Felicitari Yna85 ! Haide Gina2 ! Nov-Dec2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Popi exista si un cocktail de inducere a travaliului, testat si de mine cu rezultate optime. Nu mai stiu exact proportiile la ingrediente dar daca te intereseaza pot sa le aflu. Sau poate stie si [b][Aschiutza/b]. Oricum intai trebuie discutat cu doctorul daca e ok.
Moasa ne-a mai vorbit si de alta metoda mi "putin agresiva" decat cockteilul dar nu stiu daca da rezultate..

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Buna burticutelor!

Ieri am ajuns acasa! Pe data de 26 oct la ora 12 si 10 min, a venit pe lume minunea mea, Anamaria, avand greutatea de 3200gr, 49 cm, scor Apgar 10. Sunt cea mai fericita mamicuta! Suntem bine amandoua, si faptul ca ea e sanatoasa dupa atatea probleme e cea mai mare minune!
Va pup tare pe toate si o sa mai intru sa vad ce faceti!
Nu in ultimul rand va multumesc din tot sufletul de incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Oooooooo in sfarsit Ynutza....
Multumim Doamne ca tu Yna, esti bine si fetita Ana Maria la fel!

Felicitari inca o data scumpa noastra. De-ai sti prin ce am trecut noi toate, offff. Dar bine ca sunteti voi bine, eu una tare mult m-am ingrijorat pt tine.

Cand poti, sa mai intri sa ne dai mai multe detalii cum ai nascut? Cum se adapteaza minunea de fetita, tu cum te mai simti proaspata mamico

(Deny)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucyana1982 spune:

Buna YNAaaaaaaaaaaaaaaa...... felicitari iubita...bine ca sunteti bine amandoua. Va pupam si asteptam detaliiiiiiii
Buna dimineata fetele....

Citat:
citat din mesajul lui Yna85

Buna burticutelor!

Ieri am ajuns acasa! Pe data de 26 oct la ora 12 si 10 min, a venit pe lume minunea mea, Anamaria, avand greutatea de 3200gr, 49 cm, scor Apgar 10. Sunt cea mai fericita mamicuta! Suntem bine amandoua, si faptul ca ea e sanatoasa dupa atatea probleme e cea mai mare minune!
Va pup tare pe toate si o sa mai intru sa vad ce faceti!
Nu in ultimul rand va multumesc din tot sufletul de incurajari!

Gena MTHFR - mutatie heterozigota C677T, mutatie heterozigota A1298C; Gena PAI-1 - genotip heterozigot 675 4G/5G, genotip heterozigot 844 GA;
Tirodita autoimuna Hashimoto cu hipotiroidism, ATPO>2000, ATg=267, TSH=16;
O sarcina oprita in evolutie la 9s.

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png

37 sapt +

Tratament: Clexane 0,8/seara, Magne B6 - 2cpr/zi, Cetebe 1g/zi, Femibion 1 - 1cpr/zi, Ac folic 5mg - 1cpr/zi, Aspenter 1cpr/zi, No-spa 40 mg - 3cpr/zi (pana la 6cpr/zi), Utrogestan 200mg - 2cps/zi si Euthyrox 50mg/zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucyana1982 spune:

Fetele....abia astept sa ma duc maine la control...imi este asa de teama...nici noaptea nu pot sa mai dorm. Stau tot timpul si incerc sa urmaresc miscarile....nu mai este ea energica cum era de lovea in toate partile....misca mai putin.....am tot intrebat si mi sa spus ca este normal ca sunt micuta si nu prea mai are unde sa se miste in burticuta. Doamne...poate ma opereaza maine sa scap si sa stiu ca totul este ok
GINA2....multa bafta...sa auzim de bine...sa stii ca am aceeasi teama cu fetita pe care o las acasa in grija soacrei(nu stiu cum s-or descurca cu ea.....), oricum printesa mea este foarte fericita ca ii aduc o surioara....dar o sa imi fie greu fara ea cateva zile cat o sa stau in spital.
In rest....va doresc o zi frumoasa ...ma duc sa mai citesc din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Yna, pupam mamica si printesa. Multumim ca ne-ai dat de veste ca esti bine ca am trecut prin niste emotii si nu numai... Sa dea Dzeu sa fiti bine amandoua.

Aschiutza cum te mai simti? La fel? Tot colastaza? . Pup sa mai treaca.

Bubu ce fac picioarele?

Pup toate burticile
Azi am schimbat prefixul, mai ca nu imi vine ca cred ca am ajuns aici. 30 de saptamani.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 30+ cu Gabriel

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Deny, acum am vazut ca te-ai ocupat de numele printului meu.
Cum te simti? Greturi, ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Neata, fetele!

Yna, felicitari! Bebe Anamaria, bun venit!

Asteptam povesti si impresii din prima saptamana cu minunea.

Onutz, da, am facut si doppler. Circulatia este ok peste tot (creier, cord, cordon... ). Am stat o ora la ecografie, m-a puricat pe toate partile. Membranele nu par a fi fisurate, lichid eu nu am pierdut pana acum. Nu stiu daca exista varianta in care se pierd cate 2-3 picaturi, pt ca daca ar exista si asta, atunci nu am cum sa-mi dau seama. Mi-a spus doc doar sa incerc sa bag cat mai multe lichide, poate mai ajuta si asta cat de cat, desi amnioticul si-l face singura lenesa mea. Sper sa fie doar o stare de fapt si nu alte nenorociri care mi-au tot filat pe lampa de ieri si pana acum.

Bubule, da, si eu in sinea mea mica zic ca e totul in grafic. Dar undeva, pe umar, e si o bestie mititica, de-mi sopteste suav "dar daca .....". Ar fi chiar culmea culmilor, dupa ce am avut cea mai lejera sarcina, sa ma trezesc cu belele acum pe final . Imi vine sa ma duc azi sa-i rog s-o scoata, sa fiu io sigura ca e ok. Noroc ca inca nu am terminat amenajarile pentru ea

Popeasco, te astept la cotitura cu info despre "mogaldeata"
Si lasa dorul de Andreea, nu lipsesti atat de mult si in plus maine poimaine iti pleaca la facultate. Ce-o sa faci atunci?
(bine, dau eu din gura, dar cine stie ce leuca ma loveste in frunte si n-o s-o las pe-a mea din mana neam, desi mi-am propus s-o invat safta calareata pe la cine o vrea s-o plimbe)

Vreausaninga, tare de tot nepotelul tau

Mica, eu am miopie (-2,25), si oftalmologul imi spusese ca un travaliu bine condus nu ar trebui sa afecteze cu nimic. Nu stiu cum e in caz de operatie existenta. Cu ginecologul stabilisem ca daca travaliul decurge normal, fara prea multe strofocari ma lasa natural. Dar la primul semn de poticnire trece la cezariana de urgenta (nu mai e valabil si acum, dar asta stabilisem legat de ochi). Poate ai noroc si e valabila si pt tine regula mea

Andie, sa vedem daca vrea sa apara. Practic am azi 37 saptamani si 4 zile, n-ar mai fi asa mult pana la termen, si clar nu-i e nici extrem de bine pe-acolo. Pe de alta parte citisem ca in caz de lichid putin, in timpul travaliului bebe risca sa-si preseze cordonul si sa ramana prea mult timp fara oxigen. Si cum lichidul putin determina si un travaliu anevoios, mai ca nu am chef sa ma apuce si banuiesc ca ar fi mai buna o ceza. Dar na, cu cat citesti mai mult cu atat te ametesti mai tare.
Doura, Angiuta nu ma mai agat de nimic. Adica nu o sa insist pe natural, pt ca mi-a intrat nitel frica in sistem. Cum o fi sa fie, numai bine sa fie. Doc-ul meu era incantat prima oara cand i-am zis ca as incerca natural, ieri mi-a recoltat si pt streptoc in aceeasi idee. Probabil ca daca ea vrea sa vina pana decide doctorul ca e cazul sa fie scoasa, mergem cat s-o putea pe natural. Daca doc zice cezariana, o sa fac cum vrea el, pt ca nu mi-a lasat nici macar o secunda impresia ca ar alege ceza din comoditate.

Luciana, nasul sus, bunicii, indiferent de ce vedem noi la suprafata, au o imensitate de dragoste de oferit nepotilor, si nu cred ca altcineva ar fi in stare sa aiba grija mai bine de un copil (ca-l rasfata, asta e alta dilema ).

Mena, bun venit in gama "3x"

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mena1906

Deny, acum am vazut ca te-ai ocupat de numele printului meu.
Cum te simti? Greturi, ceva?

Cu placere scumpa

Greturile, offf greturile la greu ma viziteaza. Mai ales cand mi-e foame, dar nu scap de ele nici dupa papat. Sper sa nu dureze pana la nastere ca altfel nu stiu cum voi manca. Dar nu las asta sa ma afecteze, m-am invatat de la voi sa fiu "ZEN" , si zambesc ca totul e bine, si va fi bine pana la termen si dupa.

In rest, linsite (multumim lui Dumnezeu, si sper sa fie asa pana la capat), burtica nitel bombata, sanii au mai crescut un pic(ce placere pe capul sotului), stau acasa la leneveala, nu mereu in pat ca imi amorteste tot corpul, mai treblaluiesc ceva prin camera-imi gasesc eu munculita sa fac, de aia usoara sigur.
Nu pot suferi mancarea gatita, musai sa pregatesc ceva sotului, dar scumpul de el pana la urma ma intelege si nu ma forteaza si nu se supara daca nu gatesc. Cumparam mancare gata si o incalzim la micro. Abia astept sa ajungem in tara (mai avem inca vreo 4 zile) sa ma duc la mama acasa sa pap mancare buna, buna, buna o sa-mi gateasca ea sigur. Cand citeam despre Gina2 cum mama ei are grija de toata familia, parca o revedeam pe a mea. Offf ce mi-e dor de mama!

Gata despre mine , hai sa revenim la gravidutele noastre mai mari , si sa scoatem

pt Gina2, Camitu, si poate-poate si Luciana (tot pe 1 noiembrie)

Mergi la inceput

Ahh sa nu uit... asteptam vesti, de ultima ora macar, de la gravidutele ce urmeaza curand DPN si la ele...

andradame, sandramozo, pantazi10

...asta daca nu au nascut deja si ele, oricum astept vesti.

Ginutzo!!! asteptam vesti si de la tine! La gina85 ma refer , cea nascuta in anul '85(sa nu fie confuzie iar).
Pe cealalta Gina, epopeasca noastra, o asteptam maine-poimaine cu vesti bune, cand va putea

Ufff ce nerabdatoare sunt eu pt voi de parca nasc eu

Mergi la inceput