Felicitari Yna85 ! Haide Gina2 ! Nov-Dec2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Camitu !!!!!!!!!

Gina,tu la cea mica ai facut cezariana?Si acum la fel,nu? Deci aceeasi situatie ca mine.Si cat ai exact?38 de sapt si cate zile?

Alina 37+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui A.C

Camitu !!!!!!!!!

Gina,tu la cea mica ai facut cezariana?Si acum la fel,nu? Deci aceeasi situatie ca mine.Si cat ai exact?38 de sapt si cate zile?

Alina, eu maine intru in saptamana 39
Da, si pe Andreea am nascut-o tot prin cezariana, ca depasisem foarte mult termenul si nu s-a dat scoasa de nici un fel! Eu o sa nasc cu anestezie partiala si sunt mega-fericita ca o sa fiu constienta cand o sa o scoata pe mandrete

Acum vad ca sunt mai ok. Ma mai bazaie contractiile, dar daca stau cuminte in pat poate reusim sa o lungim pana pe 1. Oricum stiu ca daca e sa se declanseze travaliul pot sa iau eu ce o fi ca tot degeaba si atunci fuguta la spital Dar deocamdata nu e cazul.

Eu sunt intro stare tare ciudata. Mai pregatita psihic decat sunt acum nu pot fi. Sunt ok chiar si cu ideea unei urgente. Stiu ca cel tarziu joi imi voi vedea minunea, dar nu-mi vine sa cred. Adica fetelor, eu nu stiu cand au trecut aproape 9 luni! Mi se pare ca lunile astea s-au dus ca vantul si ca gandul.

Ma duc sa pap ceva ca am niste arsuri...

Gina 38 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Gina,la fel si Delia mea.Ajunsesem la 41 de sapt si ea nu dadea niciun semn de viata ca ar vrea sa iasa din burtica.Si de aceea am recurs la cezariana.Noi ne amuzam mereu si spunem ca de aceea este ea asa de creola,a stat in plus sa se bronzeze.
Sper si eu ca buburuza mea sa stea cat mai mult in burtica.Adevarul e ca aseara parca nu eram asa impacata cu mine insami,parca nici eu nu-mi doream sa fac operatie atat de repede.Acum,cu cat trece inca o zi,stiu ca e pentru binele ei.Macar pana marti sa stea cuminte in burtica.
Si o intrebare: NO-SPA se ia doar in cazul unor contractii sau se poate lua si preventiv?N-am luat deloc pana acum dar vreau sa cumpar maine sa am in casa,pt.orice eventualitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Citat:
citat din mesajul lui A.C

Gina,la fel si Delia mea.Ajunsesem la 41 de sapt si ea nu dadea niciun semn de viata ca ar vrea sa iasa din burtica.Si de aceea am recurs la cezariana.Noi ne amuzam mereu si spunem ca de aceea este ea asa de creola,a stat in plus sa se bronzeze.
Sper si eu ca buburuza mea sa stea cat mai mult in burtica.Adevarul e ca aseara parca nu eram asa impacata cu mine insami,parca nici eu nu-mi doream sa fac operatie atat de repede.Acum,cu cat trece inca o zi,stiu ca e pentru binele ei.Macar pana marti sa stea cuminte in burtica.
Si o intrebare: NO-SPA se ia doar in cazul unor contractii sau se poate lua si preventiv?N-am luat deloc pana acum dar vreau sa cumpar maine sa am in casa,pt.orice eventualitate.

Daca vrei poti cumpara sa ai in casa (e bun si in cazul unor spasme la stomac), dar sa nu iei decat daca ai contractii. Nu are rost sa inghiti pastile daca nu e nevoie.

Cat despre scos bebe din burta, la mine s-au chinuit o saptamana si ceva sa-mi provoace nasterea si degeaba. Nu a vrut sa iasa si pace.

Gina 38 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Mami de 2 asa credeam si eu ca se impinge copilul dar am avut un episod din asta chiar pe masa ginecologului la control si s- a intarit burta si a facut asa o forma ciudqta cu cocoasa intr-o parte ai mi-a zis ginecologul "uite o contractie, o simti?" . I- am spus ca nu ma doare si a zis ca e ok sunt contractiile pregatitoare braxton-hicks. Deci nu iti fa griji ca nu dor, cand o fi sorocul o sa vezi diferenta cu cele dureroase ce deschid colul.

Tin pumnii tuturor celor ce sunt la termen, sa aveti parte de o nastere usoara si asa cum v-o doriti si un bebe sanatos.

Ina mamica fericita de nazdravan Robin Sebastian 15/03/2010
asteptand inca o minune 37+ s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Buna fetelor,

Am ajuns si noi acasa acum o ora si in timp ce tati pregateste de papa eu ma odihnesc un pic ca am exagerat azi si ma cam doare burtica
Bebe este bine din toate punctele de vedere, intors dar are capul intr-o pozitie mai ciudata si daca nu isi schimba pozitia nu am cum sa nasc natural.Eu ii simt caputul in stanga jos iar piciorusele in dreapta sus.Ce nu am inteles bine este ca acum 2 saptamani avea 1,792 iar acum are 1,826.Am crezut ca nu am inteles eu bine si cand am plecat am vazut ca atat arata ca are.Chiar sa nu fi asimilat bebe nimic sau ecografele astea mai dau si erori
Am facut si cumparaturi pentru bebe au mai ramas cateva pe care le poate cumpara tati de la orice farmacie.Acum nu trebuie decat sa mai spal camasile mele de alaptat si sa le calc si ma apuc de bagaj
Vineri ma duc iar pentru cultura de col ca azi am uitat sa ii zic si a uitat si ea deci inca un drum pe care puteam sa nu il fac

33+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Hai Camitu!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Madalina ma bucur ca a fost totul bine si ca acum sunteti acasa si ca tati e atat de atasat de printesa lui.Inseamna ca ai ajutor de nadejde nu gluma

Lucyana stai calma ca oricum mai ai putin indiferent ce zice dr. si o sa iti tii minunea in brate.

Popi in sfarsit ai aparut,credeam ca ne faci vreo surprizaNici noi nu prea avem loc de patut, la noi discutiile au fost de cand am dat cu lavabila in camera si pana la urma am ajuns la un consens.Sunt cam inghesuite toate in camera dar cel putin i-am facut loc la patut.Acum dilema mea mare este unde o sa ii pun jucariile pe care le-a primit deja si medicamentele,cosmeticele si asa mai departe.

Bubu imi imaginez ce rau este sa nu te poti intinde,si eu mai am dureri sub coaste dar daca ma pun in anumite pozitii intinsa imi trec.

Onutz asa ma gandesc si eu la al meu sot ca tot in ture lucreaza si tot timpul este pe fuga.Cateodata chiar daca e nevoie de ceva nu ii mai zic ca deja face prea multe curatenie,mancare,spala,calca,cumparaturi

Alexina bine ai revenit

Mica asteptam vesti de la eco maine

Celena imi pare rau ca nu te simti bine,ca si tine ma simt mai relaxata ca am luat aproape tot ce trebuie pentru spital,au mai ramas cateva pe care o sa le ia sotul de la farmacie dar il trimit cu listutaAzi era pe langa mine sa imi tina cosul si imi zicea ca el sta doar sa ma ajute sa care si sa plateasca ca habar nu are de ce sa se uite.Insa mi-a facut o surpriza a mers intr-un magazin singurel ca pe mine ma durea cam rau burtica si a venit cu un termometru pentru baita si o lenjerie de patut.Nu ma asteptam pentru ca se dusese in magazin cu alte scopuri si s-a oprit si la copii si nu s-a putut abtine

Bioana mai ai un pic si gata cu serviciul,sper ca atunci sa te odihnesti mai bine.Eu azi noapte am stat iar cu ochii pe tavan de la 2 jumatate pana la 6.Apoi am adormit pana pana la noua si tare mi-e frica ca o sa patesc la fel in noaptea asta.

Epopeasca hai ca mai poti sa rezisti,mai ai un pic

Fetelor e prea micut bebele meu la 34 de saptamani?Ca dr. a zis ca nu,desi in doua saptamani nu a pus nimic pe elColul meu s-a mai scurtat este de 32 si trebuie sa fiu leguma ca si pana acum

33+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Right, Ina, a mai povestit una din fete la un moment dat de chestia asta cu contractia puternica,ca o cocoasa, ba pe stanga ba pe dreapta galmutza-si pana atunci si eu eram, ca si tine-convinsa ca e bebe, desi clar el nu mai are asa mult spatiu sa se arcuiasca asa, da si el din maini si picioruse si sughite, rar se mai fac ceva valurele..Insa da, desi sunt puternice, nu sunt dureroase;nici comfortabile, e adevarat.

Hai Camituuuu!

36 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

angelique, nu cred ca trebuie sa te panichezi. Ecografele au o marja de eroare destul de mare, la nivelul sutelor de grame la varsta asta ecografica. Ar trebui sa scrie si la tine +/- nu stiu cate grame. E posibil ca la eco trecuta sa fi fost mai micut bebe decat ti-a aparut tie, iar acum sa fie mai maricel.

Ema de 32+

Mergi la inceput