Burtici de mai-iunie 2013 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Giiz, pleaca omu la masa si voi scrieti 2 pagini :).

Elyana, ma bucur pt vestile bune!

Eu nu inteleg o chestie : de ce nu dateaza sacul ala? Si eu plina de paranoia am fost la eco la 5s la ambele sarcini. Ei bine, mi-a zis ca am un sac de 5S, vezicula vitelina si voila. Pe mine faptul ca sacul era cat trebuia m-a super linistit.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Elyana, felicitari! Gemeni
vio, bafta la rezultat!

Multumesc pt primire!

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 8s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Eh, si eu sunt nelamurita de ce nu a masurat, dar miercuri oricum am programare la un cabinet privat si probabil ca voi primi mai multe detalii decat la urgenta. Sper/banuiesc/imi doresc ca ecograful sa fie mai performant :D

Daca tot nu se vede nimic, asta e, mai asteptam vreo saptamana. Daca da, cu atat mai bine :D

Inainte muream de curiozitate sa imi spuna data la care l-am conceput (avand in vedere ca tot refuza sa se vada ceva in saculet), dar acum vreau sa si stiu daca intr-adevar sunt 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Hellie
Draga mea, Mrenescu, dar io stiu ce caut?! Probabil am ramas cu "cautatul" asta de pe vremea cand urmaream ovulatia si cautam mucus fertil . Gata, nu mai "explorez"...e suficient cat o sa ma exploreze sonda de ecografie si doctorita.

Geniala, verisoara ta prin alianta. Da' oricum cred ca o duce mult mai bine ca noi dpdv psihic, iti spun eu siguuur. p.s. si eu eram gata-gata sa mut progrmarea de miercuri pe maine, noroc ca am o sedinta super mega importanta maine cand ar fi putut clinica sa ma reprogrameze si nu am putut sa mut.

Dupa programarea de miercuri, daca iese totul bine, imi pun si eu semnatura oficiala de gravi cu pampon roz in cap

Pe langa faptul ca e mega linistita si are un psihic foarte bun ( desi mi-a spus ca sarcina a luat-o pe nepregatite), sunt convinsa ca va avea si un bebelus foarte sanatos, carua ii va afla probabil sexul la nastere

PS. Stiu cum e sa vanzei ovulatia. Am vanat-o timp de opt luni cu inversunare. A noua luna m-am enervat si n-am mai urmarit nimic iar testul s-a pozitivat de capul lui

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Cine a zis vorba aceea cu 'de ce ti-e frica nu scapi' a stiut ce zice!
Mi-a iesit risc mare la trisomia 18 si 13.Cel mai rau e la trisomia 13.
din 1/1371 eu am 1/98.
Noroc cu ploaia ca era pustiu pe strada si ca mi-a mascat lacrimile.
Incet ,incet ma indrept catre amnio.
Fetele imi pare rau ca stric atmosfera asa de vesela de aici.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

din 1/1371 eu am 1/98.

si acum12+

Vio, testele astea au marja de eroare destul de mare. Ai rabdare si speranta

Raluca

S 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Vio, stii bine ca este un test statistic, da? Trebuie sa faci amnio, dar totul va fi bine! eu sunt convinsa ca bb e sanatos!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hellie spune:

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

din 1/1371 eu am 1/98.

si acum12+

Vio, e scump testul asta? N-as vrea sa ma aventurez pe un teren minat, dar am asa o impresie ca testele astea statistice (ca asta sunt de fapt) sunt un pic "manuite" a sa faci mai departe si analizele celelalte (cum ar fi amnio, care siguuur e scumpa, sau macar sa te determine sa repeti testul initial si sa mai dai vreun ban).
Inainte de a face amnio, gandeste-te, poate ar fi mai bine sa repeti testul totusi (chiar azi am aflat de o tipa care a facut un asemenea test si i-a iesit o anomalie tot cu trisomia nu stiu care si la momentul cand a repetat testul, desigur pe banii ei, i-a iesit ca primul test fusese cu eroare).
Sunt absolut convinsa ca in sufletul tau e o furtuna si ca esti cu toate corabiile sub apa, dar repeta intai testul si abia dupa aia fa amnio. Eu cred totusi ca riscul asta mare care ti-a iesit are legatura si cu varsta.

Hai, capul sus si dupa ce te linistesti vei lua cele mai bune decizii! Noi suntem aici, sotul tau e langa tine...sigur va fi bine!

p.s. daca te ajuta, poti sa razi de mine, sa zici: uite cine da sfaturi de imbarbatare, aia de cauta petele maro in "dansa" si dupa aia innebuneste de griji

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Fetele ,multumesc!
Stiu ca e statistica in mare parte ,dar nu pot sa nu ma gandesc,daca...
Nu stiu daca as fi in stare sa fac avort.Eu ,care sunt atat de impotriva.
Deocamdata am mai facut o programare pentru vineri la o eco ,apoi fac direct programare pentru amnio.
Am vorbit cu medicul de familie care e cu 1 an mai mare ca mine si mi-a zis ca ei i-a iesit risc mai mare.Mi-a recomandat amnio ,oricum nu as putea sa stau cu incertitudinea pana la nastere.Gineco mi-a zis ca intai sa discut cu un genetician ,dar cred ca nu are ce sa-mi zica ,asa ca trec direct la amnio.
Sa dea Dumnezeu ca eu sa fiu singura de la aceasta odisee care primeste o astfel de veste ,ca e groaznic!

si acum12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Bag de seama ca analizele astea , statistice si fara siguranta 100 % mai mult ne zapacesc... :(
VIOIKA, ieri am aflat de cineva care in cida tuturor testelor si amiocentezei care prevesteau ce e mai rau, o mamica s-a incapatanat si a facut o minunatie de copil (ce acum are 2 ani ) si e perfect sanatos.
Pe de alta parte, stiu eu pe cineva, care avea analizele perfecte, si a nascut un baietel cu SD :((

Cred ca trebuie sa avem rabdare si incredere...

Miche 9+ si
Darius (26.11.2004)

Mergi la inceput