Burtici de mai-iunie 2013 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
mcoca spune:
Vio, in afara de amnio, exista si analiza unor celule din placenta (trofoblaste) care se face pana in sapt 15. Rezultatul il ai in 48h. Vorbeste si de asta cu doc tau.
Na, ca facusem eu o traducere din franceza :)). UIte aici in romana : http://www.desprecopii.com/info-id-1672.htm
Vicky si Printzesone
emilia.m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mcoca
Cine a zis "fericiti cei saraci cu duhul" multa dreptate a avut! Si eu la prima sarcina am fost mai relaxata, desi f stresata si atunci :). Vicky si Printzesone |
mcoca, cred ca ar trebui sa stii ca expresia "saraci cu duhul" nu se refera la prosti sau la neinteresati/needucati ci inseamna smeriti, lipsiti de mandrie si de iubire de sine, deci nu are sens in contextul in care o aplici tu.
Scuze de off-topic.
17+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan
mcoca spune:
Emilia stiu ca nu esti de acord cu mine in general, problema ta, dar inceteaza sa ma vanezi si sa imi dezaprobi toate mesajele.
Am aplicat f bine expresia, nu ma refeream deloc la prosti sau neinteresati, spuneam ca esti mult mai bine daca nu despici firul in 4.
Vicky si Printzesone
simcri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lucy_happy Helloo, burtici mici de maiiuinie, sunt si eu proaspata burtica de iunie 2013 si vreau sa intru in grup |
Lucy bine ai venit sarcina usoara si bebe sanatos!
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m mcoca, cred ca ar trebui sa stii ca expresia "saraci cu duhul" nu se refera la prosti sau la neinteresati/needucati ci inseamna smeriti, lipsiti de mandrie si de iubire de sine, deci nu are sens in contextul in care o aplici tu. Scuze de off-topic. 17+ Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan |
eu cred ca toate fetele de la aceasta odisee au inteles de fapt ce vroia sa exprime Mcoca asa ca interventia ta nu are nici un rost aici...
nu stiu daca sta cineva sa analizeze mesajele cum ai facut-o tu. cred ca e mai bine sa iti indrepti atentia pe ceva ce merita cu adevarat
mami de Andra si 12+
Irinukaaa spune:
Seara buna si de la mine!
S-a scris astazi intr-un ritm ametitor, de-abia am tinut pasul.
In primul rand vreau si eu sa-i zic lui Vio ca ne rugam pentru ea si pentru bebelusul ei si sa se demonstreze cat mai repede ca este o eroare. Nu mai repet si eu ce au zis si fetele, dar iti doresc din suflet sa fie bine!
Bine ati venit noilor mamici ca din cate imi amintesc ne-am marit "famila" cu 3 viitoare mamici: Doina, Ele, Lucy. (scuze totusi daca am omis pe cineva). Sa aveti sarcini usoare si la termen cu bb sanatosi si frumosi!
Apoi m-am tinut toata ziua sa-i zic lui Hellie ca in timpul sarcini nu ai ce cauta sa exploatezi "pe-acolo". Ca poti introduce tot felul de microbi si ajunge rapid la bebe. Asa mi s-a explicat si mie la prima sarcini.
Si ceea ce ai descris tu acolo este clar acea nidatie, am avut-o si eu la ambele sarcini si au fost fix 2 pete maronii deschis. Si gata.
Asa ca vezi-ti de treaba ta, ca bb este bine!
Elyana ma bucur ca te-ai mai linistit. Nu cred ca are ce vedea in plus miercuri. E prea devreme cred eu. Felicitari la dublu daca sunt si gemeni!!!
Flafi m-am amuzat astazi de ce ai scris. Esti prima pe care o aud "la mine de ce se vede" ca in general ne auzi pe toate... "abia astept sa mi se vada burtica, sa creasca..."
Ai fost tare draguta.
Si la mine pe zi ce trece constat ca se vede din ce in ce mai bine.
Toxo se ia mult mai repede din alimentele nespalate si carnea cruda dupa cum au zis si fetele, dar si din pamant/ fecale de pisica.
Eu am pisici in casa si le-am curatat nisipul si sarcina trecuta dar si acum si nu am anticorpi pentru toxo, dar odata ce ele nu au contact cu mediul exterior sa manance hrana vanata de ea, am citit ca nu este un pericol.
Miche cand primesti rezultatul noilor analize repetate?
O saptamana plina de vesti bune sa avem!
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 13+
Miche spune:
Ele , bine te-am regasit
Doamne ce vremuri erau atunci, eram mai tinere si foarte preocupate de 'dop'
Mycya , din ce am studiat da, se poate lua din pamantul infectat cu fecale de...pisica ( parazitul rezista in pamant 18 luni)
Exact de aceea ziceam, ca daca am asa ceva , de la pamant e, ca am mai scormonit cu mainile prin gradina , mandra ca mananc salata de baby spanac pus cu mana mea Deh, ma pregateam sa astept sanatoasa menopauza, nu un bebe nou [olala pe care tare mi-l doresc...
Miche 10+ si
Darius (26.11.2004)
Miche spune:
Smicri si Irinuka , am scris inainte sa vad ce ati scris voi
Sper sa nu fie deloc, ca sotul ma cearta intruna ca mai mananc si salata mixta din aceea 'gata spalata' fara sa o mai spal...
Rezultatele le voi primi cel mai devreme maine seara , dar doctorita specializata (Cretu Michaela) pleaca joi dimi la un congres si o mai gasesc pe 8 , asa ca maine seara, ea nu pleaca acasa pana nu ma vede pe mine
Miche 10+ si
Darius (26.11.2004)
VIOIKA76 spune:
Buna dimineata!
In primul rand vreau sa urez si eu bun venit noilor burtici: Ele si Lucy si sarcina usoara!
Vicky multumesc de informatie! Am intrebat despre CVS(biopsia vilozitatilor coriale) si pentru mine nu e buna ,are riscuri mai mari decat amnio si in plus se poate ca rezultatul sa nu fie concludent si in final sa ajung tot la amnio.La aceasta procedura se analizeaza celule din placenta iar la amnio ,din lichid care contine celule ale lui bebe.
Ieri l-am simtit pe bebe si azi dimineata! Am prins puteri parca.
Am luat o hotarare si asta m-a mai linistit.
Miche sper ca analizele sa nu iasa prost!
Elyana fa si aceasta analiza ca sa te linistesti ,ca nu e bine cu stresul.
Azi dimineata m-am cantarit si am tot 75 ,macar asta e bine,desi mananc nu se prea pune.
Va doresc o zi frumoasa!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+