca si daca as incepe mai devreme in linii mari cam tot acolo se ajunge.

Porumbita: Doamne ajuta sa fie bine socrul! Speranta e totul in cazuri asa grave

Dana tu ai disparut de tot si ne-ai lasat fara Fat-frumos? Eu ce ii zic lui fii'mea care suspina dupa el?

Roxy: nici tu nu ai mai zis nimic, treci la apel, ce face Antonica?







Mergi la inceput