Felicitari Yna85 ! Haide Gina2 ! Nov-Dec2012 (40)
Raspunsuri - Pagina 6
Cellena spune:
Popi, si noi am avut aceeasi problema ca tine. Pe 2 pereti avem cate un geam, si pe ceilalti doi usa de intrare in camera si usa de la baie. Unul din geamuri e fix vis-a-vis de usa de la intrare in dormitor, deci peretele ala e compromis. Ceilalti doi cu geamuri dau afara. Sper ca am luat o decizie buna, ca l-am pus pe peretele cu usa de la intrare in dormitor, care sper sa nu faca (,) curent cu geamul de pe peretele perpendicular... cand o fi s-o mutam la ea in camera, o sa fie mai simplu, ca acolo sunt doar un geam si o usa si oricum, doar un perete da afara.
Bubu, stiu teoretic cum se face, dar primesc o eroare cand vreau sa urc poza. In stilul corporatist de munca am logat un ticket la helpdesk si mi-au zis ca e o eroare de site si ca spera sa se rezolve curand. Care curand, ca mai am un pic si nasc
In alta ordine de idei, eu de aseara nu ma mai pot misca din pat pentru ca nu mai pot calca deloc pe piciorul drept din cauza durerii de spate care coboara pe picior si care inteleg ca e oarecum normala in sarcina. Eu pe-asta n-am avut-o pana acum... Cred ca era singura durere de spate care ma ocolise pana acum, dar trebuia sa ma astept.
Si din cauza asta sunt un car de nervi ca nici la baie nu ma pot duce ca omul. Incerc sa ma izolez de sot, care azi misuna prin casa, pentru ca n-am chef sa-i fac si lui capul calendar cu prostiile mele si cu nervii mei. Il mai chem din cand in cand sa-mi aduca apa sau ce mai am nevoie, pt ca daca m-as ridica eu sa ma duc la bucatarie ar fi ca o excursie in toata regula, la cat de incet ma misc. Mi-ar trebui provizii si energizante
Din fericire am apucat ieri sa-mi fac aproape toate cumparaturile pentru gentuta de spital, asa ca sunt un pic mai relaxata. Desi o sa nasc la Medicover unde as putea sa ma duc doar cu buletinul si atat, dupa ce am citit povestea Silviei care a ajuns la spitalul de stat, am zis ca ar fi mai safe sa fiu pregatita pentru oricare dintre situatii, in loc sa-l trimit pe sot sa-mi caute cai verzi pe pereti si sa-mi vina cu cine stie ce.
Ema de 32+
mena1906 spune:
Mica ai pm cu nr meu de telefon.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 29+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
Bubulina42 spune:
Allexina, e muuuult tmp de cand nu ai mai trecut pe aici, dar bine a esti bine si tu si bebe la fel, asta conteaza.
Imi plac la nebunie sandalutzele tricotate din avatar, cred ca ii dai o idee super lui Gina2 si,daca as avea fetita, as face schema imediat pentru mama sotului, sa imi faca..
Hmmm..cu durerile de coaste, nu pot sa iti spun ca trec,fiindca eu ma chinui cu ele de vreo doua luni si asta este si motivul pentru care nici nu mai pot dormi in pat,nici pe canapea nu imi gasesc locul, nici nu respir bine...stiu ca sunt rele, ca e o durere urata, care va arde,la un moment dat, efectiv,dar nu ai ce face..Din punctul meu de vedere,cred ca bebele tau deja s-a intors si talpitele lui se joaca pe sub costitele tale,cel putin la mine e perfect vertical-cu capul in jos, e drept ca bradul..pus invers
Un picior sun sanul drept-unul sub stangul, de regula, dar cand doarme ii aluneca asaaaaaa, usurel, pe sub coaste si atunci sa vezi distractie!
Sarcina usoara in continuare!
Popi,nasol suna pozitionarea camerei aleia,dar nu e de gluma, sa stii ca jumatatoiul tau are dreptate, peretele exterior "trage", iarna e gheata, efectiv, asa ca fa de pe acum protectia de care zici si chiar daca suna babeste, cred ca va trebui sa gasesti o nebuneala mare care sa fie pusa si pe perete, in dreptul patutului-o patuta cu desene Walt Disney, nu stiu..iti spun ca si ai mei au problema asta-in Buc, -si parintii sotului,care aseara si-au mutat patul de pe peretele exterior din acelasi motiv-tatal lui Alinu a inceput sa aiba dureri de spate,umeri,brusc,iar el e un tip care de regula e sanatos tun-dar in apt asta s-au mutat de o luna juma..Tre sa gasiti o solutie..
Mica, tu cum stai cu tensiunea?si mie mi s-au umflat si degetele de la maini, dar fatza e ok!e ok tensiunea ta?
O asteptam pe Angelique cu vesti si pastram motatele pentru fete, sa fie totul bine si cu sanatate!
pup gashca!
36 + cu Nicholas
S.ellena spune:
Ipopica si noi am montat patutul sambata seara si ne-am lovit de aceeasi problema ca si tine. La noi e si mai nasol pt ca anul trecut ne-am cumparat o garsoniera si am calculat fiecare centimetru cand am comandat si aranjat mobila. Insa, capete seci, nu ne-am gandit nicio clipa ca o sa fie nevoie de spatiu si pt patul unui . Si noi eram pe punctul de a ne certa din cauza asta, mai ales ca eu sunt f impulsiva si mi se pune capsa imediat...chiar daca nu am dreptate mereu. Sotul meu insa e f calm si cu capul pe umeri si a stiut sa ma tempereze. Pana la urma am gasit loc patutului, Marius al meu i-a lipit fetii niste stickere haioase pe perete, a montat si caruselul si a iesit totul f frumos . Si nu am stricat nici aspectul camerei, din contra...pare mult mai vesela si calda casa! Iti doresc sa gasesti si tu cea mai buna varianta!
Sambata de dimineata am fost si noi intr-o incursiune la Curtea de Arges, la spitalul unde voi naste. Am profitat ca saptamana trecuta a nascut acolo o prietena de-a mea si am mers in vizita. Sunt oarecum linistita...auzisem lucruri teribile despre spitalul ala. Dar l-au renovat anul trecut parca. Saloanele erau de 4 paturi, curatele, cu baie in camera (asta m-a linistit cel mai tare) si foarte cald. Partea mai putina buna e ca asistentele sunt f gretoase, aproape ca cer bani pe fata de cate ori intra in salon, se fac liste inainte si dupa nastere cu ceea ce trebuie sa cumpere taticul (inclusiv seringi si manusi, ceva de groaza). Si foarte urat....taticul nu are voie sa intre la bebe sa-l vada..i-l arata decat pe geam! Mi se pare revoltator! Sper sa nu stau foarte mult timp acolo.
34+ cu Eva Maria
allexinna spune:
multumesc bubulina si tu sa ai o nastere usoara si o recuperare pe masura! sper si eu sa se fi intors, sapt aceasta aflam sigur...
bioana spune:
multumim de capitol.sa fie unul plin de vesti bune!!
sper sa nu ma alatur si eu celor cu insomnii, dar azi noapte a fost cumplit.......nu am inchis un ochi de la 2 la 6.30...aveam contractii, nu gaseam o pozitie in care sa stau mai mult de 5 minute. ma ajuta numai daca ma plimbam...cand mi se intarea burtica in partea dreapta, cand in stanga...si tot asa..pe partea stanga nu rezistam ca ma intepa la inima, pe dreapta ma durea spatele...si la 6.50 a sunat ceasul...imi venea sa il arunc pe geam... apoi pe autobuz am inceput sa tusesc si cand am ajuns la munca am varsat...apoi am fost ok..BUBU am dus-o prea bine la inceputul sarcinii, cred...nu tu greturi, nu vomat...acum vin toate...
ANGELIQUE, IULIA . o sa trimit eu mesajul, stati linistite.
S.ELLENA ce cumplit sa te puna sa cumperi tu cele necesare...si cum nu il lasa pe tata sa vada bebeleż fetita va sta cu mine in camera.si tati la fel.mi-a zis numai sa il pregatesc pe sot, in cazul in care ajung la cezariana va fi tatal care va tine fetita pe piept cateva ore...mi-a placut asa de mult ca fac asta.
MADALINA recuperare rapida!!si sa i mult laptic!!!!ce frumoasa relatie are tati cu printesa lui...
DANA sper sa poti respecata planul de nastere.
IPOPICA sa ajungeti la o concluzie, la cea mai buna optiune...nu mai plange...
LAURIKA felicitari pentru eco...
FLISA, ALLEXINA nastere usoara.
LUCYANA, INA, ONUTZ,MAMI,ALMY,DOURA,ANDIE,LOOANA,DANNAH,MENA,MYA,SILVIA,ANGIE, ASCHIUTZA,EPOPEASCA,ALINA,CELENA,MENICS...
embarazada de 34+
o fetita...
epopeasca spune:
Seara buna...aproape
V-am citit, dar sincer imi amintesc prea putine Azi burta nu a cooperat deloc; contractii peste contractii si deja incep sa ma cam doara. Am luat "bombonele" si acum ma rog sa-si faca efectul sa nu am parte de vreo surpriza. Chiar vreau sa fiu prima care naste in noiembrie
Aveam multe sa va spun, dar acum nu-mi mai amintesc nimic. M-am pus sa crosetez sa mai uit uratele astea de contractii. Am spus ca daca e sa se intample ceva o sa le dau mesaj Alinei (A.C.) si Onutzei si ele va anunta si pe voi (daca sunt si fetele de acord). Si daca e sa ma apuce mai repede va anunt in drum spre spital sa-mi faceti galerie si sa ne tineti pumnii .
Va pe toate !
Gina 38 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui epopeasca Seara buna...aproape V-am citit, dar sincer imi amintesc prea putine Azi burta nu a cooperat deloc; contractii peste contractii si deja incep sa ma cam doara. Am luat "bombonele" si acum ma rog sa-si faca efectul sa nu am parte de vreo surpriza. Chiar vreau sa fiu prima care naste in noiembrie Aveam multe sa va spun, dar acum nu-mi mai amintesc nimic. M-am pus sa crosetez sa mai uit uratele astea de contractii. Am spus ca daca e sa se intample ceva o sa le dau mesaj Alinei (A.C.) si Onutzei si ele va anunta si pe voi (daca sunt si fetele de acord). Si daca e sa ma apuce mai repede va anunt in drum spre spital sa-mi faceti galerie si sa ne tineti pumnii . Va pe toate ! Gina 38 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana |
Se pare ca si delfinul meu e afectat de vreme, e foarte puturos si ne luptam cu contractiile si noi, mai ales ca a trebuit sa si iesim sa ne procuram de papica. Lasa ca ne facem mari ca si voi. Iti tin pumnii sa mai rezistati pana la 1, macar
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 29+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
onutz83 spune:
Bioana incearca sa mai recuperezi din somn cand poti, asa voi face si eu, nu ma mai chinui sa revin la programul de dinainte, caci vine si sa vezi atunci program
Popescule, abia astept
Onutz 37+ cu Lucian Gabriel
Vali
F IMPORTANT - MELANOM
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui epopeasca Chiar vreau sa fiu prima care naste in noiembrie Gina 38 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana |
AMR 2 zile !!!
...dar te-am pus de pe acum la titlu
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
9+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s