Felicitari Yna85 ! Haide Gina2 ! Nov-Dec2012 (40)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Buna dragelor,
Gina, esti in gandurile si rugaciunile mele, multa bafta si nastere usoara. Andreea va fi bine si va uita perioada asta cand ii vei aduce 'jucaria' acasa
Vreausaninga, f comic nepotelul tau
Cellena, nu te necaji cu circulara, si al meu a avut acum cateva sapt si s-a descurcat singurel. Hai ca poate se intorce el singurel si se descalceste . felicitari pt schimbarea sapt....si eu o schimb azi
Doura, scuze intarzierea...La multi ani pentru Misso, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii
Mica...nu te ingrijora nici tu cu circulara, important e ca bebelina creste bine, se va descalci ea singurica. Imi pare tare rau ca nu vom pica in acelasi timp la nastere...asta e, nu depinde de noi. Lasa ca eu voi fi prima si voi putea sa-ti dau sfaturi proaspete de prin spital. E bine ca te gandesti si la varianta cu nasterea naturala, eventual vorbeste cu dr si de epidurala. Te puo si mai vb la telefon
Camitu...draga de tine, incearca cu shatou...sau cum se cheama...galbenus de ou frecat cu miere si lapte cald. Multa sanatate iti doresc
Almy, eu aud de fenugreek asta pt prima oara, dar e bine de luat in calcul, chiar mi-am salvat denumirea...in caz ca voi avea nevoie sa nu stau atunci sa cotrobai prin cap anterioare.
Yna, ma bucur ca ne-ai scris si ca sunteti bine. Multa sanatate sa aveti si crestere usoara. Poate mai intrii sa ne mai dai sfaturi de proaspata mamica
Lucianna, succes maine la eco. Asa am auzit si eu, ca in ultimele sapt bebelasii nu mai au los sa se desfasoare si stau mai mult incorsetati. Hai ca nu mai este mult si ai sa ti tii frumusetea in brate
Menaaaaa, felicitari pt schimbarea prefixului uite cum incet incet trec saptamanile si ajungi si tu la termen. Pupam mamica si cumintelul din burtica
Ipopica, cred ca toate avem temerile astea, vrem sa ne vedem cat mai repede bebeii in brate, sa-i stim ca sunt bine....mai ales acum pe ultima suta de metri. Curaj si sa fie cum e mai bine pt voi
Mamide2, uaaaaaaaauuuuuuuuuuuu, ce frumoasa camera ati amenajat...superba , imi place la nebunie. Offf ce-mi doresc si eu o camera pt putzoiul meu , dar deocamdata trebuie sa se multumesca cu un colt . Peretii i-ai desenat cu sabloanele alea de pe pereticolorati.ro???
Logam, foarte buna decizie ai luat, e mai bine sa fii cu cineva in perioada asta care sa te ajute.
AC, ce vaccin ti-a facut dr?

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Gina multa bafta maine,iti tinem pumnii si asteptam vesti de la tine cand se va puteaBine ca esti acasa,stai linistita cu printesa ta bucura-te de timpul ramas impreuna ca dupa o sa ti fie tare dor de ea.

Mami foarte frumoasa camera lui bebe

Alexinna felicitari pentru rezultate.

Cu somnul stau din ce in ce mai prost,dorm putin si ziua as face de toate dar de abia ma miscAcum stau pe capul lui tati sa faca un pic de ordine si sa asezam patutul la pui,el zice ca avem timp dar mai bine sa fie montat ca nu se stie.Am bagat la spalat si ultimele lucruri pentru bebe si camasile mele de alaptat,mai trebuie doar calcate si maine ma apuc sa imi fac tampoane ca am vorbit cu cineva care a nascut la Cf 2 si iti cer tampoane facute acasa.Am vorbit si de preturi deci in mare stiu ce trebuie sa pun in bagaj si in plic pentru fiecare.

Felicitari Yna pentru printesa,ma bucur ca sunteti bine.

Deny imi pare rau ca vomiti si ai greturi,o sa treaca la un moment datEu ma bucuram cand vomitam ca ma gandeam ca este bebe bine

Ca si acum cand nu misca o perioada il rog sa imi mai de-a un sut,nu conteaza cum, numai sa stiu ca e bine.Si cand ma plang ca imi dezlipeste coastele sotul imi zice mereu ca eu cer,de ce sunt nemutumita

Logam cred ca ai luat cea mai buna decizie sa stai la iarna la parintii tai,cel putin ai un ajutor seara si o mancare facuta daca bebe nu iti lasa timp sa faci la inceput

Mena si Celena felicitari pentru schimbarea saptamanii usor usor trec si o sa ne vedem cu minunie in brate.

Camitu imi pare rau ca ai laringita,lasa ca trece si o sa iti vezi minunea curand

34+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

irilac,e vb de vaccinul antitetanos.Mi-a facut unul la 7 luni si acum al doilea.Din ce am mai intrebat prietenele mele care au nascut deja,mi-au spus ca la fel au facut si ele.E vb de vaccinul care-l protejeaza pe bb de infectii...Mai multe nu stiu sa-ti spun.

Alina 37+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

salutari,dragelor

Aseara m-am suparat ca am scris doua mesaje luuuungi,care au disparut si unul si altul in eter si dupa aceea nu am mai vrut sa reiau,-dar azi sigur re-pun unul,ca erau si retete pentru Camitu,pt laringita..

deci, noaptea trecuta am dormt 4 ore,in pat, ieeeeee!NU legate, insa puse cap la cap-iar asta e mare lucru.Am gasit pe net niste videoclipuri in care te invata cum sa iti asezi pernele daca nu poti dormi in nici un fel.Una nu mergea la mine,dar una a fost ok.POate as mai fi dormit,dar durerea de coaste s-a trezit rapid,brusc,-si in plus, am avut niste contractii f puternice,asa rau nu le-am mai avut pana acum, am tot respirat, rugandu-ma sa treaca..

Yna, suntem nespus de fericite sa te revedem aici cu asa vesti frumoase, ne-ai dat emotii!Bun venit acasa si multa sanatate amandurora, bravo pentru bubulicea perfecta!

Mamide2, absolut super frumoasa, senina si speciala camera puiului, e clar camera de baietel asteptat cu multa multa dragoste!mi-nu-na-ta!

Mena,Cellena,felicitari pentru schimbarea saptamanii,maine imi vine si mie randul

Gina2,tinem pumnii in continuare, faptul ca ai anestezist in care ai incredere e minunat,totul va fi la superlativ|stai cu printesa ta si vino cand mai poti, abia asteptam vestile despre voi!Doamne-ajuta si multa sanatate!

Peste tot scrie ca Fenugreek e o minune pentru lactatie.Nu spune nicaieri ca celelalte nu ar fi-si ele sunt recomandate si sustinute, Popi,ia-le fara griji-dar mai ales Fenugreek ei spun ca ajuta laptele vizibil,de pe o zi pe alta umple sanii.Asa ca toate sunt bune..

Popi,ZEN,daaaa?

Andie,super ca poti dormi!nu te invidiez,ma bucur mult pentru tine, fiindca la varsta asta a sarcinii chiar e nevoie de somn!

Logam-super decizie, tuturor le va fi mai usor, bunicii ca au nepoatele alaturi, tu ca ai ajutor de incredere si nadejde in primele luni..Bravo, va fi bine!

Deny,puiule, sa vezi ce repede au sa treaca lunile astea de inceput, de nu are sa iti vina sa crezi!faptul ca vei fi in tara are sa faca timpul sa zboare, oricum!

Alina,mica tensiunea aia, asa o ai tu in mod normal?

Fetele, am niste degete la maini ca niste carnati,cum mai scot eu verigheta?ma duc sa infasor mana in solutie sarata, sa vedem daca rezolv ceva..
Si arsurile astea ma omoara..Daca gangania nu e cu pletele pe umeri,il musc de fund!

Onutz,Doura,Looana,Bioana-si toate fetele de care nu stim nimic azi-pe unde sunteti?

36 + cu Nicholas

Mergi la inceput

Acum ca am citit tot, sa va zic si despre mine. Aseara am fost la eco, bebe e bine, mai mare cu vreo 4 zile. Nu s-a intors inca, cu toate ca eu eram 100% sigura ca o facuse sapt trecuta cand v-am zis ca am avut niste senzatii mai ciudate prin burta. Oricum nu conteaza daca nu se intoarce ca voi face cezariana. Pe mine dr nu ma lasa sa trec de 38 sapt din cauza trombofiliei cica...asa ca de Sf Neculai cel mai tarziu va veni minunatul . In noiembrie voi fi monitorizata f atent, adica cam in fiecare sapt voi face eco. Placenta mea imbatraneste putin mai repede cica...e grad 2 spre 3...nu prea stiu ce inseamna, dar dr a zis sa nu ma ingrijorez asa ca stau relaxata.
Aseara nici eu nu prea m-am odihnit nu stiu de ce, cred ca din cauza emotiilor,imi treceau prin minte o gramada de ganduri .
Va las acum, poate atipesc putin

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A.C

irilac,e vb de vaccinul antitetanos.Mi-a facut unul la 7 luni si acum al doilea.Din ce am mai intrebat prietenele mele care au nascut deja,mi-au spus ca la fel au facut si ele.E vb de vaccinul care-l protejeaza pe bb de infectii...Mai multe nu stiu sa-ti spun.

Alina 37+ mami de Delia ( 6 ani)

Dar de ce trebuie sa-l faci de 2 ori? Pe mine dr de fam m a programat acum in noiembrie sa-l fac, cand sunt in 8 luni...nu mi- a zis ca trebuie repetat la un anumit interval de timp

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Mami de 2 foarte frumoasa camera. Si Maya a avut patut la fel numai ca era cu verde si crem. Acum l-am desfacut si l-am transformat in pat si comoda separat langa pat. De unde l-ati luat? Bebedesign? Ai grija cu floarea acea care o ai in camera. Cand o sa creasca bebe si o sa mearga de-a busilea scapa neaparat de ea. E foarte toxica. Si aseara au aratat la stiri cat de toxice sunt plantele acestea. Sunt mortale. Aeam si eu 4 ca imi placeau dar cand am aflat le-am scos din casa. Cu bebe mic in casa e periculos.
Ma intor sa mai citesc!

36+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)

Mergi la inceput

Logam foarte bine faci ca te muti la ai tai. Macar pana trece iarna. Plus ca o sa o ai pe mami tau cu tine care o sa te ajute cand nu e la servici si va fi mai bine pentru tine si puiutii tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

yna Multumim ca ne-ai dat vesti despre tine si printesa. Ce bine ca sunteti acasa... Acomodare usoara, sa fie bebelina papacioasa si necolicoasa. pentru tine si printesa.
AC bebelina vad ca e cuminte si ascultatoare. sta in burtica pana vine dr. Cand mergi la control? Pe 6 nov? Si eu merg pe 7 Nov. Atunci a zis medicul ca o sa stabilim si noi data. E bine daca ai pus doar 10 Kg. Eu am 18 pana acum desi mi se spune ca nu se vede si 107cm in circumferinta. Dar eu tot sexi ma vad
Am vazut camera frumoasa la lui Nicolas de Bubu. De vis...se vede multa dragoste in fiecare lucrusor de acolo. Si tablourile sunt mortale.

Mergi la inceput