Felicitari Yna85 ! Haide Gina2 ! Nov-Dec2012 (40)
Raspunsuri - Pagina 19
DenyAnd spune:
Multumesc fetelor pt raspuns.
Ceai de chimen o sa-mi iau din tara, ca aici habar nu am cum se numeste si daca oi gasi macar asa ceva pe aici.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
9+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
A.C spune:
Mami de 2 ,super camerea lui Ivan !Ador dressingul !
Eu acum am venit de la dr.de familie.Mi-a facut si cel de-al doilea vaccin.Tensiunea 9 cu 6,acelasi nr de kg,adica 70 ( deci luate in total 9 -10 kg)si 103 cm la burtica.
Gina,ne gandim toate la tine !
Sa dea Domnul sa trectei cu bine maine de operatie,sa ai laptic si bebita sa fie sanatoasa si mancacioasa !
Alina 37+ mami de Delia ( 6 ani)
epopeasca spune:
Fetele mele, imi bag nasucu' rapid! Multumesc din suflet pr urari
M-am internat, dar m-a lasat sa vin acasa pana diseara la 7, cand trebuie sa-mi misc dosu' inapoi la spital. Operatia va avea loc maine dimineata la prima ora si am noroc ca prietenul nostru va fi anestezistul meu
Imediat cum pun mana pe telefon si sunt in stare sa tastez va dau de veste (pazea Alina si Onutz) insa nu voi putea intra pe net. Daca aveti intrebari fetele ma pot bazai pe telefon, iar eu va raspund cu placere
Yna felicitari inca odata pt minune! Sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa!
Vroiam sa va mai raspund asa la fiecare in parte, dar acum timpul ramas vreau sa mi-l petrec cu Andreea. Sper ca nu va suparati Daca reusesc mai intru odata inainte sa ma intorc la spital.
Gina 38 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
A.C spune:
Bafta multa,Gina !!!!!
Stai cu Andreea cat poti,lasa-ne pe noi.Noi ne purtam singure de grija.Cea mica are nevoie de tine acum !
Te imbratisez cu tot dragul si asteptam maine vesti de la tine !
Alina 37+ mami de Delia ( 6 ani)
angiuta spune:
Deny se numeste Kümmeltee si il gasesti aproape peste tot.
Aschiutza ma bucur ca te simti mai bine!
Looana durerile sunt normale, osul de jos se numeste simfiza. Aschiutza si cu mine am primit reteta pentru centura dar tu mai ai putin asa ca nu prea are rostul...Aschiutza povestea insa ca durerile la ea u persistat mult timp si dupa nastere, in cazul asta cred ca ar ajuta o centura..
Ce au zis cei de la spital de cezariana?
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 33+
allexinna spune:
salutare burtici...am fost si noi la control astazi si suntem bine, bebelina zice dna doctor ca s-a intors si e in regula. mi-a dat fier ca ultima data nu-mi daduse cu toate ca analizele iesisera foarte bine si peste 2 sapt din nou la control, iar pe la sfarsitul lunii noiembrie facem ultimul echo sa vedem ce si cum.
doamne fetelor astazi cat asteptam la maternitate sa vina doct a venit intre timp o fetita de 14 ani care era insarcinata in luna a 8 a si se interna sa nasca pt ca i s-a rupt apa, era atat de speriata si panicata aproape de lesin pt ca nu stia ce i se intampla, va dati seama un copil 14 ani...doamneee, e strigator la cer!
sanatate ,nastere usoara si bebelusi mancaciosi la fetele care urmeaza si asteptam vesti!
si la restul fetelor!
cu Daria Ioana 32+
mena1906 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexinna salutare burtici...am fost si noi la control astazi si suntem bine, bebelina zice dna doctor ca s-a intors si e in regula. mi-a dat fier ca ultima data nu-mi daduse cu toate ca analizele iesisera foarte bine si peste 2 sapt din nou la control, iar pe la sfarsitul lunii noiembrie facem ultimul echo sa vedem ce si cum. doamne fetelor astazi cat asteptam la maternitate sa vina doct a venit intre timp o fetita de 14 ani care era insarcinata in luna a 8 a si se interna sa nasca pt ca i s-a rupt apa, era atat de speriata si panicata aproape de lesin pt ca nu stia ce i se intampla, va dati seama un copil 14 ani...doamneee, e strigator la cer! sanatate ,nastere usoara si bebelusi mancaciosi la fetele care urmeaza si asteptam vesti! si la restul fetelor! cu Daria Ioana 32+ |
Felicitari pentru rezultatele bune!
Chestia cu fetita m-a dat peste cap. Doamne...
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
mena1906 spune:
Gina azi ZEN, da? Nimic nu conteaza, fii relaxata si stai cu mica ta printesa. De maine vi se va schimba viata.
allexinna spune:
Felicitari pentru rezultatele bune!
Chestia cu fetita m-a dat peste cap. Doamne...
[/quote]
multumim mena...
andie_n spune:
Hello! Aseara am dormit mai bine, de pe la 2 jumate pana la 9 dimineata. Am fost si la gimnastica, acuma m-am intors si am zis sa vad ce ati mai scris.
Almy, Doura, angiuta, multumim de informatiile despre ceaiul de lactatie.
Camitu, sanatate, sa treaca repede laringita si vineri sa faceti cunostinta cu bb si sa fie totul ok.
Yna, felicitari! Anamaria sa fie sanatoasa si sa aiba parte numai de fericire si noroc in viata, iar tu sa te refaci cat mai repede si usor si sa ai laptic pt ea!
Luciana, succes la controlul de maine, sa vina bb cand iti doresti tu!
Mena, felicitari pentru cele 30 de saptamani. Hai ca usor-usor ajungi si la termen!
Popi, incearca sa stai linistita, doctorul iti va recomanda ce e mai bine si pt tine si pt bb ca modalitate si moment al nasterii.
Deny, hai ca o sa treaca si perioada asta cu greturile. Bine ca vii in tara si o sa ai mancare buna gatita.
Mami_de2, superba camera lui Ivan.
Aschiuta, super ca ai reusit sa dormi azi noapte.
Cellena, felicitari pentru cele 33 de saptamani.
logam, mi se pare o idee foarte buna sa stai la ai tai o perioada, sa te ajute cu Sorina si cu bb.
Alina, super ca e totul bine la control.
Gina, inca o data mult succes si sanatate si tie si Sofiei, da-ne vesti cand reusesti maine. Iar azi profita si petrece timpul cu Andreea.
alexinna, felicitari pentru rezultatele de la control.
Eu ma duc sa mai bag un pui de somn. Sunt culmea! O zi buna cu sanatate sa aveti in continuare!
Andreea 37+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, Maltofer Fol, 1-2 Dopegyt