Burtici de mai-iunie 2013 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
Elyana spune:
Ele, welcome!
Multumesc, fetelor!!
La mine cred ca e prea devreme sa vorbim de luat in greutate, astazi chiar am observat ca am slabit, nu am mai mancat nimic junk, doar pui, peste si legume... si m-am si stresaaaat
Imi puteti recomanda unde sa ma duc pt un beta HCG maine dimineata? Ma gandeam la Medlife, stiti alt centru mai ok? Am vazut ca dau rezultatul dupa 1 zi
simcri spune:
Vio Imi pare rau pentru rezultat, si stiu ca orice am spune nu poate schimba felul cum te simti, dar cu voia lui Dumnezeu totul o sa fie bine la eco ce ti-a zis doctora?
Ele Bine ai venit sarcina usoara si bebe sanatos
Duduta eu n-am luat deloc in greutate, din contra am slabit vreo 2,5kg nu stiu daca e vreo problema pentru ca nu tin regim, din contra mananc mai mult decat inainte, ma gandesc ca poate bebica papa tot si nu mai ramane nimic sa se depuna
simcri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Simcris, la tine vin cu batul, ca in caz din asta de forta majora nu mai esti asa de departe!!!!! Vicky si Printzesone |
Pai cred ca ar fi cazu ca eu singura nu am ambitie
mrenescu spune:
citat din mesajul lui Elyana Ele, welcome! Multumesc, fetelor!! La mine cred ca e prea devreme sa vorbim de luat in greutate, astazi chiar am observat ca am slabit, nu am mai mancat nimic junk, doar pui, peste si legume... si m-am si stresaaaat Imi puteti recomanda unde sa ma duc pt un beta HCG maine dimineata? Ma gandeam la Medlife, stiti alt centru mai ok? Am vazut ca dau rezultatul dupa 1 zi |
Poti merge la Synevo.Seara ai rezultatul. Sa le specifici ca vrei sa il vizualizezi online.
6+
Lucy_happy spune:
Helloo, burtici mici de maiiuinie, sunt si eu proaspata burtica de iunie 2013 si vreau sa intru in grup
Mycya spune:
citat din mesajul lui Ele Mycya merci de raspuns! Te rog sa imi spui si mie ce sport faci la sala? Eu am 3 ani si ceva de cand fac sport min 4 ori/sapt. Incepusem cu tae bo dar am ajuns la multe nebunii. As face ceva ca ma simt amortita si fara tonus, dar mi-e frica.Prima sarcina a fost cu risc. Elena & Denisa |
cand am aflat ca sunt insarcinata am renuntat numai la a face sauna in rest mi-am continuat toate activitatile dar cu limita.
chiar si tae-bo am facut pana in saptamana a 9 dar fara a ma topai eu pastram un ritm mai lent .
abdomene am facut tot pana in saptamana a 9 in dar fara a-mi incorda foarte tare abdomenul dupa care am renuntat.
momentan fac zumba - dar fara a ma topai, body-stiling- sunt exercitii pentru intreg corpul, cu greutati foarte mici dar la fel am grija sa nu ma obosesc. ruckenfitt - nu stiu exact cum se traduce , rucken ar insemna coloana dar de ar fi sa zic fittnes pt coloana nu ar suna corect
si exercitii la aparate, gen stepper- fac si cate 30-50 de min dar fac la nivel mic si incerc sa imi mentin bataile inimii sub 130. exercitii pt picioare si tot ce tine de alti muschi inafara de abdomene.
eu am cerut sfaturi si de la un antrenor, pt a sti exact ce am voie si ce nu. mi-a spus ca atata timp cat te simti bine cand faci acea miscare si nu ametesti, nu ai dureri de cap ori greata , totul este bine. important e sa nu iti folosesti abdomenul si sa nu faci miscari ce ar putea duce la ameteli dupa care la cazaturi sau mai stiu eu ce altceva .
si ce e important!! sa bei multa apa in timpul antrenamentului si sa folosesti un echipament cat ma lejer, sa nu te supraincalzesti.
spor la treaba
inainte de toate intreaba doctorita daca e ok, mai ales ca la prima sarcina zici ca a fost cu risc....
mami de Andra si 12+
simcri spune:
citat din mesajul lui Mycya intrebare: toxo nu se poate lua si din pamant? citisem undeva ca in timpul sarcinii se recomanda folosirea manusilor atunci cand avem de plantat ceva sau cand ne apucam de gradinarit , nu e cazul meu dar numai vreau sa stiu mami de Andra si 12+ |
Ba da se poate lua si din pamant, de fapt din pamantul pe unde o pisica a trecut sa-si faca nevoile, chiar daca nu mai sunt excremente sau nu se vad, ouale de parazit traiesc cam un an in pamantul umed.
Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simcri
Ba da se poate lua si din pamant, de fapt din pamantul pe unde o pisica a trecut sa-si faca nevoile, chiar daca nu mai sunt excremente sau nu se vad, ouale de parazit traiesc cam un an in pamantul umed. |
stiam eu ceva dar nu eram sigura....ms de raspuns
mami de Andra si 12+
de_ea spune:
Bun venit noilor burtici!!Sa avem sarcini usoare si la termen!
Eu de data asta mi-am propus sa nu iau mai mult de 10 kg pe perioada sarcinii.La prima sarcina am luat 18.5 kg si mi-a luat cam 1 an sa le dau jos.
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011 +13
Elyana spune:
citat din mesajul lui mrenescu Poti merge la Synevo.Seara ai rezultatul. Sa le specifici ca vrei sa il vizualizezi online. 6+ |
Multumesc frumos, am gasit un centru de recoltare la doua strazi de unde stau e perfect!!