Felicitari Yna85 ! Haide Gina2 ! Nov-Dec2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Wow, am citit si eu mesajul mamicilor de la Septembrie-Octombrie si mi-au dat lacrimile..nu imi vine sa cred ce putin mai avem si vom da si noi stafeta toate celorlalte....:X:X:X. Multumim fetelor si va urez si eu bebei cuminti si mancaciosi!

eu am facut in sf poze cu Ivan's Room pe picasa:

https://picasaweb.google.com/102193628299565059717/CameraLuiIvanMami_de2#

Popi, o sa vezi ca va fi bine, vei vedea, nu iti face griji!
Yna in sf!! Felicitari mamico si sa ai parte de o bebelina frumoasa si sanatoasa!
Nastere usoara si celorlalte fete care urmeaza zilele astea.. Camitu, Gina,Epopeasca..

fetelor eu am luat ceai de anason si chimion...deci sa inteleg ca degaba l-am luat?
vad ca ce a scris acolo Angiuta inseamana seminte de Schinduf ..eu astea le rasnitam si le foloseam la mancare ca si condiment in mancaruri indiene in special se foloseste.

Ceaiul asta sa incepem sa il bem de pe acuma? sau imediat dupa sarcina? Eu am inceput deja sa ma dau cu crema Garmastan pe sfarrcuri ca cica desfunda pe acolo treburile daca te dai inainte sa nasti...

36+ cu bebe Ivan
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe; No Spa;Tardiferon Fol,
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NovDec2012

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Deny, acum am vazut ca te-ai ocupat de numele printului meu.
Cum te simti? Greturi, ceva?

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Cu placere scumpa

Greturile, offf greturile la greu ma viziteaza. Mai ales cand mi-e foame, dar nu scap de ele nici dupa papat. Sper sa nu dureze pana la nastere ca altfel nu stiu cum voi manca. Dar nu las asta sa ma afecteze, m-am invatat de la voi sa fiu "ZEN" , si zambesc ca totul e bine, si va fi bine pana la termen si dupa.

In rest, linsite (multumim lui Dumnezeu, si sper sa fie asa pana la capat), burtica nitel bombata, sanii au mai crescut un pic(ce placere pe capul sotului), stau acasa la leneveala, nu mereu in pat ca imi amorteste tot corpul, mai treblaluiesc ceva prin camera-imi gasesc eu munculita sa fac, de aia usoara sigur.
Nu pot suferi mancarea gatita, musai sa pregatesc ceva sotului, dar scumpul de el pana la urma ma intelege si nu ma forteaza si nu se supara daca nu gatesc. Cumparam mancare gata si o incalzim la micro. Abia astept sa ajungem in tara (mai avem inca vreo 4 zile) sa ma duc la mama acasa sa pap mancare buna, buna, buna o sa-mi gateasca ea sigur. Cand citeam despre Gina2 cum mama ei are grija de toata familia, parca o revedeam pe a mea. Offf ce mi-e dor de mama!

Gata despre mine , hai sa revenim la gravidutele noastre mai mari , si sa scoatem

pt Gina2, Camitu, si poate-poate si Luciana (tot pe 1 noiembrie)

Imi amintesti de mine in primele 12s cand mancam doar 2 piersici la masa ca daca era mai mult vomitam tot...Iar daca mi se facea foame imi era si mai rau. Trece o sa vezi. Toate trec. Chiar daca o sa ajungi sa ai momente sa te pui jos, cu fundul pe bordura, si sa zici pauza. Cand o sa incepi sa simti miscarile lui bebe o sa incepi sa legi o adevarata relatie cu el si asta iti da o putere nemarginita sa treci peste toate. Pup burtica sa creasca mare.

Mergi la inceput

Mami superba camera lui Ivan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Angiuta, din pacate eu nu am habar ce e in acel cocktail, eu am nascut cu o spatamina mai devreme si nu am avut nevoie de el. Mi-au pus ei ceva la spital, dar alea erau medicamente. Parca mai exista un ceai din frunze de nu-stiu-ce care e bun pt nastere...

Gina , Lucyana, nici mie nu mi-e bine la gindul despartirii de junior. El a mai trebuit sa stea departe de mine cit am fost internata si a fost un pic traumatizat sa ma vada luata cu salvarea. Cind m-am intors acasa a fost suparat rau pe mine si a vrut sa ma dea afara din casa iar pe urma venea sa ma controleze ca sunt in pat. Dar al meu e mic, in ianuarie de abia face 2,5 ani.

Mena, am tinut ieri regim de nu am pus in gura nici o grasime (banane, sticsuri, smochine uscate, piine cu miere si o supa la plic ca lesinam). Nu stiu daca asta a fost cauza, dar desi mai am mincarimi parca azinoapte am putut sa le indur si am dormit . Azi am citit insa ca nu e bine sa renunt de tot la grasimi, asa ca am papat o felie cu Philadelphia in strat subtire. Imi fac imediat si un ghiveci, ca altfel nu ma vad rezistind fara grasimi (cind da frigul da iama foamea in mine ).

Mami_de2, ceaiul nu l-ai luat degeaba. E bun impotriva balonarii. Daca tu te balonezi si bebele tau o va face. Daca bei ceaiul asta de fenicul, cica se transmite in lapte un pic si la bebe si ii linisteste burtica. E deocamdata ceaiul meu favorit! Beau zilnic o cana, ajuta la digestie. Stiu ca exista diverse regimuri pt mamicile care alapteaza, sora mea a tinut unul f strict. Eu am facut doar asta: ce stiu ca imi face rau sau balonari mie la stomac am incercat sa evit. In plus nu am baut sucuri de citrice si nici citrice nu am mincat. Ai sa rizi, dar daca mincam ardei gras, ii era rau la pitic si si miroseam mirosul de ardei cind mai dadea cite un vint .

Care vrea sa nasca: recomand spalatul de covoare in cada. La mine a avut succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Deny nu te impacienta. Si eu am dus 14 saptamani de sarcina doar cu pepene rosu si paine prajita (pe care le vomam si pe alea ocazional, dar macar nu mi se intorcea stomacul pe dos cand le bagam in gura). Ultima voma de sarcina n-o s-o uit, pentru ca a fost chiar la nunta mea, cand m-au adus inapoi de la restaurant dupa ce m-au furat. Dupa asta, brusc m-am simtit ca noua, senzatie pe care nu o mai avusesem de luni de zile.
Asa ca ai rabdare si nu dispera, evita mirosurile grele (stiu ca ma lua cu lesin doar daca deschideam fridigerul) si dormi cat poti de mult.
Stiu ca exista si niste pastilute anti-voma care se pot lua in sarcina (inclusiv in primul trimestru), mie mi-a trimis cumnata-mea (care e medic, deci am avut incredere) din Spania, dar paranoica cum sunt de felul meu cu medicamentele, am luat o singura pastiluta cand chiar nu mai puteam. Poti sa intrebi la doctor sau la farmacie

Ema de 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Si am schimbat si saptamana

Ema de 33+

Mergi la inceput

Aaaa! Ceai de chimen pt greturi, Deny!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Neata burtici si mamici!
Eu sunt destul de surescitata in momentul asta. Am cam luat o hotarare importanta. Ma mut la mama acasa pe perioada iernii! Sunt mai multe lucruri care m-au facut sa hotarasc asta:
1. Lemnele de foc sunt scumpe, venitul meu a scazut cu concediile de risc si prenatal, asa ca nu imi permit sa cumpar (incalzim cu sobe cu lemne).
2. Imi e tot mai greu cu sarcina si cu Sorina. Ai mei lucreaza dar tot vin seara acasa, asa ca voi avea cat de cat ajutor.
3. Mi-e frica de perioada de dupa nastere, de depresia pp, si macar sa mai am adulti pe langa mine.
si ar mai fi...
Trebuie sa vorbesc de Sorina la alta gradinita sa o primeasca, dar nu va fi o problema asta, ca la tara se poate.
Asa ca fac liste cu ce trebuie sa fac acasa inainte de a pleca.
Si incepe iarasi nesting period...

Luminita, de Sorina Dana - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii
33+ cu Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui logam

Neata burtici si mamici!
Eu sunt destul de surescitata in momentul asta. Am cam luat o hotarare importanta. Ma mut la mama acasa pe perioada iernii! Sunt mai multe lucruri care m-au facut sa hotarasc asta:
1. Lemnele de foc sunt scumpe, venitul meu a scazut cu concediile de risc si prenatal, asa ca nu imi permit sa cumpar (incalzim cu sobe cu lemne).
2. Imi e tot mai greu cu sarcina si cu Sorina. Ai mei lucreaza dar tot vin seara acasa, asa ca voi avea cat de cat ajutor.
3. Mi-e frica de perioada de dupa nastere, de depresia pp, si macar sa mai am adulti pe langa mine.
si ar mai fi...
Trebuie sa vorbesc de Sorina la alta gradinita sa o primeasca, dar nu va fi o problema asta, ca la tara se poate.
Asa ca fac liste cu ce trebuie sa fac acasa inainte de a pleca.
Si incepe iarasi nesting period...

poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii
33+ cu Tudor

Logam, cred ca este cea mai buna decizie pe care o puteai lua. Ai nevoie de macar 1 ora pe zi de ajutor si de cineva care sa te ajute cu un bebe mic si cu Sorinuca + partea financiara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Deny draga, eu am avut greturi pana la 20 de saptamani, dar de alea puternice. Aveam impresia ca am in gura un gust metalic, de parca sugeam cheia de la bicicleta. Nu au trecut cu nimic, cu absolut nimic, mancam cu de-a sila si vomam. Mai mult nu mancam. Ba chiar prin saptamana 9 am fost internata in spital cu disgravidie precoce, ca nu mancasem o saptamana.Am stat 4 zile in perfuzii. Nici macar apa nu puteam bea.Apoi au disparut brusc.
Acuma sper sa nu revina greata aia spre sfarsitul sarcinii, ca bebe trebuie sa creasca, sa se coaca.

poze Sorinutza mica

Alte poze

Povestea nasterii
33+ cu Tudor

Mergi la inceput