Vaccin antipolio injectabil + raceala ?

Vaccin antipolio injectabil + raceala ? | Autor: szivarvany

Link direct la acest mesaj

Azi pana in pranz trebuie sa dau raspunsul daca poate fi vaccinata fi`mea.
NU stiu ce sa fac.
Vaccinul este cel injectabil cu virusi morti.
Ea fornaie nasul si are tusea ei de toamna cam de 2 saptamani fara simptome grave.

Dat fiind ca virusii sunt morti, poate fi fi`mea vaccinata chiar daca muceste ?
Ca tratament ia serile cate un Coldrex Junior, iar diminetile Humex+Salbutamol si cam atat, in zilele cand se trezeste tusind sau serile cand spune ca muceste

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am vorbit si cu pediatra pe telefon, ea a spus ca ar fi ok sa o vaccinez, date fiind simptomele.

Voi ce ati facut, ce ati face ? :-)
M-a lovit paranoia.

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

nu l -as face
defapt eu nu am facut la copiii decat cand erau in perfecta stare de sanatate nici un muc macar am amanat cateva chiar impotriva vointei medicului
macar am stat eu linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Nici eu nu l-as face. Pana la urma, de ce graba? Nu o poti duce apoi la medicul de familie sa il faca, cand va fi perfect sanatoasa? De ce sa risti?

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

De ce sa risti, ce? Nu are nici o relevanta. Poate sa faca vaccinul fara nici o problema. Dar daca nu vrei/nu vrea desigur intrebarea nu-si are rostul.

www.facebook.com/marius.pernes.3" target="_blank">Destinul meu este de a fi "noi" pentru totdeauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Mie mi-ar fi frica sa o las sa faca vaccinul cat este racita.
As astepta sa fie perfect sanatoasa.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Nejustificata frica. Ce legatura are vaccinul cu asta?

www.facebook.com/marius.pernes.3" target="_blank">Destinul meu este de a fi "noi" pentru totdeauna

Mergi la inceput

Adik organismul lupta deja cu ceva raceala :D si ii mai dau o doza sa lupte.
Asta e dilema mea.
Am vorbit si cu alti parinti, pt ca mucim multi in clasa si au zis ca asteapta sa vada ce zice doc de la cabinetul scolii.

adik eu sunt pro-vaccinari , nu asta e dilema mea, dilema mea sunt mucii vaccinati

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Orice vaccin se face cand copilul/adult sunt in stare perfecta de sanatate.
Eu NU l-as face acum, are timp dupa ce termina cu fornaiala.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui szivarvany

Adik organismul lupta deja cu ceva raceala :D si ii mai dau o doza sa lupte.
Asta e dilema mea.
Am vorbit si cu alti parinti, pt ca mucim multi in clasa si au zis ca asteapta sa vada ce zice doc de la cabinetul scolii.

adik eu sunt pro-vaccinari , nu asta e dilema mea, dilema mea sunt mucii vaccinati

Ea fornaie nasul si are tusea ei de toamna cam de 2 saptamani fara simptome grave.

Decizia iti apartine.

Mergi la inceput

Da, stiu ca eu decid.
Daca stiam si nu eram in dilema, nu scriam pe DC.
In fine.

Multumesc tuturor pt raspunsuri.
Si o zi mai frumaosa, ca vad ca unii ati avut o dimineata mai acida :D

_

Mergi la inceput