Felicitari Yna85 ! Haide Gina2 ! Nov-Dec2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Sa nu uitam de Camitu

AMR 1 zi !!!

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

9+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Camitu

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 29+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Popics, nu prea le am eu cu imaginarea spatiului locativ al demoazelei, dar intreb: trebuie neaparat sa lipiti patutul de perete?
As fi vrut sa avem si noi problema asta, dar asa...punem patutul lipit de partea mea de pat, spre mijlocul camerei, asa

Onutz 37+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Hai Camitu!!!!
Ia-mi-o inainte! Pleaseeeeeeee!

Gina 38 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Allexinna, ai PM

Cum sa uitam de Camitu?

Hai Camituleeee!!!!

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui epopeasca

Hai Camitu!!!!
Ia-mi-o inainte! Pleaseeeeeeee!

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

fetele toate...tare greu imi merge mie forumul, dureaza f mult pana mi se incarca o pag
Eu sunt bine, bebe f jucaus, azi s a jucat toata ziulica. Noaptea doarme dus la fel si eu, sper sa-si mentina obiceiurile.

Mica...pai daca nu nastem amandoua in aceeasi zi, noi oricum tinem legatura, asa ca anunt eu fetele, stai linistita. Daca ne nimerim amandoua in aceeasi rezerva facem teleconferinta cu fetele . Imi pare tare rau ca nu ne intalnim maine la dr. pupici

Cami, doamne ajuta pe poimaine

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Hey girls;)

Vad ca mai toate va plangeti de contractii...
mie cand mi se intareste burtica ori in stanga ori in dreapta eu am impresia ca e bebe care se impinge cu funduletul..eu nu cred ca alea-s contractii la mine, mai ales ca nu ma doare deloc cand se intampla asta...pe mine inca nu ma doare nik frate..offf, am impresia ca ori sunt o 'nesimtita' si nu simt nik si nu fac diferenta ori chiar nu am contractii,desi pana mea: colul meu se ddschide usor usor cica :)))))))
nu mai inteleg nik!

35+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

Mena, multumesc mult!!!! il trec in agenda!
Irilac, maine eu merg la 3.asa sunt programata. Sper sa nu intervina ceva ca doar stii ca daca se amana ceva ne anunta cu o ora inainte draguta de asistenta. Maine vreau sa vb cu dr sa ne puna in aceeasi rezerva si poate daca e totul ok sa ne faca cezariana pe 12. Acu sper sa stea asta mica, ca la cat de activa e, nu o vad ca reziste pana la 39 de saptamani. Eu asa mi-as dori.
Va pupic pe toate si va doresc o seara frumoasa. Ma duc sa-mi pregatesc listuta cu intrebari pt maine!

Mica 32+ cu o minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui epopeasca

Seara buna...aproape

V-am citit, dar sincer imi amintesc prea putine Azi burta nu a cooperat deloc; contractii peste contractii si deja incep sa ma cam doara. Am luat "bombonele" si acum ma rog sa-si faca efectul sa nu am parte de vreo surpriza. Chiar vreau sa fiu prima care naste in noiembrie

Aveam multe sa va spun, dar acum nu-mi mai amintesc nimic. M-am pus sa crosetez sa mai uit uratele astea de contractii. Am spus ca daca e sa se intample ceva o sa le dau mesaj Alinei (A.C.) si Onutzei si ele va anunta si pe voi (daca sunt si fetele de acord). Si daca e sa ma apuce mai repede va anunt in drum spre spital sa-mi faceti galerie si sa ne tineti pumnii .

Va pe toate !

Ginuta,suntem alaturi de tine!Bineinteles ca vom anunta fetele iar motatele vor fi pe baricade !

Alina 37+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput