Felicitari Yna85 ! Haide Gina2 ! Nov-Dec2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Dana sa te bucuri de concediu.
Mada ai lasat bine in maternitate. Si eu am lasat la prima cezariana 10 kg. Pacat ca intr-o luna dupa ce m-am intors am mai pus 4 la loc. Sper ca de data asta sa nu se mai intample. Am pus destul de mult pe mine

36+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Neata fetele!

Vad ca ati fost cuminti in week-end, nici o minune nou aparuta.

Angelique, Iulia, Dana, scuze , suntem tot 2 in 1. Promit sa nu mai lipsesc atat de mult si neanuntat inainte.

Incurajari pentru fete:

Mada, bravos! Refacere rapida si tatic grijuliu si priceput in continuare. Bebelina sa fie cuminte, sanatoasa si vesela!

Cine a facut gluma aia merita o bataie de-aia zdravana cu un calcat in picioare si dat creierii de pereti. Moama ce m-am umplut de spume, dupa ce mai intai mi-a stat ceasul citind ce e in chenar. M-am racit brusc si pana si fi-mea s-a oprit din sughitat.

Eu am lenevit intr-un mare hal; sambata am iesit si noi nitel prin oras, mai cu mersu' leganatu' asa si cu opriri dese la toaleta
Duminica am montat patutul si masa de infasat, si ne-am lovit de alte dileme: cum le asezam? Un perete e pictat si intre usa camerei si cea de la balcon, altul are nisa cu dressing, altul e in exterior si cel de-al patrulea e cu geamul si usa care dau spre balcon, adica langa perdea. Si mai avem si ditai patul in camera aia, deci ia Popo si aseaza. Intr-un final nu am ajuns la nici o concluzie, ne-am si certat ca chiorii (normal ca eu am si bocit), am o agenda plina de masuratori si inca vreo 2 posibilitati de aranjare dar care presupun si mutarea patului mare, adica tre' sa asteptam sa vina tata sa-l ajute, ca singur nu poate.
Si in rest fac liste; lista cu ce mai e de cumparat, lista cu ce trebuie facut in casa, lista cu persoanele de anunat cand scoate fi-mea nasul in lume. Si apropos, care va oferiti sa fiti destinatara sms-ului cu "dimensiunile" demoazelei? (ca eu mai greu cu netul in deplasare - n-am telefon inteligent). Iar la mine, responsabil cu anunturile este numai si numai jumatatoiul. Sau, si mai bine, il pun sa dea mail pe contul de yahoo.

Almy, da, asa fac matzele . Aveam la bunica-mea o cotoroanta care nu manca decat papa gatita de noi, iar tot ce vana era depozitat in galosii lui bunica-miu. Si era destoinica fata, tot captura inamici.

Silvia, saru'mana de impresii . Sa ne mai spui ce si cum.

Legat de cos, eu nu ma agit, o sa fie pampersu' si punguta, iar ulterior o sa trecem la scutece textile (de prin a doua a treia luna asa). Asa ca o sa-mi procur o cutie de plastic care se inchide relativ ermetic, in care sa tin fineturile pana se strang de o masina dimpreuna cu o rondea demachianta impregnata cu ulei de eucalipt. Si nu va ganditi ca vor sta cu tot cu rahatel, pentru ca ala nici nu ajunge la finet, fiindca exista niste "linere" care se pun intre scutec si fundulet (v-am zis ca am studiat masiv aspectul). Am exersat impaturitul scutecelor de finet si tare haioase mi se par (mi-a facut mama unele din finet cu floricele rosii si albastre); abia astept sa i le pun demoazelei.

Cu dormitul .... pana se intoarce ta-su la munci va dormi la noi in camera (fie in patul de voiaj, fie ii luam un cosulet separat - asta daca nu vom avea landou la caruciorul pe care urmeaza sa-l primim). Ulterior, adica dupa vreo 2-3 saptamani ma voi muta cu ea in camera mica, mama probabil se va intoarce la munca si ea, deci o sa fim doar noi, fetele. Asta daca nu o sa vrea si soacra-mea sa vina, desi va fi in preajma Craciunului, si stiu ca si mama si ea tre' sa se pregateasca pt Craciun cu minim 2 saptamani inainte.

Alina, deci mai asteptam. E bine, vorba Bubulinei, mai sta mandra la caldurica.

Saptamana calma si linistita!

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

buna ziua, burtici si proaspete mamici!
infiorator acel mesaj...dar ce sa mai vb? Acea persoana,dupa mine, nu are nici o scuza!!!
vreau si eu PM,daca se poate cu ce schimbari ati mai facut.
eu ma gandeam ca atunci cand nasc sa dau un sms menei,pentru ca stiu ca ea e ultima(daca esti de acord,normal), sau daca nu sa il rog pe sotul meu sa intre sa va transmita stirile.
eu sunt asa mai moale azi..cred ca de la vreme..sunt doar 2 grade la noi,iar ieri cand am plecat de la ai mei de la Buzau erau 23. groaznica trecere.
maine avem si noi eco,abia asteptam sa o vedem pe bebelina.
va pupacesc pe toate si ma iertati ca nu v-am mentionat pe fiecare in parte!

Mica 32+ cu o minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucyana1982 spune:

Am iesit pana afara sa fac ceva cumparaturi(pofte de ale mele)...si brrrrrrrrrr am inghetat...ce urat este afara nici numai ies zilele astea daca tot asa o tine vremea
Ipopica
Deny...ai actualizat lista
Epopeasca..poate nastem amandoua pe 1 noiembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

pup burticile!
Mica26,chiar ma gandeam ieri la tine,cum mai esti,ca nu ai mai trecut pe la noi si nu mai stiam nimic de tine

Flisa,bine ai revenit-nastere usoara-mai e un pic!

Popi,oricum ar fi modificarile,cel mai important este ca patutul sa fie cat mai departe de geam.Hai ca gasiti voi o solutie, sa vezi ce multumita esti dupa!nu te mai zbarli din orice la jumatatoi,ca si-asa saracul cred ca are emotiile cat casa si o mie de frici si de,le ascunde,ca e barbat!Eu sunt pt exprimarea emotiilor

Sa va zic ca sambata am dat peste un program -science et vie-care arata trei mamici in travaliu..Fetelor,iubi meu se uita cu ochii mari,aproape ca nici nu respira-si ofta..In loc sa ii zic eu lui,ma intreba el pe mine:esti sigura ca vrei sa vezi emisiunea asta?
Dragul de el, ma mangaia pe cap ca pe aia mici...Asa ca desi sunt strong, in interior sigur sunt topiti si se roaga in felul lor sa fim bine si gargaritzele sa fie sanatoase,cred ca abia dupa vor respira usurati!
Oricum,una din fetele alea a avut travaliu 24 de oresi bebe era mov cand l-au scos,dar l-au reparat rapid,era o fetita,superba!

Onutz,ce facem cu soamnele,fata mea-ca eu m-am asezat frumos pe canapea la 1.20,m-am ridicat de 6 ori sa merg la baie si la 6.05 am ajuns in fata computatorului,nici pe canapea nu mai pot sta, durerile de coaste sunt insuportabile

Fetele-care va mai duceti la serviciu-ce bine ca scapati si voi curand!

Mada,induiosatoare realatia tati-pui, asa sunt toti-innebuniti, nu le vine sa creada ca e a lor minunea aia! abia astept si eu astfel de momente!ce fac insa ca sa nu ma apuce miorlaiala?Sa fiti sanatosi si fericiti!

Dana,super plan, insa cat din el vor respecta?astia spun ca cel mai bine e sa scrii putin si succint, ca daca le zici prea multe nici nu se omoara sa se uite pe el.Sper sa gasesti intelegerea necesara si sa iti respecte dorinteleSucces!

Mena,ce bine ca te-ai odihnit!
Angelique,asteptam vesti!
Andie,pe unde esti?

va pup pe toate, iubitele, sa aveti o zi usoara si linistita!
E asa urata vremea in Bucuresti?

36 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucyana1982 spune:

Buna Mica....ieri erau poate 23 de grade in Buzau..dar azi este urat tare.....este frig..bate vantul si ploua mocaneste de azi dimi....

Citat:
citat din mesajul lui Mica26

buna ziua, burtici si proaspete mamici!
infiorator acel mesaj...dar ce sa mai vb? Acea persoana,dupa mine, nu are nici o scuza!!!
vreau si eu PM,daca se poate cu ce schimbari ati mai facut.
eu ma gandeam ca atunci cand nasc sa dau un sms menei,pentru ca stiu ca ea e ultima(daca esti de acord,normal), sau daca nu sa il rog pe sotul meu sa intre sa va transmita stirile.
eu sunt asa mai moale azi..cred ca de la vreme..sunt doar 2 grade la noi,iar ieri cand am plecat de la ai mei de la Buzau erau 23. groaznica trecere.
maine avem si noi eco,abia asteptam sa o vedem pe bebelina.
va pupacesc pe toate si ma iertati ca nu v-am mentionat pe fiecare in parte!

Mica 32+ cu o minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Bubule, daca nu e ala cu geamul, e peretele exterior , si daca nu e nici unul din astea 2, e fix intre 2 usi patutul .... Geamul e fix, nu se deschide (o rama ca la acvariu), se deschide doar usa, care ar veni la vreo 10 cm de picioarele patutului.
Intre cele 2 usi, nu-l pun neam, ca sunt in unghi drept cele doua si sigur sigur se face curent.
Iar pe peretele exterior, ma gandeam ca oricum are protectie de patut groasa groasa, si in caz de extreme urgenta, din 3 saltele de patut (ieftine, din burete) fac una mai mare cu husa, pe care o pot propti intre perete si patut. (desi eu nu inteleg care e treaba cu peretele exterior, ca doar nu sta copila lipita de perete, dar are jumatatoiul fixuri. Si uite asa, fiecare cu ale lui ... nu cadem neam la pace
Stiu ca e speriat tot, ca-l vad si-l simt; dar din pacate uneori mormonii mei nu mai tin cont de fineturi si cand ma apuca ..... greu ma mai opresc .... (noroc ca ma apuca rar)

Pfff, ce de buzoience pe aici; ai mei tot din Buzau sunt , inclusiv ai jumatatoiului.

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Intram in sapt 38

Lorelay, daca nu ma trezeste nimic dorm 8-11 ore, azi dimineata mi-a plecat sotul la serviciu si pur si simplu n-am mai putut sa dorm, dar am recuperat de la 9 pana la 12
Mai mila mi-e de el, are un program taaare ciudat, nu stiu cum rezista si de zi si de noapte si cu mine la consultatii, controale, monitorizari, mai fura cate o ora-doua de somn pe alocuri
Alina, ma bucur ca s-a razgandit dr Tu stai cumintica si daca e sa vina bebelina mai devreme fugi la spital si gata
Mada, ce frumos
Bine ca sunteti bine, sper sa te refaci repede si ma bucur ca tati e atat de implicat!
Dana, sper sa-ti iasa planul nasterii
Ina, avem o lista cu numerele noastre de telefon pe contul comun de yahoo, sa ne anuntam in caz de ceva...
Uh, Popi, bine c-ai aparut
Bubu, ce senzatii tari ai si tu... nu pori sa mai furi o ora de somn ziua?

Onutz 37+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

Bubu, suntem bine, multumim de intrebare si ca te-ai gandit la noi.
eu inca mai merg la treaba...mai light ce-i drept,dar ei inca se bazeaza pe mine. asta e! o mai duc eu vreo sapt,doua.
am vazut camera lui nicholas....e superba! la mine e inca goala camera bebelinei.astept un proiect de la cineva de 3 saptamani si mi-au cam iesit peri albi.cred ca renunt la ei.
te rog sa vezi ce faci cu picioarele tale...nu cred ca e ok deloc. si eu sunt foarte umflata,maini picioare fata,dar nu sunt vanata. te rog sa faci ceva.
in rest nimic noutati...emotii foarte mari.n-am stat never in spital mai mult de cateva ore si ma cam inspaimanta gandul ala,dar pt bebelina mea trecem peste toate. asteptam eco de maine sa vedem ce si cum.
Luciana, stiu ca azi e urat si la voi...am vb cu ai mei si mi-au zis.dar oricum ca la suceava nu e nicaieri...2 grade!
Onutz, saru'mana!!!
pupicei la toate burticile!

Mica 32+ cu o minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexinna spune:

salutare dragi burtici! in primul rand felicitari proaspetelor mamici , sa fie sanatoase impreuna cu bebelusii lor si sa aiba parte de o recuperare usoara!
eu sunt bine, nu v-am scris de mult timp dar v-am citit mereu. noi am pregatit casa pt cea mica am izolat-o si timp de 3 sapt am avut oameni la treaba si a trebuit sa le ofer o masa pe zi, mi-a fost tare greu dar multumesc lui dumnezeu m-am descurcat cu bine si de aceea am cam lipsit :D
astazi am schimbat saptamana , avem 32 de saptamani...la ultimul eco de la 29 de sapt cea mica avea 1585 gr si inca nu era intoarsa. sapt aceasta mergem la control si avem mari emotii cu intorsul pentru ca vreau sa nasc natural, de fapt nici nu prea am incotro pt ca doct mea nu e de acord cu cezariana la cerere doar fiindca mi-ar fi mie frica sau nu stiu ce motive as mai inventa eu , asa ca....dar speram sa fie bine! tot la ultimul echo DPN s-a modificat de la 24.12 la 16.12 sau chiar mai devreme :D
inca nu mi-am facut bagajul pt spital insa am inceput usor usor sa le adun. am cumparat cateva hainute pe care tocmai le-am pus la spalat si sapt aceasta vreau sa definitivez bagajul pt ca mi-e din ce in ce mai greu cu deplasarile si plimbarrile. port sarcina jos si continuu merg la baie, durerile de spate nu mai zic. mai nou sapt trecuta vreo 2 zile m-au durut si coastele sub san, nu stiu daca a mai patit cineva la fel...noaptea e f greu cu somnul, la baie de vreo 5 ori pe noapte, cu senzatie de sufocare , picioare umflate -dar ce sa facem toate fac parte din sarcina.
si aici s-a racit si e ff frig..deja miroase a iarna!

va doresc o saptamana buna si nastere usoara la cele ce urmeaza sa devina mamici! si de acu ne auzim mai des....scuzati absenta !

PS: vreau si eu daca se poate parola de la picassa. multumesc mult! :*

cu Daria Ioana 32 sapt

Mergi la inceput