Burtici de mai-iunie 2013 (6)
Raspunsuri - Pagina 11
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui de_ea Buna seara fetelor! Nu am mai reusit sa intru pe dc pt ca sunt racita rau si am si fetita racita...cu o tuse urata si muci. Vio-incearca mami sa gandesti pozitiv sa nu stresezi bebele degeaba.Este doar un test statistic care la tine mai mult ca sigur a iesit asa din cauza varstei.Gandeste ca tu ai 2 copii frumosi si sanatosi si tot asa va fi si acesta.O mare imbratisare pt tine. Eu am luat in greutate 0.5 kg ,iar burtica nu se cunoaste deloc.Sunt uneori balonata dar atat. Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011 +13 |
Sanatate multa la fetita!
Multumesc de incurajare!
Si noi tot cu boala ,toata saptamana cred ca mai sta acasa.
Acum am citit mai bine si am vazut ca si tu esti racita ,sanatate si tie si sa bei ceai de tei cu multa miere si lamaie.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+
DenyAnd spune:
Buna dimineata
pe toate
Eu stau ca copil cel mic pe scaunul lui cumintel si va "ascult" numai si invat de la voi
Nu am ce sa scriu
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
9+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
DenyAnd spune:
Fetele, m-a apucat emotiile azi... abia astept sa nasc si sa-mi tin puisorul in brate.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
9+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
VIOIKA76 spune:
Deny asa as vrea si eu sa fac un salt peste aceste luni care urmeaza ,si sa ma trezesc ca am nascut si imi alaptez bebelusul si am uitat toate temerile si fricile din timpul nasterii.
O sa treaca asa de repede timpul ,ai sa vezi ,o sa te miri cum de s-a scurs asa de repede.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+
mrenescu spune:
Neata fetili,
Eu sunt putin turmentata. Parca am greturi ( fara varsaturi totusi) parca nu. Bebe e indecis cred. Sper sa ramana la stadiul asta.
Am intrat pe fuga sa-i urez bafta lui Hellie la endocrinolog ca parca astazi avea programare.
Bun venit si noilor gravidute. Sa aveti o sarcina usoara, negretoasa si cu bebelus la termen.
6+
crina27 spune:
Buna dimi fetele.
Eu ma simt rau in dimineatza asta.am vomitat dupa micul dejun , la un moment dat mi se parea ca nici nu vad bine, am si ametit de cateva ori....offfff.....abia astept sa treaca starile astea, sa ma bucur de burtica...
VIO , imi pare rau pt rezultat, dar incearca sa-ti pastrezi calmul.sigur esti o femeie puternica si vei trece cu bine peste acesta incercare.sunt convinsa k e doar o eroare datorata varstei.
Sarcina usoara fetelor noi.
emilia.m spune:
Mcoca, cred ca stii cine pe cine vaneaza, cine pe cine dezaproba si cine are de fapt o problema.
Mycya, uite, citeste mesajele doamnei mcoca de mai jos sa vezi cine de cine se ia de regula:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=174280&whichpage=7
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175170&whichpage=1
17+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2, Aspenter 1 la 3 zile, Elevit 1 la 2 zile, Euthyrox 100, Medyn 1 la 2 zile, Magne B6, Vit C si Utrogestan
mcoca spune:
Emilia, lasa-ne sa ne vedem de ale noastre si nu strica atmosfera odiseei. Daca ai chef de harta, deschide un subiect le ZZ.
Fetelor, imi pare f rau pentru situatia creata!
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
Vio, ma bucur ca te-ai mai linistit. Cand m-am operat in sarcina cu Maya, aveam un risc de 2-4% sa pierd sarcina. Plangeam de numa. Seful meu a veni si mi-a zis, Victoria, gandeste-te la camambert, 2% reprezita linia, tot restul este ceea ce e ok. Asa e si la tine, riscul e mare, dar pe de alta parte e mic, e 1/98. Tin pumnii sa ie totul bine!
Vicky si Printzesone
ankylya spune:
neata fetelor
am avut ceva de citit de ieri dupameaza este multa comunicare si asta imi place la nebunie.
vio sper ca totul sa fie bine poate ca este un semn ca l-ai simtit pe bebe ieri poate comunica cu tine iti zice mami eu sunt bine nu iti mai fa griji sa va dea DD sanatate la amandoi
urez bun venit noilor burtici sa aveti o sarcina usoara si bebei sanatosi
Elyana ma bucur ca t-ai mai linistit o sa fie bine ai sa vezi
eu sunt bine si daca tot s-a discutat putin de sport eu am aparat dinala de masaj cu benzi dar imi este frica sa imi fac ca sa nu il zdruncin pe bebe prea mult si sa nu pateasca ceva, eu mi-as face pe fese si la picioare dar sunt tare fricoasa cand o sa merg urmatoarea data la medic am sa intreb.
pup toate fetele, sa aveti o zi buna
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 7+