Felicitari Yna85 ! Haide Gina2 ! Nov-Dec2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Mena ai grija de tine,sper sa te simti mai bine

Mami astept sa imi dai vestea cea mare cand o fi momentul

Pup toate fetee nu pot nominaliza ca ma pregatesc de plecare,ne auzim mai pe seara

33+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Dragele mele,

Abia acum am prins un moment liber la comp

Eram programata pt cezariana pe data de 24 oct, miercurea trecuta. Marti dimineata insa m-au apucat contractiile, bineinteles ca n-am stiut ca sunt contractii, ziceam ca sunt crampe :p Am facut o baie calda nimic. Sun pe gine, era de garda la spital, ma cheama acolo. Si da, erau contractii, zice, bebe vine azi nu mai asteaspta pana maine. Noroc ca platisem avans la maternitate, si analize facute etc, am mers acolo doar cu buletinul. Taticu a fugit acasa dupa celulele stem si dupa bagaj (desi la privat nu-ti trebuie nimic, eu mi-am luat ceva lucruri)
Am ajuns la maternitate cu contractii, dar nu cele mai dureroase, tot acolo a inceput sa-mi curga apa (nu f mult), se rupsesera membranele. Din pacate, datorita scoliozei mele urate de la spate, nu mi-au putut face anestezie acolo, asa ca am nascut cu anestezie generala.

Deci, Marti, 23 oct 2012, ora 12.05 se naste bebe mult dorit, KLARA LARISSA, nota 10, 3830 grame si 54 cm

Este un bebe frumos si cuminte, cel mai maricel era din toata maternitatea (16 bebei erau acolo)

Mie din cauza anesteziei generale si a tonelor de calmante pe branula (ketanol lichid, algocalmin etc) abia acum mi-a venit colostrul, speram sa avem laptic, caci aseara mi s-au intarit putin si sanii

Avem cel mai tare tatic, eu cum ma refac greu, el este si tata si mama, de sambata decand am adus puiul acasica. Eu nu am facut nimic, el o schimba, alapteaza cu LP, sterilizeaza, baita tot tot. Si se pricepe mai bine decat orice mamica la prima sarcina. Sunt superbi impreuna, mai ales cand adorm imbratisati amandoi (caci da, tati nu ne-a lasat in patut, doarme bebe langa el )

Suntem f fericiti fetelor, va doresc toturor o nastere usoara, recuperare grabnica si bebei mancaciosi, frumosi si sanatosi

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Omega 3, CETEBE, Euthyrox 12.5mg

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucyana1982 spune:

MADALINA...ce frumos povestesti...ma bucur ca sunteti bine si ca a-ti ajuns acasa...felicitari...si sa va traiasca printesa sa se faca mare si frumoasa.

Citat:
citat din mesajul lui mada81lina

Dragele mele,

Abia acum am prins un moment liber la comp

Eram programata pt cezariana pe data de 24 oct, miercurea trecuta. Marti dimineata insa m-au apucat contractiile, bineinteles ca n-am stiut ca sunt contractii, ziceam ca sunt crampe :p Am facut o baie calda nimic. Sun pe gine, era de garda la spital, ma cheama acolo. Si da, erau contractii, zice, bebe vine azi nu mai asteaspta pana maine. Noroc ca platisem avans la maternitate, si analize facute etc, am mers acolo doar cu buletinul. Taticu a fugit acasa dupa celulele stem si dupa bagaj (desi la privat nu-ti trebuie nimic, eu mi-am luat ceva lucruri)
Am ajuns la maternitate cu contractii, dar nu cele mai dureroase, tot acolo a inceput sa-mi curga apa (nu f mult), se rupsesera membranele. Din pacate, datorita scoliozei mele urate de la spate, nu mi-au putut face anestezie acolo, asa ca am nascut cu anestezie generala.

Deci, Marti, 23 oct 2012, ora 12.05 se naste bebe mult dorit, KLARA LARISSA, nota 10, 3830 grame si 54 cm

Este un bebe frumos si cuminte, cel mai maricel era din toata maternitatea (16 bebei erau acolo)

Mie din cauza anesteziei generale si a tonelor de calmante pe branula (ketanol lichid, algocalmin etc) abia acum mi-a venit colostrul, speram sa avem laptic, caci aseara mi s-au intarit putin si sanii

Avem cel mai tare tatic, eu cum ma refac greu, el este si tata si mama, de sambata decand am adus puiul acasica. Eu nu am facut nimic, el o schimba, alapteaza cu LP, sterilizeaza, baita tot tot. Si se pricepe mai bine decat orice mamica la prima sarcina. Sunt superbi impreuna, mai ales cand adorm imbratisati amandoi (caci da, tati nu ne-a lasat in patut, doarme bebe langa el )

Suntem f fericiti fetelor, va doresc toturor o nastere usoara, recuperare grabnica si bebei mancaciosi, frumosi si sanatosi

Tratament: Clexane 0.4, Femibion 2, acid folic, Magnerot, Omega 3, CETEBE, Euthyrox 12.5mg

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucyana1982 spune:

Vai fetelor....ce emotii am...tremur toata deja si abia astept sa ajung joi la doctor sa vedem daca ma opereaza sau ma amana pana luni pe 5 noiembrie...(el asa ar vrea ca este de garda lunea, dar eu as vrea sa scap odata de aceste emotii si sa imi vad bebita cat mai repede)...ma opereaza joi seara sau vineri acum...numai daca vede ca este colul deschis..(la mine nu prea se risca sa intru in travaliu deoarece trebuie neaparat cezariana- am deja o cezariana si am si placenta previa centrala)...vom vedea ....oricum va tin la curent.
MADALINA.....inca odata felicitari si pentru tine si bebe...si rabdare ca vine si lapticul......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Mada m-ai emotionat pana la lacrimi cum povestesti tu acolo despre legatura dintre tatic si fetita lui. Sunteti acasa deja... ce bine. Cat ai stat in spital? Cate saptamani de sarcina ai avut?

36+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Mada, ma bucur ca sunteti bine. M-a emotionat cum povestesti despre tati si printesa lui. Am si bocit nitel... Doamne, am un sentiment imposibil sa il explic acum...

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 29+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Neata burtici!
Mada ce frumos povestesti tu acolo despre sotul tau si bebelina.Sa fiti sanatosi toti 3 si sa va bucurati de Klara!
Laura inca 3 sapt si vine bebe 2,se face maricel pana atunci daca acum are 2.6kg.Bravo,sa fie sanatos.
Onutz sa-ti treaca sperietura.Nici nu pot sa zic ce i-as fi zis individei ca as fi sunat-o. Ideea e ca de cand vestile astea,chiar si false am spaima sa fie bebe viu si sanatos...o iau un pic razna.
Eu am net pe telefon,cand o sa nasc o sa va dau mesaj pe DC.
Alina tocmai ziceam ca mi-ar fi placut sa fac cezariana doar asa sa stiu data cand se naste dar decat sa imi faca asa dr mai bine prefer suspansul unei nasteri normale.Tin pumnii sa mai stea bebelina la caldurica pana atunci
Lucia bafta la dr,sa fie asa cum iti doresti!

Pana saptamana viitoare trebuie sa imi fac si eu planul de nastere sa-l discut la Medicover.Deocamdata vreau asa:fara branula,fara oxitocina sintetica,travaliu sa fie in rezerva cu sotul,semi intuneric si la nastere fara epiziotomie,cu masaj la perineu,bebe sa primeasca din cordon toate cele cat mai mult timp cat sa si recolteze stem dar sa nu fie taiat imediat,sa nu-l spele de vernix si sa mi-l dea la piept sa-l alaptez si sa-l tin in brate cat mai mult.
Imi fac planu' ca tiganu', o sa imi fac si unul de back-up sa fiu sigura ca e totul ok.
In weekend am umblat non stop,nu stiu cum am putut dar am cumparat mobila,electrocasnice si tot asa.Sambata vreo 10ore si ieri vreo 6.In mare am rezolvat multe dar mai avem.Am obosit,doar ca tot nu asa rau ca la birou.Mai rau ma doare spatele de la statul pe scaun decat de la mersul pe strada.Burtica se mai intarea,mai luam un NoSpa...pana la urma suntem bine

Vad ca se face coada la iesire,o gramada de fete au peste 37 de saptamani.Le tin pumnii sa vina bebelusi sanatosi si cand e timpul
Popi tu pe unde umbli, ne faci vreo surpriza?

Va pup ca trebuie sa termin treaba pana miercuri cand e ultima zi

LE:Am incurcat borcanele
Iuliapai mai ai ceva de venit la birou,eu AMR 3zile si nu mai vin,abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Madalina, foarte emotionant ce povesteti tu! Sa iti traiasca micuta printesa si sotiorul si sa fiti fericiti cu totii!

Dana, inteleg ca este oficial in concediu. Spor la cumparaturi si sa va mutati cu bine in casuta noua! Sa o stapanaiti sanatosi si sa va bucurati de tot ce e frumos in ea!

Iulia, mami de Sara Andreea si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Acum cand va scriu, bebelina doarme pe piept la tati, atat de linistita
Am nascut la 38 sapt si 4 zile, am stat 5 zile in spital.
Am intrat cu + 13kg (adica 60 kg) si am iesit cu 52 kg
Suntem bucurosi si in culmea fericirii
Tati o sa stea o luna cu noi, 5 zile de la stat, mai 10 zile ca a facut constincios cursul de puericultura, plus inca 5 zile ce si-a luat CO

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Neata fetelor,

am inlemnit cand am citit mesajul ala, nu pricep cum de l-ati primit ca si sms? de unde s-au luat numerele de telefon? ce gluma macabra... si nu cred ca a facut-o un copil, de unde stia copilul ca noi asteptam vesti de la Yna? ce copil sta sa citeasca pe forumul asta despre fiecare...

Noi suntem bine, am mai trecut un weekend si am inceput ultima saptamana la munca, miercuri dupa-masa intru oficial in concediu. Maine am 38 de sapt dar sper sa mai stea un pic printesa la caldurica deoarece mama ajunge abia vineri si as vrea sa fie aici sa il pot lasa pe Robin cu ea daca cumva trebuie sa fug la spital noaptea...

va pup pe toate si sa citim numai de bine!

Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 37+ s.

Mergi la inceput