Felicitari Yna85 ! Haide Gina2 ! Nov-Dec2012 (40)
Raspunsuri - Pagina 15
epopeasca spune:
Iubitele mele, V-am citit fugitiv acum. Numai ce am ajuns acasa, am fost ultima data la cumparaturi inainte de venirea mogaldetei. Maine la prima ora ne prezentam cu bagajelul la spital. Daca am noroc poate ma mai lasa sa mai trag o fuga acasa pana seara, dupa ce donez sange si alte alea si atunci o sa va mai dau de veste. Daca nu, sa nu va faceti griji.
Nu-mi vine sa cred ca asta e ultima noapte de somnic acasa in familie de 3. Urmatoarea noapte pe care o voi dormi acasa vom fi 4 .
Am emotii, dar sunt calma, impacata, linistita ... indicatiile au fost plasate, bagajul facut ... nu-mi mai ramane acum decat sa am rabdare. Am un singur motiv de suparare: imi va fi enorm de dor de Andreea! Nu am stat niciodata fara ea mai mult de cateva ore, nu am dormit niciodata altundeva decat in casa cu ea, mereu i-am vazut zambetul de dimineata Si nu stiu cat de bine i-ar face ei sa vina in vizita la spital, sa ma vada maxim jumate de ora si apoi sa plece; e prea mica si nu stiu daca ar intelege ca nu va putea ramane cu mine si ca eu nu voi putea pleca cu ea acasa. Si mai stau si aproape 1 saptamana
"Esi" (=mersi) pt motate!!!
Va pe toate!
Gina 38 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
onutz83 spune:
Ginutzule, va trece si saptamana asta
Recuperare usoara si sa mearga totul bine!
Onutz 37+ cu Lucian Gabriel
Vali
F IMPORTANT - MELANOM
A.C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui epopeasca Iubitele mele, V-am citit fugitiv acum. Numai ce am ajuns acasa, am fost ultima data la cumparaturi inainte de venirea mogaldetei. Maine la prima ora ne prezentam cu bagajelul la spital. Daca am noroc poate ma mai lasa sa mai trag o fuga acasa pana seara, dupa ce donez sange si alte alea si atunci o sa va mai dau de veste. Daca nu, sa nu va faceti griji. Nu-mi vine sa cred ca asta e ultima noapte de somnic acasa in familie de 3. Urmatoarea noapte pe care o voi dormi acasa vom fi 4 . Am emotii, dar sunt calma, impacata, linistita ... indicatiile au fost plasate, bagajul facut ... nu-mi mai ramane acum decat sa am rabdare. Am un singur motiv de suparare: imi va fi enorm de dor de Andreea! Nu am stat niciodata fara ea mai mult de cateva ore, nu am dormit niciodata altundeva decat in casa cu ea, mereu i-am vazut zambetul de dimineata Si nu stiu cat de bine i-ar face ei sa vina in vizita la spital, sa ma vada maxim jumate de ora si apoi sa plece; e prea mica si nu stiu daca ar intelege ca nu va putea ramane cu mine si ca eu nu voi putea pleca cu ea acasa. Si mai stau si aproape 1 saptamana "Esi" (=mersi) pt motate!!! Va pe toate! Gina 38 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana |
Gina,sunt cu toata inima alaturi de tine !!!!!!
Ma voi gandi la tine si astept un sms de BINE !!!!!!!!!!!!
Te imbratisez cu tot dragul si iti tin pumnii !
Alina 37+ mami de Delia ( 6 ani)
Bubulina42 spune:
Ginaaaa, hai ca va fi super bine! abia te asteptam inapoi! te cred ca iti va fi dor de cea mica, dar stai sa vezi, ca o sa ai doua bubuline, de acum!!
Iar acum Andreea o sa o pupe de-adevaratelea, nu mai pupa doar burticaSa ne dai de veste imediat ce poti si ai un gram de timp,sa fii puternica, optimista, mamica fericita de gargaritza sanatoasa si pufoasa!Fruntea sus, intotdeauna lucrurile se aranjeaza dupa suflet! iti tinem pumnii si te(va) asteptam cu mult drag!
36 + cu Nicholas
angiuta spune:
Aschiutza nu te lasa abatuta, lasa ca o sa fie bine.
E aiurea ca nu primim retete compensate, cumatra mea care lucreaza la spital mi-a zis ca ea da mereu retete compensate la gravide (e rezidenta pe ginecologie).
Macar centura e gratis.
Ajutorul tau e platit de tine sau de casa de asigurari? Mie mi-a zis doctorul ca imi poate aranja sa vina cineva sa il duca sau sa-l ia pe Vladut de la gradi dar nu as vrea. El e destul de reticent cu persoanele straine si mi-e teama sa nu asocieze cumva negativ lucrul asta cu venirea lui bebe. Asa ca mai incerc eu sa-l duc la gradi cat mai pot.
Noi tot asigurare de stat avem, TKK.
Mersi pentru PM si sa sper ca mancarimile sa te lase sa dormi!
epopeasca sa dea Domnul sa fie totul bine maine!
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 33+
vreausaninga spune:
Ginutza
Sa dea D-zeu sa fie bine si sa te refaci repede! Am niste emotii
Nu mai fi suparata pt ca-ti va lipsi Andreea,ea va fi fericita ca-i aduci o surioara acasa
Doamne ajuta! Sa fiti bine amandoua
Fetelor eu nu-mi imaginez cum e asezat buburuzul,dar simt o presiune jos in stanga,parca vrea sa-mi mute piciorul si cam la nivelul stomacului niste inghionteli serioase,si in relief cred ca sunt piciorusele. Vedem joi la eco. Abia astept!
Ca sa va distrati si voi: m-am conversat pe webcam cu nepotelul meu din Spania, are 4 ani si mi-a zis ca se pregateste de "Haolin" si ca se "disfraseaza" in "pisdermen" Ma doare stomacul! A, si m-a intrebat ce am la "pascene", ca m-am pensat mai altfel.
37+
"buburuzul" Ianis Andrei
mena1906 spune:
Gina!!! Sunt cu toate motatele din lume langa tine si cu sufletul si ma rog sa fie bine! Nu te mai ingrijora ca o sa fie bine.
Vreausaninga m-am distrat copios
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 29+ cu Gabriel
In love with my little kid :X
Cellena spune:
epopeasca iti tinem pumnii si tie si lui
Eu acum am venit de la eco si sunt foarte dezamagita. Nu cred ca a durat mai mult de 10 minute toata treaba, cu niste masuratori facute mai mult in sila, de pana si eu vedeam ca ce masoara ea acolo n-are nicio legatura cu ce se vedea...
"Stai asa, ca se misca si nu pot sa prind, dar pare sa fie bine..."
"vaaai, sta cu fata spre coloana lui mami, nu cred ca i-a prins nimeni fata pana acum, nu?" - ba daaaaa, acum 3 saptamani, cand era tot cu fata catre spate
Mai bine nu ma mai duceam, mi se pare ca mi-am pierdut vremea. Ma rog, ce am aflat in plus e ca si-a mai dat o data cordonul dupa gat, deci are circulara dubla acum.
Ema de 32+
almy spune:
Multumim mamicilor de bobocei de septembrie - octombrie!!! Multa sanatate voua si puiutilor!!!
DOURA, La multi ani pentru Misso!!!!
Vreau sa te intreb ceva: tu ce stii de Fenugreek? Eu l-am folosit cu mult succes la Stefan, pt stimularea lactatiei, sub forma de decoct. E amarui tin minte, dar e si bun tonic al ficatului, se recomanda dupa nastere.
Alma 38+ cu , mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
onutz83 spune:
Cellena, si noi suntem in aceeasi barca
Onutz 37+ cu Lucian Gabriel
Vali
F IMPORTANT - MELANOM