Felicitari Yna85 ! Haide Gina2 ! Nov-Dec2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata fetele!!

AM fost si noi sambata la control, bebe are 2600,e cu capu-n josm ne0a zis ca o sa nasc intre 20-25nov.eu vreau pe 20,e cifra rotunda:).
AZi e tareurat afara, asa ca suntem consmenati in casa..asta inseamna calcat pentru bebe

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Neatza Burtici!

Onutz, valeu, pe sms . Io cred ca lesinam sa primesc asa un SMS, zau . Bine ca te-ai linistit.

De acu cine trimite SMS sa il semneze si sa il trimita de la un nr de pe lista voastra. Eu nu am dat inca nr meu, ca nu stiu cine vrea sa trimita SMS-uri in Germania (in afara de Angiut si Loona, desigur). Eu dupa ce am patit o chestie nu tocmai frumoasa cu astfel de grupuri inchise, nu ma mai inscriu nicaieri . Stau acilea pe DC, trimit aici PM sau va pot trimite una alta la adresa de yahoo. Chiar, am niste carti in format electronic, mai vechi asa, despre cresterea bebeilor, de pe vremea primei odiseei. Poate le aveti deja (ca sunt multe mamici aici la al doilea copil), dar daca va intereseaza , le trimit .

Mare grija cu parolele la conturile comune, eventual dupa ce toate am nascut si trecem la celalalt forum cu bebeii, sa le schimbati si sa le dati numai la cei care au ramas activi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Laurika mama, chiar vrei un scorpion in casa? Eu zic sa mi astepti vreo doua zile! (zice asta un scorpion caruia nu ii s-au potrivit horoscoapele decit la faza cu gelozia ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucyana1982 spune:

.buna dimineata fetele...va trimit cate un
Am citit un pic din urma:....OFFFF...cine se joaca cu noi, cum sa faci astfel de glume...YNA asteptam vesti bune de la tine, sa de-a Dumnezeu sa fie bine(posteaza ceva sa stim ca esti ok).
ALINA C. nu este nimic....mai stam saptamana asta cumintele si vin si printesele(oricum ai fost calma cu doctorita...eu cred ca faceam vreo cadere nervoasa).
in rest fetele...sunteti bine? Bubu, Mena, Epopeasca, Loona, Angelique,deny,Biona...sper ca nu am omis pe nimeni...va trimit la toate cate un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucyana1982 spune:

Evident ca am omis....cate un pupic si pentru: ONUTZ, CLLENA, Aschiuta si Larika.....si lista ramane deschisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

Buna dimi, burtici!!!
Scuze ca Nu am mai intrat de multa vreme sa scriu dar am absentat motivat: am fost in renovari cu casa, am reamenajat camera lui Rares... Ffff multa munca si stres- din fericire nu am fost lasata sa fac prea multe... In schimb am citit aproape tot ce ati scris, am fost socata in urma mesajului ref la Yna... Numai o persoana cu retard ar putea trimite asemenea mesaj...bine ca este sanatoasa!!!!

Noi avem programata cezariana pe 15 nov si abia asteptam intalnirea cu Bebe!!!

Ah, am uitat sa felicit mamicile care déjà isi tin bebeii in brate... Cred ca toate asteptam momentul acesta special

Va pup acum pt ca au venit meseriasii pt ultimele zile, sper!

Mami de Rares 6 ani si 36+ cu Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

ooo,eu vreau sa fie sanatos,lamine nu prea conteaza partea cu zodia :).si mai e faza ca 24-25 pica sambata duminica si nu vine medicul.C e nascutpe 10 marti ,ta-su tot pe 10(iulie), eu sunt pe 25...asa ca vreaucifra rotunda :).o sa vedem pana atunci,camai e timp...doar cu calcatu si spalatul sunt in urma:))

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

dragi burtici din Bucuresti, mai sunt cateva locuri pentru vizita de maine de aici Happy Visit
- cine poate veni SIGUR - sa imi scrie un pm de urgenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Neatza,
am dus fata la gradi si acum ma apuc de smotru prin casa. Rau e cand stai acasa pentru ca nu esti multumit niciodata de cum arata. Vezi tot timpul deranjul, praful, etc. Cand mergeam la servici parca nu-mi sareau toate in ochi dar acum... Deja am bagat o masina de haine la spalat. De fapt astept acum sa se termine, mai am de spalat ceva lucruri ale bebelusei, si ar trebui sa ma apuc si eu de bagajul de spital. La ce contractii am avut ieri m-am cam speriat. Am luat aseara no-spa si am dormit mai bine noaptea aceasta. la un moment dat m-a trezit sotul pentru ca sforaiam :) eu are nu am sforait niciodata pana acum. Ma apuca rasul cand ma gandesc... de obicei eu eram cea care il atentiona. Nu stiu daa si voi patiti la fel dar eu simt a parca nu mai primesc aer suficient. Para as fi infundata pe nari desi nu sunt. Nu stiu um am ajuns sa dorm pe spate si atunci am sforait. asa spune sotul, eu nu garantez
Onutz am primit PM si multumesc mult. Nu inteleg cum la ora 2 si ceva nu dormeai si la 7 erai deja in picioare. Cum rezisti asa? Eu sunt rea de somn si ma bucur ca am reusit sa dorm noaptea aceasta ca si eu am avut parte de cateva nopti nedormite si parca eram zombi.
Ma bucur cand vad ca mai apare cate o mamica care nu a mai scris de mult si mai da cate o stire. Nici eu nu am fost consecventa de la inceput din cauza timpului. La servici bagam zilnic cel putin 9-10 ore care majoritatea timpului le petreceam pe calc. Si cumu la servici ne era blocat accesul la net, adica aveam acces doar la aplicatiile cu care lucram nu puteam sa accesez nimic gen yahoo, forum, facebook, etc.
Sa aveti o zi cu mult soare in vietile voastre, ca afara e noros si sa avem parte numai de vesti frumoase.
pentru toate mamicutele.

36+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Buna dimineata dragutelor! Sa avem o saptamana plina de vesti bune si un capitol asemenea!

pe toata lumea si va rog din suflet fiti ZEn pt minunile din burtici!
Mi-a stat si mie inima cand am vazut mesajul. "Norocul" meu ca am citit abia acum si am putut vedea toata suita de mesaje si m-am linistit. Sa-mi fie cu iertare, dar conceptul de "fetita" nu mi se pare ca se potriveste. Pacat ca lumea isi umple timpul cu astfel de lucruri, in loc sa faca lucruri mai frumoasa! "mamica" respectiva putea bine merci sa editeze mesajul, dar n-a facut-o, asa ca orice scuza e de prisos!

Alina cam "glumeata" dra. ta si astfel de glume pe seama unei gravidute nu se prea fac. sa stea bebelina ta la caldurica inca o saptamana! Si sa fiti amandoua bine!

Gina, deci tu urmezi !

Apropos de sms, eu sunt catre sfarsitul listutei ca si Dannah, si voi avea cel putin tel la indemana pt mesaje scurte, asa ca Ioana, sigur ca nu ma deranjeaza ca ai luat nr. meu. Anunt cu bucurie pe toata lumea! Asa ca oricine doreste, il gaseste pe mail-ul comun.

Legat de buricut si intrebarile fetelor legate de baneocin, la noi in Ro exista o adevarata "cultura" cu aceasta pudra. E un panaceu universal. Prietena mea care a nascut cu cateva luni inaintea Sarei, isi facuse un stoc consistent pe care mi l-a transferat mie, iar ultimul flacon l-am aruncat sambata pt ca expirase.
Asadar, la noi a fost cam asa: buricul i-a cazut in spital, la 3 zile. Acolo o spalau asistentele la chiuveta speciala, care presupunea ca bb nu sta in apa iar zona doar se umezeste. O stergeau bine cu compresa sterila si dadeau cu alcool. Acasa am avut alcool de 90, dar nu i-am dat niciodata cu el de teama sa nu ii ard pielea. Nici cu pudra nu i-am dat niciodata. Doar la prima vizita i-a dat asistenta cu nitrat de argint ca sa aiba buricut frumos ca facuse un mic granulom (ca o bobita). Si acum mergem tot pe varianta asta. Imi surade f tare ideea cu uleiul de galbenele. Din ala am oricum mereu in casa, asa ca nu e o problema. Baneocinul i-am folosit doar o data sau de 2 ori cand facuse o iritatie f urata pe fundulet, cu buburuze cu cap alb, si ceva similar pe fata. In cele din urma am renuntat la acest remediu si am folosit ulei de galbenele si bitter suedez.

Revin mai tarziu cu reteta de crema pt iritatii de la scutec!

Pana atunci, Bubu, cred ca poti incerca pt mancarimile de pe picior niste ulei de galbenele. Probabil ca din cauza umflaturii pielea e f intinsa si de aceea. Si ai grija daca pui comprese cu apa sarata. Ca sarea irita pielea si s-ar putea sa fie si de la asta. Altfel, sa treci cu bine peste ultimele saptamani!

Bubu, Onutz, am uitat sa va si multumesc pt complimentele la adresa mutritei de la avatar. Sa vi se intoarca si voua inmiit!

Fetelor ma intorc la treaba! AMR 3 saptamani de serviciu! Timp in care va fac galerie!

Popico, hai la apel ca altfel te dam disparuta!

gasca!

Iulia, mami de Sara Andreea si 33+

Mergi la inceput