Felicitari Yna85 ! Haide Gina2 ! Nov-Dec2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

Buna seara, burtici si mamici!!!
Ne-am intors si noi de la eco cu vesti foarte bune. Draga mea Natalia este foarte bine,pare sa-i priasca mediul de acolo. cand a pus dr aia pe burta s-a intors cu spatele si nici ca a mai vrut sa-si arate fata,ba chiar impingea chestia aia(cum i-o zice). are 2034gr si varsta e la fel ca cea dupa UM,adica 32s6z. are si ea din pacate dat cordonul o data dupa gat.
placenta e posterioara,de gradul II si lichid amiotic in cantitate normala.
am discutat si despre nastere...am avut asa o revelatie ca poate ar fi bine sa nasc natural.asa ca de acu trebuie sa merg la un medic oftalmolog sa vad daca imi da voie sa fac lucrul acesta, avand in vedere ca am operatia la ochi. Dr mea a zis ca ea e mai de acord cu nasterea naturala si daca avem acordul oftalmologului vom naste natural.Acu sincera sa fiu...parca am prins curaj si nu-mi ramane decat sa zic Doamne ajuta!
Asa...si daca nu nastem natural, nici sa nu ma gandesc ca imi face cezariana mai devreme de 39 de saptamani,asta in cazul in care nu vrea ea afara.a zis ca bebele trebuie sa stea cat mai mult acolo,dar daca eu vreau nu e neaparat sa asteptam un semn si ca pentru linistea mea putem sa programam cezariana.
Am de meditat vreo cateva zile,dar va fi bine...Trebuie!!!nu-i asa?
cam asta e! m-am intins...
va pup pe toate si va doresc o seara placuta!
inca o data incurajari pentru Gina2 si Camitu!!!Va asteptam cu vesti bune!!!
Popi nu fi trista! sunt sigura ca demostela ta va fi un copil minunat!

Mica 32+ cu o minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Ginutza si Camitutzu

Onutz 37+ cu Lucian Gabriel

Vali

F IMPORTANT - MELANOM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Epopeasca fii linistita,stiu ca iti va fi dor de fetita dar va trece saptamana si veti fi in formula completa.Asteptam cu nerabdare vesti de la tine cand se va putea

Popi nu te necaji,totul o sa fie bine,esti sub supravegherea medicului si nu o sa se intample nimicSi eu mi-am propus sa nu ma mai gandesc la tot felul de prostii.O sa vedem vineri ce va zice dr.

Felicitari fetelor care si-au vazut puiutii la eco si au venit cu vesti

Aschiutza sper ca tratamentul prescris de medic sa fie unul bun si sa te simti mai bine

Bubu nu pot dormi de acum ca la noapte nu mai inchid un ochi,si asa ma culc tarziu si ma scol devreme,plus ca ma foiesc de pe o parte pe alta si mai merg si la toaleta de cateva ori.

34+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Am intrat si eu putin sa va scriu un mesaj, azi am dormit destul de mult din nou, facem provizii . Si tensiunea a fost mai buna azi (13 cu 7). Sper ca azi sa pot dormi ca lumea peste noapte.
Multumim mamicilor de septembrie-octombrie pentru mesajul emotionant, sa aveti parte doar de sanatate, fericire si bucurii alaturi de boboceii vostri pufosi.
La Multi Ani pentru Misso, Doura! Sa aiba parte doar de sanatate, fericire si noroc in viata!
Luciana, sper ca te simti mai bine si sa poti dormi la noapte.
Aschiutza, nasol cu mancarimile. Tinem pumnii sa te simti cat mai bine.
Dana, si pe mine m-a durut putin spatele la film, dar a meritat, cine stie cand vom mai putea merge.
Dannnah, super ca a fost totul ok la control si ca te-ai linistit cu ecograful. Ai grija cu verigheta totusi, sa nu ti se umfle brusc degetele.
Onutz, cam si eu am aceeasi senzatie ca ma arunc fara parasuta .
Gina, mai e atat de putin si o sa-ti tii minunea in brate! Si eu dorm sau pe dreapta sau pe stanga, cum ma lasa Ema.
Angelique, nu-ti face griji pentru greutatea lui bb, stai linistita sa iti treaca contractiile.
vreausaninga, nasol ca nici tu nu poti dormi bine!
Mena, super ca inca poti dormi, mai tarziu o sa fie mai greu. Nici sotul meu nu prea mai are loc in pat de pernele mele .
Ina, sanatate lui Robin sa treaca repede si bb sa nu se grabeasca.
Angiuta, super ca o sa primesti centura, sper sa iti foloseasca sa nu te mai doara asa spatele.
Irina, cred ca te-ai speriat cand ai cazut. Bine ca nu a fost nimic grav.
coca, eu am 37 de saptamani si 4 zile si nu am facut inca testul de stres.
Popi, si fetita mea e mai mica cu o saptamana. Dar la mine placenta si lichidul sunt ok inca, daca astea nu mai sunt ok, atunci trebuie sa vina bb mai repede, dar poate o sa vina totusi ea mai repede singurica.
Bubu, , m-am odihnit destul de bine azi.
onutz, nasol ca nu poti gasi o pozitie buna pt somn, sper sa reusesti totusi la noapte.
Irilac, succes la ecografie.
Bubu, ne faci si noua pofta cu poftele tale !
Aschiuta, nu te supara pe comentariile rudelor, sper sa iti faci rost repede de medicamente si sa fie eficiente.
Gina, bravo pentru ultimele cumparaturi. Cred ca iti va dor de Andreea, dar gandeste-te ca intr-o saptamana vei reveni langa ea, impreuna si cu Sofia si te vei bucura de ambele minuni ale tale.
Cellena, nasol ca nu ai aflat prea multe de la eco. Poate mai poti merge o data la altcineva.
Mica, felicitari pentru rezultatele bune de la eco, sa dea Domnu sa poti naste asa cum iti doresti tu.
Si bineinteles sa nu uit de motate:
HAI CAMITU!
HAI GINA2!
O noapte buna sa aveti toate, cu somn usor!

Andreea 37+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.6, Femibion2, Cetebe, MagneB6, Maltofer Fol, 1-2 Dopegyt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

multumim pt toate urarile frumoase

almy, fenugreek eu nu am folosit dar stiu ca se face ceai galactogen din fenugreek, anasomn si fenicul...eu mi-am facut doar din anason si fenicul...

HAI GINA!!!
HAI CAMITU!!

<hr noshade size="1" />
[b]alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si[b] de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

si 24+ cu

Mergi la inceput

popica, nu mai spune asa...o sa fie bine...vezi ca travaliul se poate induce si natural in caz ca vrei sa incerci...dar trebuie sa gasesti o moasa care stie..se face un masaj la col cu nu stiu ce ulei...

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Multumesc fetelor pt motate, dar deocamdata lasati-le pana vineri 2 nov jos.
De dimineata m-am trezit fara voce, cu o laringita de toata frumusetea.
Dr a zis sa asteptam pana vineri ca sa nu dau copilului virusul si sa nu apara complicatii in timpul operatiei.
Ce ma sfatuiti a fac sa scap e raguseala.nu ma aud deloc cand vorbesc si am o durere mica de gat.va marturisesc ca am patit asta pt ca in ultimele zile am baut rece de la frigider....altfel mi se pare ca beau apa clocita.

CAMITU 38+mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

nu ai facut laringita de la bauturi reci...

<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Camitu, eu toata sarcina asta n-am baut decat apa cu gheata, ca altfel nu o suport. Tot salcie mi se pare. Si beau 3l pe zi. Si am racit 1 data, dar numai am stranutat si nasul infundat, au adus copiii virus de la scoala. Iar cand e virus n-ai ce-i face, tre sa astepti sa-si faca hachitele si plece de la sine.

Mai fetelor, deschisesem discutia de fenugreek, fiindca e un galactogen fff bun, eu am vazut o marire clara a productiei de laptic. Mie personal anason si fenicul mare lucru nu mi-au facut, dar la fenugreek chiar am reactionat. Dar am citit ca depinde si de organism ce galactogeni functioneaza la fiecare. Si sa nu uitam ca in primul si-n primul rand suptul mareste productia (dupa formula cerere-oferta). Oricum, ne mai consultam pe tema asta...

Alma 38+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

almy noua moasa la curs ne-a zis ca e un mit ca ceiul de chimen, fenicul si anason stimuleaza lactatia. Singurul care o face e cel din Bockshornkleesamen. Din pacate nu stiu cum se traduce, denumirea asta e in germana. Poate e acelasi de care zici tu.
Moasa n-a zis ca singurul ceai de stimulate a lactatiei care contine asa ceva e ceaiul Weleda.

Edit: am cautat traducerea in engleza cu google transltor si e fenugreek. Deci vorbim de acelasi lucru.

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 33+

Mergi la inceput